LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
7.6.08 20:02

ahojte těhulky :)

Tak jsem se sem taky po pár dnech dostala :) Včera jsme měli náročnej den, byli jsme na kamárádčiné svatbě - vydržela jsem do 1 do rána, ale pak už jsem fakt musela jít spát, naštěstí manžel to pochopil a šel se mnou :) Nevolnosti mě zatím - tuk tuk tuk - obcházejí. Teda občas mi není nejlíp, ale je to pohodička, žádné zvracení zatím, prostě to zajím nebo rozdýchám. Doufám že když mi nic není že tam barunka v pořádku je, už se těším na pondělní kontrolu.

Poctivě jsem sice všechno dočetla ale nevím na co reagovat, takže vám jen popřeju krásný zbytek soboty a neděli - papaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
7.6.08 20:36

kde jste kdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.6.08 21:08

jsem tu a nejsem tu! občas juknu.. jinak tu tak poletuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
7.6.08 21:53

Nazdárem všem,
u nás bylo dneska nádherně a tak jsme byli celý den venku. Pak jsme fandili našim, vykoupat a spát. :lol: :lol: :lol:
Včera mi manža oznámil, že ve středu jede na euro na zápas našich s Portugalskem. No ani mě to nějak nepřekvapilo, protože on jezdí každý rok na nějaký super zápas. Ještě musím vymyslet, co ho to bude stát. Potřebuju něco na sebe, tak to asi budou penízky na hadry. :lol: :lol: :lol:
Jinak nic nového, včera večer jsem gruntovala byt a pak jsme usnula u tv, takže jsem se sem ani nedostala. Zítra jedeme grilovat steaky k obědu, mám je v lednici naložený a tak už se fakt těším. Manža má konečně po měsíci týden volno, tak doufám, že si nás trochu užije. No i když jede na ten fotbal. V úterý chci zase já jet k rodičům. A volno má jen v uvozovkách, protože třeba zítra je tady fotbal a musí tam být, dneska taky nedělá, ale musel kolegyni pomoct. No když na to tak koukám, tak je to stejný, jako kdyby dělal on. Hrůza. Ty peníze budeme přehazovat vidlema. :lol: :lol: :lol:
Jdu si vzít nějakou zeleninu a natáhnu se k telce. Zase čučím na fotbal. Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
7.6.08 22:12

Ppeti: ahoooj, no to jsi dobrá, že jsi vydržela tak dlouho… to ta svatba musela stát za to! :)

šamotko: můj manžel jede na fotbal v neděli, na Turecko.. :lol:

gamal: já jsem byla včera taky zmermomocněná :oops: naštěstí nic nebolí..
A těma hadérkama na mimi, zkus třeba HM nebo CA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
8.6.08 09:20

ahoj těhulky,

MACÍKU: no super odkaz to se musí nechat je to fakt krásný.

Tak v uterý jdu na ten UTZ ,už se tak tešim ani nevíte jak myslim, že jde ješte někdo co? To budou zase nové informace kolik měříme a jak se daří.Už aby bylo úterý odpoledne :lol: :lol:

Jinak my máme taky pejska je to jezevčík hodim vám ho do foteček, aby jste viděli a neměli jsme s nim žádnej problém, když se prcek narodil je mu 7 let a je to nejhodnejší jezevčík na světě. Když byl štěnátko naučili jsme ho šahat mu do jídla a tak a vubec mu to nevadí, když mu tam malej vleze jde dál a kouká na něj co mu s papaním vyvádí je to prostě zlatíčko.

Dneska mi přijedou kluci z chatičky tak už se tešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
8.6.08 11:55

Tak Vás po dlouhé době zase zdravím těhulky!

Doma je legrace. Miláček skáče o holích - ještě že bydlíme nad garáží. Teď mě vyhnal od nádobí, vzal si ke dřezu židli, sádru si odložil a myje :) Je to zlatíčko. A že toho nádobí je - včera tu byli kamarádi, grilovali jsme na balkoně masíko.

Zítra jdu mezi 4 a 5 na kotrolu, tak se nemůžu dočkat! Špatně už mi tolik není, i ta viróza už naštěstí odezněla. Trochu jsem se začla bát, jestli je všechno v pořádku, ale prsa mám pořád nalitý, tak to snad bude dobrý :)

Jo a pohovor s vrchní byl naprosto v pohodě. Od začítku jsem se rozhodla být asertivní a nenechat si nic líbit a ona mě mile překvapila. Ptala se jak se daří, jestli je všechno v pořádku a když jsem jí vysvětlila jaký to bylo štěstí, že se nám to takhle povedlo, nestěžovala si a ni na tu přerušenou školu. Sama mi pak ve finále řekla ať zůstanu doma :)
Tak jsem byla mírně v šoku.

Tak všem hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
8.6.08 12:42

ahojky tehulendyyyyyyyy,
nemam tu ani co docitat kde ste?venku osklive a tu nikdo.
popisu udalosti,snad se uklidnim.
byl to masakr,v patek prijela honzova mamka se segrou a markem (6).hruza a des,vetsiho rozmazleneho parchanta neznam.takze celej vikend ve stresu a to nadavam na ty 2 doma,mno oproti nemu jsou svaty.
honza celej vikend skakal jak mamminka piska.takze mezi nami opet dusno a to sme 14 dni pred svatbou.ten kluk je silenej.fakt holky hruza a des,porad vyzaduje pozornost.zlaty holky.na ne taky mraky stiznosti,ze prej tam nechtej jet…mno a marecek???ten bez maminky neda ranu a to chodi do prvni tridy.jinak nase holky mu museli zavazovat boty,delat mu jidlo,nalejvat piti.holky ja silela.do toho honzova matka zase zacla ohledne svatby,no nevysli nam kvuli ni oznameni takze musime pridelat.oni proste rekli ze se musi dat tem a tem,takze honzik vse posliboval a ze necha udelat,to sem zvedava kdy kdyz jede v pondeli pryc.holkyyy zlate ze bydli tak daleko.fakt tenhle vikend stal za to,takhle s nervami v prcicich,hlavne z toho kluka.holky poslechli a on?proste nic takze sem rvala a rvala a nervovala co zase kde provede.a to se nesmim nervovat a byt v klidu.
takze na to ze sem chtela kluka,se budu modlit aby to byla holka.nechci kluka a geni po nich.honza?celou dobu stal pri segre a pri markovi a mame.
normalne se mi chtelo az brecet.
jinak z lepsi stranky kdyz to vezmu,tak byla sranda.tetky vypravovali historky kdyz byly maly,takze sme se vsichni nasmali.mame vse natoceny.tak az do dostanu do notase hodim jen fotecky.ale to bude az po svatbe.
taky uz mam kytku zarizenou,krasny svetle zlutoulinky ruzicky.mno tesim se az to uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
8.6.08 12:43

jo a jinak je mi fajn,dneska kakao a 3 rohliky,bastim.mam hlad a blbe uz jen sem tam kde co pocitim jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
8.6.08 13:01

já bych pořád spala…Zuzlíno - ty už máš taky děti? jak staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
8.6.08 13:03

gamal,ja osobne ne ale honza ma dvojcata.jejich matka nezije takze je ma v peci takze je vychovavam ja. je jim 6 a mno v srpnu 7 takze od zari nas ceka skola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
8.6.08 13:10

panejo…chudinky holčičky, přijít o maminku, to musí být těžké a pro tebe asi v 21 letech náročné, a přijmuly tě dobře? asi tě ted berou jako maminku že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
8.6.08 13:38

No Zuzí, pěknej cirkus! Já nechápu, proč těm chlapům přeskočí, když jsou ve společnosti. Obzvlášť když se staví proti nám… Z toho bych vylítla z kůže!
Vůbec jsem netušila, že se staráš o holky… jak tě přijaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
8.6.08 13:53

prijali me v poho.mame kamaradskej vztah,chci o vsem vede,docilila sem i toho ze se sami radsi priznaj nez aby ode dostalit.jinak zatim mi rikaj teto a kdyz se jim chce tak mami.nekdy to je s nima zahul,ale vse je jen o tom jak se k tomu clovek postavi.nekdy si rikam ze sem na ne zla,ale zase pristost a urcita respektivita musi byt.snazim se o to aby byly samostatny v urcitych vecech,aby se ubranili kdyz nekdo na ne neco krici,aby si stali za svoji veci kdyz je to pravda.mozna sou na to maly,ale kdyz to vidim co se vsude deje a kort ve skolach treba sikana,tak i drzost musi byt.myslim ze sou spravny.a rikam jednu vec,bud me budouu milovat nebo nenavidet.
treba znemin pristup k urcitym vecem az budu mit vlastni mimco.podle me ale myslim ze je lepsi samostatny a spolehlivy nez rozmazleny a nespolehlivy.kazdy je nejaky a kazdy to ditko vyychovava jinak.ale aby ste si nemysleli,sem hodna,mam je rada a nevymeniila bych je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
8.6.08 14:25

no pání, pěkně to máš srovnaný. Chápu co jsi chtěla říct a asi máš pravdu.
Já docela často kritizuju sestru, není moc důsledná, ale uvidíme, povíme si to za pár let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí