Poradna duly
Jana Čurdová
Karli, teť mám taky dvě dutinky. Na utz jse ukázali postupně. Na prvním utz jedna dutinka, tedy spíše skoro neviditelná tečka. A na druhém už byla vidět i druhá dutinka. Doufám že v pondělí už tam budou vidět dvě krásná srdíčka.
Ahoj holky,
omlouvám se, že nebudu reagovat na vaše příspěvky. Určitě později dopíšu
, jdu zalehnout.
Od včerejška zvracím, takže je zase o něco veseleji..
Dnešní UZV dopadl výborně, mimi roste jak má, takže jsem 6tt+6, má 0,91cm a TP zatím 23.1.2008 .
Leniko to je super,krásná fotečka, jsem ráda že je vše ok.Hlavne odpočívej!!!
Leni ty si teda užíváš
ale fotečka je nááádherná tak tě to může těšít ![]()
Lenika…já chci taky
…krásná fotečka
JInak jsem Vás přišla všechny pozdravit a popřát krásný den…mám toho dnes moc a není mi zrovna nejlépe, teď mi teprve začínají ty pravé nevolnosti…at už je to za mnou ![]()
Ahojky holky!
tyjo, to jste toho napsali
Pěkně dlouho jsem to dočítala a ani už si všechno nepamatuji kdo co psal.
No včera jsem šla spát v půl 9 a v půl 10 jsem vstávala
Po ránu mě trochu píchlo asi 2× v bříšku, snad bude vše ok.Te´d dobrý.
Mací: Chválím skalku, moc pěkná a ten leknín
Co jsi studovala za školu dálkově?
Leniko: No já dřív měla zubaře chlapa a Praktičku a gyndaku ženu. Te´d to mám naopak no ale strašně se na gyndě stydím.Snad si zvyknu. No le je fakt že ten gyndař je odost jemnější než ta ženská.
Jo a leni ta fotečka z ultrazvuku je super.Já chci taky. Hlele to jsi si o ní řekla? A platila si za ní neco? Šamotko: Tak podle prvního výpočtu mi vyšlo X, a podle čínského mi vyšla holčička ![]()
Marti: Vítám tě tu mezi náma ![]()
Jindro holčičky jsou pěkné jedna jak druhá ![]()
karli:manžel je ale srandista
![]()
tak a já te´d jdu po vyčerpávajícím čtení mám strašnej hlad, tak jdu něco pojíst.Pak musím uklidit hlodavcům a vysmejčit byt.A pak půjdu na vzdoušek.Večer se snad stavím.Tak papa ![]()
Ahoj těhulky,
než se člověk vyspí a rozkouká, tak je tu úplnej román
. Ráno jsem vstávala na třikrát, protože se mi vždycky udělalo zle hned jak jsem se zvedla z postele, pak jsem úspěšně vypravila Míšu do školky, dočetla jsem vás a udělalo se mi znovu zle, tak jsem zalehla a vstávala před jedenáctou, tak teď už se do večera asi moc nezastavim.
Gav - taky zkouším zvýkačku, jestli by to třeba nebylo lepší, chvíli ti vypadá že jo, tak uvidíme
Jindro - krásný holčičky, jak andílci, ale myslím že vidím i čertíka v očku ![]()
Leni - super fotečka, snad tě to zvracení brzy pustí
Martino - určitě se přidej (
už v nás mám pěkný chaos)
Karli - nic si z toho nedělej, ten můj chtěl zase hned vědět jestli to bude kluk
Tak hezky opatrujte mimina a pište příspěvky, večer nakouknu, pokud neodpadnu.
Ježíš, já píšu do školky a přitom chodíme už skoro rok do školy ![]()
ahoj tehulky,
dneska je silenej den,nemam na nic naladu a hlavne se mi nechce nic delat.poboliva me zaludek a zase jen co pomyslim na jidlo se mi dela spatne.
v sobotu peceme svatebni kolace.tak to bude zase blazinec.mno uz mi to utika za chvili ze me bude pani
Ahoj holky děkuji za milé přivítání, tak jak vidíte, tak já už mám dvě skoro 3lety divošky Vendulku a Viktorku a tatínek projevil přání, že by chtěl ještě chlapečka, tak uvidíme
omlouvám se, bude mi asi dost dlouho trvat než se zorientuju, každopádně všem moc a moc gratuluju k miminkům. Já jsem byla v úterý poprvé na utz a vypadá to, že mimčo je tam jenom jedno (vzhledem k tomu že už 2 divošky mám, tak by to, že jich bude víc byl asi šok), ale ruku prý do ohně za to nedá, že si mám počkat, taky už bylo trošku vidět srdíčko, tak se mi opět vrátila ta nostalgie jak jsem čekala dvojčata. mějte se krásně a všem kterým je špatně přeju aby jim co nejdříve bylo líp.
LENÍ-gratuluju k úspěšné kontrole
Máš krásnýho pidižvíka na fotečce
Hezky odpočívej ať je ti líp.
LENKO-jen žvejkej,žvejkej
Mě to dnes pomohlo,dokonce jsem po 100letech vyžehlila
Maso už mam upečený,teď jdu na knedlíky,vytřít celou tu barabiznu a udělat koně,uf,uf.Takže nakouknu pozdě večer nebo až zítra
Ahojte konečne som to našla!!! ![]()
Dík za radu!!!
Já mám termín na 31.1.09 na narodeniny mojej najlepšiej kámošky!!
Ultrazvuk 16.6.08
Je mi strašne zle už som schudla 2.kg co len blinkám a nejem lebo to nejde!!!
Ahoj holčiny, tady je pořád co číst. Vůbec to nestíhám. Ráno vstáváme v šest. Udělám mlíko, pak malou přemlouvám, ať ještě spí, ale většinou to nevyjde. Pak snídáme, jdeme ven, pak vařím, obědváme a pak jde Zuza konečně spát. Tak vás čtu. Než vás dočtu, tak bych spala. Včera mě bylo fakt blbě, ale dneska už je to zase standardní. Když jím pravidelně, tak ok.
Koukala jsem se na ty horoskopy a vychází nám v obou holčička. Jsem ráda, protože v obou případech, kdy jsem potratila, vycházeli kluci. Tak holčičky jsou snad odolnější.
Vítám novou těhuly.
Gav - já bych na ty nehty potřebovala zbrojní pas
, protože i s normálními nehty občas někoho poškrábu
holčiny, všimla jsem si, že je tu někdo z prahy východ. já jsem od říčan.