Poradna duly
Jana Čurdová
Leniko, jak se ti povedlo dostat tam tu úžasnou fotečku z ultrazvuku? Já si tu nad tím lámu hlavu a nic ![]()
Ahoj těhulky,
teda, i když jsem dočetla jen odpolední polovičku, tak si stejně nic nepamatuju. Všimla jsem si teda, že jsme se zase rozrostly, jen tak dál. Jen aby bylo v těch porodnicích vůbec místo, když byl ten duben - květen tak plodný.
Leni - mě na to minule dr. upozorňovala, že pokud začnu maličko špinit do dvou dnů od prohlídky, že to může být reakce, abych neplašila, popř. konzultovala telefonicky. Ovšem v případě jakýchkoliv horších komplikací než je maličkaté špinění mám okamžitě naklusat k ní popř. do špitálu. Doufám že budeš v pohodě.
Řadím se k té polovičce, co je jí blivno. Do teď to celkem šlo, ale jestli si někdo vzpomíná, tak jsem říkala, že určitě přijdou horší chvíle. Tak myslim že už je to tady. Dnes mi bylo zle od rána asi do čtyř do odpoledne. Kromě nevolnosti i celkově slabo. Zapečený brambory jsem dělala dvě hodiny, protože jsem musela pořád odcházet z kuchyně. Dnes lituju že jsme si v práci nevyřvali stravenky, měla bych vystaráno a nikdo by mě do kuchyně nedostal, vše mi tam smrdí, hodinu jsem myla výlevku vším možný, s košem jsem byla, houbičku na nádobí jsem vyhodila (po týdnu), dala čisté utěrky (po dvou dnech), do myčky jsem dala osvěžovač, do kuchyně osvěžovač vzduchu (mimochodem ten smrdí snad nejhůř), ale prostě tam můžu být jen pokud mi tam voní nějaké hotové jídlo na které mám zrovna chuť. Tak nevim kdo bude vařit, nejspíš budeme držet dietu ![]()
Tak sem si postěžovala, sorry.
Všechny se opatrujte, ať je vám lépe než mě. Zítra zase kouknu.
jo jo holky nevolnosti začínají… jen to sviští.. mě teda pomalu ustupují a jsem ráda! ale asi budu jak sud! jím po třech hodinách jak miminko! budu jak koule! jak dát fotečku? prosím nalistuj asi stranu 94 nebo něco kolem ní.. tam jsem to popisovala..
joooo a dnes mi psali.. máme už svou fotogalerii! takže tam šup s fotečkama.. a tam je to jednoduchý.. upload obrázku - vyberete příslušnou fotogalerii a vložíte… to zmáknete… takže směle ji plňte. já mizím do postele odpoledne jsem chrupala snad tři hodiny, bolela mě hlava.. a už zas zívám jojjojojo jsem šípková!!! ![]()
Holky, díky, jste moc hodné. Dokonce mi tu sousedka nabídla, že kdyby něco, hodí mě do nemocnice, manžel je totiž na noc pryč. Špinění je slabé a sem tam, mám slipovky, snad to do rána přejde. Dělala mi totiž i stěr, takže je to možná i od toho..
No, to se ted budu bát být manželovi po vůli
..
Jinak fotku jsem nejdřív uložila do svého alba na internetu a pak pomocí ikon IMG sem.. je potřeba mít tu fotku někde na netu.
Fotečka mě stála 50Kč.
Já koukám
jak husa do flašky, kolik nás už je
to abych se hned zítra registrovala do porodnice ![]()
Nekoukali jste ted na Ordinaci?? To bude v úterý masakr ![]()
Leniko: tak to máš z toho stěru..
nekoukala, nemám televizy…Jen když jsem u našich.Co tam bylo povídej… ![]()
Daisy: no akční film hadra
, já to moc nesleduju, ale dneska nic kloudného nedávali.. Zítra to popíšu, jestli teda víš, kdo tam ted za postavy je ![]()
Jdu do pelechu, papapapa
Jojo vím. nedavno jsem to viděla. jo tak zítra se budu těšit na popis.Už jdu taky do hajan.Dobrou noc těhulky ![]()
Dobré ránečko těhulky…
tak dneska bude krásně jdu s prckem na koupaliště je tam dětskej den tak jsem na to zvědavá jaký to bude ![]()
teda nás už je to jsme se pěkně rozrostly to vám holky povim.
krásný víkend a hlavně slunečný ,tak si to užijte má se ochladit.
Dobré ránko. Tak jsem si říkala, že vám sem napíšu svoji dnešní snídani, ale nebudu zhoršovat vaše nevolnosti. Jen se děsím, jak nechutně zdravě jím. Celý život jsem měla docela podváhu, tak kolem 45 Kg/165 cm a né a né trošku přibrat.Mohla jsem se cpát horem dolem, ale ani deko navíc. Za těch pár těhotenských týdnů jsem se dostala na krásných 50 Kg a jsem strašně šťastná. Konečně budu mít taky možná nějaký ten ženský tvar.
Jen doufám, že moje potřeba pořád něco žvýkat nebude zas až tak dramatická abych po porodu nevplula do kategorie přitloustlích žen. Že bych konečně mohla říct potřebuji shodit a ne potřebuji přibrat??? ![]()
Ahoj holky.
Tak já nevolností trpim jen po ránu, ale nezvracim, jen mám žaludek jak na vodě, ale začíná se to lepšit
.
Kristý, konečně někdo kdo ví, co to je nemoct přibrat, supééér. Já mám 170 a 48Kg. Snad už 3 roky se snažim dostat na 50 a nic. A teď mám nahoře půl kila a vypadá to, že polezu dál. Nádhera ![]()
Jo a jinak holky já už mažu teď, jednak se mě strašně zvětšila prsa a už cítím pnutí a mám genetickej základ. Mamce po nás zůstali skoro jizvy. Takže mažu indulonou s měsíčkem už teď.
Přeji krásné ráno všem budoucím maminám,
tak vám musím říct, že včera to byla lahoda s tím jedním prckem. Dnes uz tu mám hodinu 3 kluky a je to docela mazec! Jenda-2 a 4měsíce, Adam-2 a 10měsíců, Martínek-9měsíců.......No a samozřejmě náš mini psík(včera jsme ho byli na veterině vážit - 65kg), já a náš Bobešek v bříšku.....
Jak začalo vaše ráno? ![]()
Ahojky holky těhulajdy ![]()
Tak včera večer jsem pro změnu nemohla zas usnout.
A vstávala jsem v půl 9. To na mě ještě kocour skočil, takže jsem měla šok.Chuděrka on se chtěl mazlit. No a teď si připravuju koupel na ten palec. no a přemejšlela jsem co budu jíst.páč nějak nemám chutinu. Tak sem myslela že si dám mléko, ale v lednici bylo ještě jedno acidofilní mléko. Ale je úplně výborné, akorát po ránu chutná divně…Dneska mě čeká balení, žehlení a ještě musím něco nakoupit číčám a hlodacvcům a pak razíme do Tábora k rodičátkům takže o víkendu tu nebudu. Sice PC maj ale nevím jak bych ségře vysvětlovala že sem koukám jen tak…asi by jí to došlo
A já jí to chci říct až dýl.No , tak já jdu teda něco dělat, dnes ještě nakouknu snad…
Leniko:Co to špinění už dobrý?Jo a co ta ordinace ![]()
Ahoj holky,tak mě vyjímečně včera bylo dobře,žvejkačky zabraly
tak jsem ráda,že mam vygruntováno a dnes se můžu trochu poflakovat
Zajeli jsme na nákup,nadlábli se v číně a kupodivu mi bylo dobře i večer.
LENÍ-taky mě zajímá ta ordinace,nějak jí v poslední době nestíhám ![]()
LENKO79-to jsi mě rozesmála
jako bych to psala já
s tím rozdílem,že já po dvou dnech měnila i cejchy ![]()
KACKO-tak to máš teda o zábavu postaráno
A copak máte za pejska?
My jedem příští pátek s koňma na první letošní závody,tak doufám,že dopadneme dobře ![]()
Dnes budu Nikolce dělat masku na zítřejší květinový den,tak asi pampelišku.
MACÍ-ono to jen tak vypadá,ale já se v podstatě flákám ![]()
LENÍ-tak jak špinění?Doufám,že už je to ok ![]()
A už zas nevím,kdo co psal,sakra ![]()
Teda tady je dnes mrtvo ![]()
Ještě k tomu mazání pupíku-Já mazala vždy poctivě už od začátku a stejně mam břicho popraskaný
Není to nijak dramatický,ale je.A přitom mamka nemá ani jizvičku,takže je to taky individuelní.A já se mažu po sprše vždy,i když jsem nebyla těhu.
Jé,já měla dneska sen
Vezla jsem kamarádku k porodu,v autě jí praskla voda.Já už měla taky pěkný bříško a v porodnici si mě taky chtěli nechat ![]()
GAV…zábava teda je, to si piš, už aby byly 3 hodiny. Všechny děti odjedou a já s přítelem pofrčíme ne moravu.
Náš pejsek je Cane Corso, ale trošku nám vyrostl…poslala bych ti fotku, ale nevím kam.
Pampeliška bude super, slečně to bude určitě moc slušet. Skoníkama držím palečky…