Poradna duly
Jana Čurdová
Šamotko:Tyjo 15 svetýrků…To je teda nářez
Já budu ráda když zvládnu jeden…už jsem to úplně zapoměla
Musím to nějak s mamkou prokonzultovat a oživit.
Jo co dveře do Ložnice, už máte nový, ![]()
Šamotko: Žejo že jsou krásný. jakou vydíš barvu?
kamarátka mi napsala proč kupuju růžový když nevím co to bude…Ale oni jsou oranžový ![]()
No mě povýdej.Já taky nemám nic na sebe. Navíc mi nejsou kalhoty co mi před 1,5m byly… A ostatní mi sou těsný. Tryčka mám krátký, tak musím koupit větší, spíš delší aby slunko neozařovalo Buníka ![]()
to jsi šikovná že umíš i šít…to já bych nezvládla ![]()
Ahojky holky…moc krásně jste to napsaly anonymní…původně jsem měla připravený slogan co všechno jí napíšu, ale rozhodla jsem se ji ignorovat…normálně věřily byste tomu, že mě vážně nas…
no nic, přeji pěkný den a ještě písnu
V tomhle svetýrku jsme si Danečka přivezli z porodnice. ![]()
Daisy, jsem taková objemnější, takže špatně nakupuji. Mám o 6 kg víc, než když jsem začínala první těhu, takže normální věci ještě v pohodě obleču, ale nemám žádnou rezervu. Poprvé jsem nosila normální hadry do 26 týdne, což teď nehrozí. Ráda bych nakoupila u vietnamců, ale já tam těžko něco seženu. No a tak jsem se rozhodla, že si něco ušiju. Taky to musím probrat s maminou, je švadlena.
Věcičky na obrázku mi taky přišly do růžova.
Dveře ještě nemáme, ale nešlo to bez nich a tak jsme tam provizorně hodily odsud z pokoje. Jsou úplně stejný. A ta rozbitý snad manža brzo opraví, ale popravdě řečeno o té rychlosti pochybuji. ![]()
Gamal, taky jsem jí původně chtěla napsat ostřejší slova, ale pochopila jsem, že to nemá smysl. IQ???
vy ste kecaldy,ja co sem tu nebyla sem si stihla uvarit.delala sem jako by francousky brambory
Ahoj holky, tak dneska jsem na utz viděla dvě krásná srdíčka
Podle utz jsem v 9 tt a 11.6 jdu na kontrolu do poradny. A už dostanu i průkazku ![]()
Šamotko: Svetřík je moc pěkný
Tak ty ty vecičky taky vydíš do růžova?
No tak když budu mít kluka, tak snad ho nikdo neobviní z homosexuality
No každopádně, mě je to jedno, já si na barvy nehraju. Proč by kluk nemoh mít dupačky růžové a holka modré, že?No měli tam krásné dupačky s číčou ale za 355 s tričkem. Já dala za jeden kus 145 a za druhej 135. vyšlo mi to levnějc. No je fakt že stou kočičkou to bylo hezčí, ale moc drahý. A ta prodavačka mi tam dávala neutrální barvy a říkala že i kluk tohle může mít.A z těch neutrálních levnějších to bylo nejhezčí.
jinak já si budu taky kupovat něco u větnamců. Abych si koupila kalhoty za 1300 a pak za měsíc by mi nebyly, tak to opravdu nejsem milionář…
Jo a te´d jdu uklízet, snad se sem ještě dneska dostanu. Večer v 6 jdeme na oslavu narozenin. No a předtím musím uklidit a uvařit.....tak sa majte.papa
Jindro, tak to moc gratuluju. Dvě srdíčka, tak to je super. Já si musím ještě týden počkat.
Daisy, ta barva může být va skutečnosti jiná než je na této fotce. Ono to hrozně klame v tom počítači. Jo a Daník měl taky pár oranžových věci. A hlavně, v zimě je úplně jedno, jaký má mimčo dupačky, stejně není nic vidět. Taky nakupuju levně , každá kačka dobrá. Tak zatím pa.
Já jdu taky, pověsím prádlo a budu se chystat do práce. Snad se sem ještě večer dostanu. ![]()
Jindro a máš fotečku? Jestli jo tak šup sem sní
tak já se loučím a zítra papa
Ahoj holky, zdravim vas po vikendu!
Jeste ke veci Anonymni: chapu, ze to nekomu muze prijit ujety, ze tady resime bliti a kolikrat denne apod. (zvlaste nekolika nasobnym matkam).
I me to prislo docela divny, jeste loni, nez jsem otehotnela. Ale pak az to prijde ocenite, ze si o takovych vecech mate s kym povykladat. A zvlaste coby prvorodicka.
Jasne, ze se sleduju a davam pozor, co se s mym telem deje. Musela bych byt uplny magor, kdybych to nedelala!!!!
Je to normalni a za hypochodra se vazne nepovazuji.
No,… ale dost toho. Ted pozitivni zpravy.
Jindro gratuluji k srdickum!!! Je to uzasny pocit, ze jo!? Vubec si nedokazu predstavit co to je, videt tam hned DVE!!! Jeste jednou gratuluji!!
Dnes jsem byla take na kontrole a od minuleho utery, kdy jsem k mudre nabehla cela vyplasena, Delfinek pekne porostl, srdicko je stale tam, kde ma byt a vse vypada OK!
Mam prijit za 14 dni a dostanu prukazku. Zitra to jedeme oznamit nasim, resp. tatkovi. Mati uz to vi davno. ![]()
Priznam se, ze jsem si krome komentaru Anonymni nic nezapamatovala, tak nevim, na co reagovat.
Kazdopadne preji vsem briskum pohodovy rust a co nejmene nevolnosti!
![]()
Jo, nemela jit na kontrolu dnes take Keit ? Doufam,ze das vedet… ![]()
čau holky,
tak báru jsem viděla, ale srdíčko zatím netluče, mám dojít za týden, jsem zas na nervy ![]()
Ahojky, fotečku jsem dostala. až se mi podaři ji nasenovat. Tak ji sem vložím.
Ahoj holky!
Na kontrole jsem byla až teď navečer a krásně jsem viděla srdíčko! ![]()
Mám fotečku drobečka, tak se nad ní mohl miláček rozplývat. Ten je doma strašně napruzenej. Nemůže nic dělat, noha ho bolí… Nemocnej chlap
Ve středu dostane podpatek, tak už to bude lepší
Ale jsem ráda, že jsme spolu doma, takhle jsme se neužili od lednový dovolený ![]()
Čeká nás teď oznamovací maraton - dneska přijde moje mamka, zítra miláčkova a ve středu přijede ségra s dětma a babičkou ![]()
Jindro gratuluju, je to nádhera, viď?
A ještě k anonymní - taky mám kolem sebe takový ty stěžovatelky co mi volají kvůli každý prkotině, dokonce mi jedna volala když se jí poprvé zvednul kufr… To mi přijde na palici…No tak trošku jí chápu, ale mohla si to nechat pro sebe, tenhle přístup je divnej…
Trochu román, co?