LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2509
5.6.08 17:27

jé a mně je špatně pořád…přibrala jsem dvě kila..bříško mám veliké nafouklé jak kdybych byla v pátém měsíci a prsa nic:( ty snad porostou aspoň jednou budu mít větší prsa :D ale pobolívají to je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
5.6.08 17:30

jen zdravim.nevim nac mam driv reagovat,clovek tu neni a pak jen docita a docita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 18:03

Tak se pridavam k tem, co je jim soufl. Vylozene zle mi teda neni, ale dnes jsem pri ceste na malou poprve zavahala co bude. :poblion:
Nastesti zustalo u puvodniho zameru.

A tak jak jsem jeste vcera mohla cokoliv v jakemkoliv mnozstvi, ted se ne a ne zaludku zavdecit. Urcite to znate, mate hlad ale na nic chut!
Vyresil to rohlik s cesnekovou pomazankou.Mnam!!!

My jsme jmeno na kluka meli uz minule behem vteriny Alexander (Alex). Druhe zatim nevime, chtela bych nejak po mem tatkovi- je Karel.
No a holku ja mam vymyslenou Gabrielle Ellen nebo Christine Ellen ale manza jeste uvazuje.
Mame jednoslabicne prijmeni tak vybirame z tech delsich. A hlavne mezinarodnich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 18:04

Holky mam dotaz!

Kdy zacinate mazat briska proti striim? A cim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
5.6.08 18:11

jé a já se lekla…že jsem sama, kdo chce mít zvláštní jména…
pro kluka máme: Samuel Simon, a holčičku: Sarah Charlotte…chtěla jsem Orly - je to z hebrejštiny a znamená to světlo, ale všichni se nám smáli a že by jí děti nadávali do ptáků, tak je změna za Sarah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
5.6.08 18:13

karli - na strie je prý nejlepší si do koupele přidat nějaký olej…pokožku to krásně celou promastí a mazat klidně normálním krémem…já tedy ještě nemažu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
5.6.08 18:20

Ahoj holky, panečku tady to jede :!

Chci se zeptat - nějak špiním :? může to být následek prohlídky nebo se mám začít nervovat? :?: Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
5.6.08 18:23

Lenika, myslím, že je to úpně normální…píšou to v knížkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 18:24

Ony ty nase jmena zase tak zvlastni nejsou, v UK je to normalni. Tam bych s nejakou ceskou Jirinkou ci Ondrejem fakt neuspela.
A po vlastni zkusenosti vim, ze decko jednou oceni, ze nemusi stale vysvetlovat jak se jeho jmeno pise a co ten hacek apod.
V dnesnim kosmopolitnim svete kdo vi, kde jednou skonci… :oops:
Takhle bych to vymyslela i kdybych nemela zadne vazby na zahranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 18:28

Gamal vybralas hezky, Sarah je moje svagrova v UK a Samuel jeden ze synovcu. Taky se mi libi Oliver ale ten uz v rodine taky je.

S tema skodolibyma detma mas pravdu, je treba vybirat opatrne, at se dite nestane tercem posmechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
5.6.08 18:35

Mně se moc líbí Ellen, ale manželovi ne, kurnik :twisted:
Já ted vůbec nevím,líbí se mi hodně cizích jmen, ale máme čistě české příjmení, tak nějaká Abigail Nováková fakt nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 18:40

Lenika a co treba Annabelle? Popr. Annabele nebo podobne.
Ale jak rikas, otazka prijmeni. Pokud jste Novakovi tak to docela dobry. Mozna bych trochu neobvykle jmeno zvolila prave kvuli Novakovi. Prece jenom snizis riziko, ze ve tride budou dve Terezky Novakove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.08 18:41

Ahojky, tak mě se líbí pro kluky Martin a Jakub a holčičky Anička a Barborka. A kdyby to byli kluk a holka, tak asi Martin a Anička.

Mě je špatně od žaludku pořád. Včera už jsem nevěděla co sníst. Po všem mě bylo špatně. Dokonce jsem i párkrát zvracela. Dneska jsem zvracela jenom ráno. Koupila jsem si mátový čaj. Ten mi trochu pomohll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
5.6.08 18:43

Jindři , já už mátový čaj nemůžu ani cítit… je to děs. Jo a musím pochválit dcerušky, jsou to šikovné slečny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
5.6.08 18:46

Karli: s Annabelle by mě manžel poslal.. někam :lol: on je na cizí jména chytlavý..
Zkusím ještě protlačit Vivian nebo Elizu, alepochybuju.. na chlapečka netuším vůbec, dřív to byl Vítek nebo Vojta, no těch je ted mraky, ale ještě je dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí