Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holčiny, tak dnes tady toho naštěstí moc není. Byla jsem v práci, tak jsem nestihla číst. dneska mi bylo docela dobře. jen musím pořád něco jíst. a mám příšerně nafouklé břicho, jak v pátém měsíci.
Leniko jsem ráda, že už nešpiníš.
Jinak všem co je špatně, tak vězte, že bude líp a stojí nám to za to ne ![]()
Tak se mějte hezky a hezký víkend. Ahoj Petula
Mací - teda tebe toho čeká…no, ale jsem na tom stejně stěhovali jsme se a teprve zítra začnu pořádně vybalovat, tak jen doufám, že nebudu unavená jako dnes - jsem jak šípková růženka - a hlavně, že mi nebude zle…snad to zvládnu, zítra si jdu do lékarny koupit zázvorové lízátka, tak jsem zvědavá jestli zaberou. A co máte v plánu na víkend? jinak Vám všem samozřejmě přeji pěkný víkend…a ještě jsem se chtěla zeptat: je tady nějaká maminka z Brna?
kde jste dneska všechny?
nojo, je krásně, tak asi venku…a já nikam nemůžu mám tady opět dělníky…
ahoj,docteno.
mame napeceno z 13kg,docela masakr.boli me zada.
nevim kdo to psal,ale sem taky nafouklaa.
holkyy dneska zacinam 7tt ![]()
Zuzííí už by to chtělo metřík!!!!! abychom to věděli. Jinak holky já mám tak šílenou zácpu!!! au!!!! na roztrhnutí zadku! strašný.. a to hodně piju… láduju se actimelem… jak jogurtama.. tak nápojema a stejně prd! budu muset dojít do lekárny! já začínám 10tt tzn. jsem v 11tt hurá!!! ve středu UTZ už se mocinky těším!!!! jak miminko poporostlo! ![]()
teď tu byla sestra s dětma.. broučci zlobivý!!! a mám tu vystěhováno… z chodby dvě velké skříně… a z našich skříní jsem vybrala čtyři pytle, že to dám na charitu… jsem jak ve skladišti… peru zimní bundy na uklizení no děs! a sestra mi slíbila, že mi už ve čtvrtek doveze první várku hadříků na mimi.. nevím jak vy… ale já si stoprocentě naperu nejdýl v září.. nemám kde sušit a představa jak mám zabordelenej byt schnoucím prádlíčkem mě děsí! abych to mohla usušit venku!
tak zatím! ![]()
Ahoj holky,
tak už je tu sobota, nějak mi ty dny na neschopence splývají ![]()
Dneska jsem byla s manželem na poště a po příjezdu domů jsem se hned vrhla na wc… to byl zase mazec
.. no alespon byl u toho a ví, že mi bývá fakt zle… Nakonec mi ani nechtěl dát oběd,prý je to plýtvání
![]()
MACI Ty teda jedeš, to je fáááájn
Já jsem tohle dělala ve čtvrtek, ještě musíme uklidit dětský pokoj, je tu plno krabic ze stěhování..
Zuz: panečku!!! to je koláčů
nevím, jestli se to tu psalo, ale kde máte svatbu? držím palce, na zdárný průběh zbylých příprav!
Petul: jsem taky nafouklá… je to děs, asni stáhnout břicho nemůžu, aby to nějak vypadalo ![]()
šamotko: to máte doma veselo
Hlavně že je Daník v pořádku a snad se i poučil ![]()
U nás to takové nebylo
s bráchou jsme se honili, několikrát skleněnou výpln rozbili a to byl pak sekec ![]()
Kristy: my teda máme taky pejsku, dost rozmazlenou se mi zdá.. Ted ji vyhazuju z postele na vlastní pelech.. taky se bojím, jak mímo přijme, jestli nebude moc žárlivá… ted prostě přiskočí mezi nás, když se chceme s manželem objemout. No, uvidíme.
Gamal: soukr. porodnice nevím, ale mám pocit, že jsem kdysi četla o nově zřizovaném domu U Čápa
v Praze, ale jesti to funguje, nevím.
Koukáme na fotbal, jsem zvědavá na ty naše kopálisty ![]()
Mějte pěkný den, papapa.
PS: prosím do tabulky KO 26.6.
a mně včera začal 7.týden, opravila jsem si to dle UZV u Mudr.
http://www.acapela-group.com/…911272eafee4
holky mrkněte moc se mi to líbí!!!!
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3. Kackak KO 10.6. TP 2.1. 2009 4.-5. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 4.-5. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 6. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 7. MishaB. UTZ TP 5.1. 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 12.-13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 12.-13. Lenika KO 26.6. TP 23.1. 2009 14.-15. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 14.-15. Karli KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 ** 16. Tereza007 ** KO TP 26.1. 2009 17. Makro UTZ TP 26.1. 2009 ** 18. Zuzlína ** KO 1.7. TP 27.1. 2009 19. EKcko UTZ TP leden 2009 20. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 21. Renula KO,UTZ 10.6. TP leden 2009 22. Lexxie KO TP leden 2009 ** 23. Petula77 ** KO 27.6. TP leden 2009 ** 24. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009 ** 25.-26. Gamal ** KO,UTZ TP 31.1. 2009 ** 25.-26. Gabriela27 ** UTZ 16.6. TP 31.1. 2009 ** 27. Kristýna ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 28. MartinaP ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 29. Daisyzbopo ** KO,UTZ 12.6. TP 5.2. 2009
Maci: jééé, to je krásné!!! uplně mě to dojalo a bulím do klávesnice, děkuju ![]()
hele Leni je to super co? vyhmátla jsem to u těhulí… Kury to posala holkám… ale jinej vzkaz.. tam si to předěláš a oslovíš kohokoliv.. a můžeš dát zajíce nebo jiné zvíře.. a ještě mít hubenou nebo tlustou rybu.. a napíšeš jí text co má říkat.. a zvolíš ČJ a už to frčí!! hned napíšu vzkaz pro tatíka… je v lese! pak mu ho přehraju.. ![]()
no ted se tím baví dcera a píše mi vzkazy.. přes toto… je to super! moc se mi to líbí… ![]()
![]()
Tak jsem si dala trochu večeře a čekám.. jestli bude Anetce vyhovovat ![]()
já jsem si teď ohřála rizoto co bylo k obědu a taky budu čekat, i když jsem už docela v poho… spíš nedostat hlad! pak je mi bídně! dnes odpočívám! nadřela jsem se jak hovado na tom záchodě.. a jsem hotová!
musím si asi něco koupit… jinak to zatím nevidím! ![]()
Ahoj holky!!!! teda Mací - ten vzkazík je krásnej
já jsem se dneska byla podívat po obchodech tady u nás v Brně v nákupním centru A ŘÍKALA JSEM SI, ŽE KOUPÍM ASPOŇ jednu věcičku na mimíska (my mu říkáme bobišek…bobi bibi atd…) no a za prvé obchodů s mimi věcičkama strašně málo a nekoupila jsem nic, jelikož třeba hračky -možná mám ten pocit jen já- ale byly to samé kýče a ještě pěkně drahé a oblečky všude až od velikosti 6 měsíc, tak tedy nevím kde budu nakupovat…
a chtěla jsem se zepta? Nemáte někdo náhodou streptokoka? a s tím milováním…tak mě partner dnes „ulovil“ a mně teď pobolívá v podbřišku, tak nevím nevím…končím se sexíkem do 17.6 to mám ultrazvuk, tak snad budu klidnější…a co děláte maminky?