Poradna duly
Jana Čurdová
Leniko Eliza zni fakt hezky. A je kratsi nez Annabelle. Treba manzu jeste ukecas, jak rikas, casu dost.
Tak já se teda taky přidám. K těm jménům. Mě by teda taky žádný cizí jméno neprošlo. Já jsem minule chtěla Valentýnku a Leontýnku - což není vůbec cizí a stejně mě manža poslal k šípku. Teď bychom rádi toho Františka po tatínkovi a když to bude holka tak to bude asi Verunka. Aby si holky nezáviděly. A ke striím: minule jsem mazala už od začátku a protože k tomu máme v rodině dispozice, tak jsem se toho bála. Mazala jsem pořád jako prdlá a radovala jsem jak nemam nic popraskaný a zakřikla jsem to a popraskala celá posledních 14 dní:-( takže nic moc. Jinak holky všechny jména co tu zazněly vypadají moc dobře…já bych taky chtěla něco neobvyklého, ale máme taky ryze český příjmení, takže by to nešlo.
Ahojky…
jo jo někdo se ptal myslim Peta77 já jsem z Odolky, Říčany vim kde jsou ale mám takovej pocit, že od nás jsou docela daleko nevim ani jak se tam přesně jede.
Jo holky s těma jménama tak my máme po dědečkovi Ondřeje a holku vubec nevim pro první těhotenství jsem měla připravenou Valentýnku,ale dala jí tady známa holčičce, tak se mi přestala líbit. Nějak ty jména spojuju s lidma které znám nebo jsem poznala a když s nima mám negativní zkušenost, tak se mi přestane to jméno líbít nevim proč to tak je ale mám to tak. Já bych chtěla holčičku po sobě Lucinku ale nevim jestli mi projde
![]()
ahojte holky ![]()
Leniko už to špinění přešlo?
jestli zítra bude trvat tak upaluj k dr - a jak moc to bylo? ty moje špinění jsem vždycky utřela papírem a bylo po nich, na kalhotky se ani nedostalo… ![]()
jména koukám co se tu sešlo ctitelek neobvyklých jmen - mě se zase líběj jména uplně obyčejná - resp běžná
Pro holku chci Barunku - a budu jí řikat Bramboro
A na klukovi se nemůžem shodnout, líbí se mi jich dost, ale hodně je už jich použitých v rodině u dalších děcek tak se nechci jakože opičit, zatím poslední adepti jsou Ondra nebo David. No ale původně jsem měla Kuba a Lukáš, asi Kuba se mi líbí nejvíc, ale toho má manželova sestřenka, tak asi nic nebude no
Já se zas snažím vybírat jména taková, aby se to dalo nějak zdrobňovat pro malýho špunta a zároveň aby se za takový jméno nemusel stydět chlap v obleku nebo starej dědula ![]()
Tak Vás zase zdravím. Nejsem schopná pročíst těch osm stránek, snad jsem nepřišla o nic podstatného
Včera odpoledne mi bylo příšerně. Večer jsem se vzpamatovala a do toho mi zavolal miláček, že si na volejbale vymknul kotník. Dojela jsem si pro něj do nemocnice, Tak mi na neschopence dělá společnost, má na deset dní nechodící sádru, pak dostane podpatek…Vystaráno do půlky července
Odpoledne jsem po týdnu jela do centra, musela jsem mu pro tu neschopenku a myslela jsem, že domu nedojedu. Vedro, lidi, no hrůza.
Jdu si zase lehnout, žaludek boxuje. Zítra mě čeká cesta do práce, jdu na urologii
a pak na obávaný pohovor k verchní sestře a to bude fakt nepříjemný, zase pohovor o prioritách, kolegialitě…
Tak pardon, trochu jsem Vám to tu zanesla stěžováním ![]()
Tak hezký večer pupíčci, zítra se zas ozvu!
tak ja se taky pridam k jmenum.pro kluka to je jasny to by byl adamek.to sme se shodli hneska ale u holcici je to horsi.prvne viktorku,mno to uz se me nelibi pak natalku ta se libi vsem i nasim.mno pak se me libi silvie a agatka.ale to mi myslim neprojde a pak marketka,jenze to je moje sestrenka a taky alexandra jenze to je dlouhy a prijmeni mame taky dlouhy.tak se snad modlim aby to byl ten adamek
.
je mi uz zase na zvraceni a mota se mi hlava.
mam takovy dotaz.je normalni ze ma velkej vytok??pripadam si mokra jako kdyz mam dostat ms.jeste k tomu vyroku je bezbarvy a sem tam bily
Zuzi - mám ho taky, je to normální
a jestli můžu poradit Agátu ne- e já jednu znám a je to strašná mrcha a Agátu Hanychovou taky nemusím - samozřejmě je to na tobě ![]()
Keit - chudák partner…at je brzy ok. , ale alespon ti bude dělat společnost, a na tom pohovoru ti držím pěstičky
Jé mně je tak blbě ![]()
gamal,mno ja znam je tu hanychovou,ale tak stejne mi neprojde ale je to hezky jmeno
huráááá dočetla jseM! tady to frčí!!! paráda!!!!
je nás tu už hodně!
holky dodám vás do tabulečky.. a vítejte!!!
Jindři holky vypadají úžasně! hodně si podobně..
Leniko co ty? fotečka je úžas! a co to špinění??? už je to lepší???
GAV ty jsi šílenec s tím vším - nehtííky a koníci.. asi jedeš jak lokomotiva! sakriš uber holka! maličko!
určitě budu dál reagovat… jen si musím vzpomenout na co…
jooo jména! noo kluk je pro mfě úžas Štěpán, ale taky Adam, Ondřej, Matěj… a holky - Anička, Štěpánka, Aneta, fíha.. nevím co dřív vybrat jooo a Kateřina!!! tak nevím … ale je čas!!!!
dnes ráno mi nešel net… a byla jsem s Markétou na té sádře.. je to ok! za 14 dní jí to sundají…
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3. Kackak KO 10.6. TP 2.1. 2009 4.-5. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 4.-5. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 6. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 7. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 12.-13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 12.-13. Lenika UTZ 5.6. TP 23.1. 2009 14.-15. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 14.-15. Karli KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 ** 16. Tereza007 ** KO TP 26.1. 2009 17. Makro UTZ TP 26.1. 2009 ** 18. Zuzlína ** KO 1.7. TP 27.1. 2009 19. EKcko UTZ TP leden 2009 20. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 21. Renula KO TP leden 2009 22. Lexxie KO TP leden 2009 ** 23. Petula77 ** KO 27.6. TP leden 2009 ** 24. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009 ** 25.-26. Gamal ** KO,UTZ TP 31.1. 2009 ** 25.-26. Gabriela27 ** UTZ 16.6. TP 31.1. 2009 ** 27. Kristýna ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 28. MartinaP ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 29. Daisyzbopo ** KO,UTZ 12.6. TP 5.2. 2009
tak holky tabulka je tu! ještě by to chtělo jeden přírůstek… a bylo by nás krásných třicet!!! slibuju, že vás seřadím dle TP do budoucna… ale teď je to ještě dost brzy.. tak jsou zařazeni jen někteří… mrkněte co chcete doplnit a změnit!!! ![]()
Ahojky!
No tak jsem vás po velkém ůsilý dočetla.Trvalo mi to 45minut
![]()
byly jsme s miláčkem na procházce.cca 7km. Bylo to příjemné. No a po cestě jsem chroustala jablíčko a vto smrděli kytky, myslela jsem že se
no ale naštěstí jsem to rozdejchala.Zaplať pánbůh.
Joly: Co se týče váhy tak jsem určo přibrala ale nevým kolik, radši na váhu nelezu. Nevejdu se do koalhot co mi ještě před mesícem a půl byly
Prsa mám větší a břicho nafouklý…
Jinak mám taky pracovní jméno pro mimi BUNÍK
Karli: tak já mám strije na stehnech a zadku a lejtkách od puberty.takže se mažu každý večer celá krémem, te´d dodělávám od oriflame. Chci si koupit modrou niveu. No a ráno si mažu prsa a bříško dětským olejíčkem stál 15 kč. pak si chci koupit od Elasti Q proti striím. A postupně budu zvyšovat intenzitu mazání…
Zuzlí: já si připadám taky pořád mokrá. A výtok mám taky.
Leniko: Já po kontrole taky špinila skoro 2 dny. Ale mě dělal stěr s čípku a upozornil mě nato. Musela jsem mít slipovku. Ale na ní to bylo jen trochu. tak si radši zítra zavolej na gyndu a zeptej se jí…A hlavně te´d neplaš, buď vklidu.
No a snad jsem na nikoho nezapoměla.je nás tu tolika…Ale aspoň je pořád co číst ![]()
Teda ženský, vy se s psaním činíte. Nemám vůbec sílu to ani dočíst. Každopádně fotečky jsou super. Já jsem si taky nechala dělat, fotku hned z prvního ultrazvuku na kterém bylo něco vidět a když se mi to povede, tak vám ji sem taky přihodím. Jinak mě to stálo 150 a moje drahá polovička teď ode mne vyžeduje fotku pokaždé, když půjdu na UZ.