LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
10.6.08 10:30

Mně právě dr zjistila cystu po druhém braní prášků, 26.5 viděla na ultr. 34 mm. A včera na ultr. viděl doktor plod 24 mm, v šestém týdnu a dvě cysty..
V neděli a včera mi bylo pěkně zle, že jsem i zvracela a dneska jsem naprosto v pohodě..až se zase děsím :-)
Jj, co doktor to jiný názor a jiná nátura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.6.08 10:31

Ahojky holky těhulky!
Vítám nováčky.
Lenko:Moc pěkná fotečka, je to krásný.
Lendik:třeba jsi těhu o týden dýl? Nebo to máš taky počítaný od ovulace.
No a už zase nevím co kdo psal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:34

Macíku já jdu na kontrolu 18.6. a mám celkem strach co mi asi tak řekne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:37

Jejda to jde u těhotné???????? 8O cysty???????? tak to je ale fakt nepříjemné jak to zvládáš?????????,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.6.08 10:38

LENDIK,GABČO-ta velikost mimča opravdu taková být nemůže.Já byla na utz 8+6 a mimi bylo 19,7mm a to se ještě dr.divil,jakej je to macek :D
LENI-vůbec se nemusíš stydět :D na baráku se zvířátkama je prostě práce víc a já jsem takovej blb,že si neřeknu o pomoc,i když je mi blbě :(
PEŤO-hele a co teda chceš slyšet?Že je to špatně :D Tak mě neštvi,jo :D
Ještě k těm vitamínům-já teda zobala listovku už asi půl roku před těhu,teď mam Folicil Plus,kde je i listovka,ale jak mi není dobře,tak to docela flákám :? ale jím hodně ovoce a zeleniny.V :,-(ě už máme zralý třešně,na to jsem se fakt těšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:39

No a co to teda je???????????????? jak tomu mám rozumět???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.6.08 10:42

Gabčo: Já mám taky cistu, když jsem byla na první kontrole tak Buník měl 4,5mm a cystu na vaječníku 15mm. Prý je to ktěhotenství. No ale já blbec jsem se zapoměla zeptat, jestli zmyzí sama nebo co vlastne. No tak ve čtvrtek se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.6.08 10:46

Holky, já jdu se natáhnout. odpo se tu stavím.Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:51

Aha tak to jo, já sem si četla teď stránky jak jsem se tu zaregistrovala, a úplně jsem se tu stratila. su ráda že jsem na to už celkem přišla jak to tady chodí. Holky mi psaly at o sobě neco napíšu ale já nevím co by vás tak zajímalo. tak se klidně zeptejte a já vám ráda odpovím. budu sa těšit
Máte nejaké skušenosti s malými dětmi???? já jo
já mám sestru 6letu a bráchu 4letého sů to moje zlatíčka i když snima nebydlím. ale jsme od sebe kousek tak se navštěvujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 10:53

GAVOTTKO - tak to jsem fakt jelen, nevim, jestli mám být nadšená z těhu nebo vyplašená z té velikosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:55

stou velikostí si opravdu nelam hlavu rači se raduj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:58

já mám jednu takovů dobrů stránku kde jsou rozděleny týdny a ke každému týdnu je něco napsaného já ti ty strány pošlu a mrkni tam jsou dobré
 http://www.mambaby.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 11:02

zatím pa stavim se tu později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.6.08 11:27

ahoj pupíci…
vítám nové těhulky.. přidám vás do seznámku.. a metříky si dáte tady..
https://www.emimino.cz/modules.php?…
tam je popis… nahoře na vaši stránce je ikonka nastavení.. když ji otevřete… tak úplně dople je kolonka podpis… a tam nandejte údaje o vás… věk váš a partnera.. popř. TP… nebo kontroly.. nebo nějakou zprávu… a zároveň tam vložíte adresu toho vytvořeného metříku.. pak je důležité zatrhnout, připojit vždy podpis.. je to někde pod tím… tak hurá! ať to zvládnete!
GAV nemáš to holt jednoduchý.. mě už je fajn!!!
Leniko fotečky jsou fakt super! a ty dvě bublínky mě dojímají…
Ppetruš.. neboj… kdyby to nebylo dobré.. něco by se dělo! mimi se mohlo fakt zahnízdit déle.. několik dní plave v děloze, než najde nejvhodnější místo k zahnízdění.. tak prostě těch pár dnů.. je pozadu! uvidíš bude to ok!
Leniko já si taky užívám! doma.. a je mi moc fajn!
Holky představte si.. narodily se nám miminka osmáka degu!!! ježíši jsou rozkošný… úplně jako dospělí… otevřená očka… srst… no paráda jen jsou úplně malinkatí! narodili se asi v noci.. ještě jsem nestihla ani spočítat kolik jich je… jsou schovaný v seně..
JOOOOOOOOOOOOOO a dnes mám vánoce!!!! dostala jsem kapra tak dělám polívku, salát br. a kapra… jen ty dárky chybí! a o vánocích už bude krůček k tomu aby se nám miminko narodilo! :lol:
všem krásný den!!!
ZÍTRA JDU NA UTZ!!! HURÁÁÁÁÁ TĚŠÍM SE! :lol: :dance: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 11:30

Ahoj holky, nedalo mi to a dr. jsem volala. Pry těch 24 mm je celý plodovy váček .-) Nemám si s tím lámat hlavu, pry je to zcela subjektivní vyšetření a i lidská chyba je možná a mohl se o týden splést :-) Ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí