LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
10.6.08 14:42

já asi určitě protože moja zvědavost by mě to neodpuslila. doufám že všechny budeme zdravé, krásné a vše to bude v pohodě.
Já už sa na to těším doufám že se mi vyplní ta moje holka, ale kluka bych samozřejmě takej brala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 14:45

Normálně jsem takej dostala chuť na meloun, písnu mojem at mi ho po cestě nekde kůpí, doufám že bude dobrý jako ten tvůj Maci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.6.08 14:55

ahojky,tak ukol splnen,holky reknu vam ze ste pekny kecky,clovek jde rano do prace a odpo misto slunicka vas docitam.
jinak v praci pohoda,delala sem si jak sem chtela a co sem chtela nikdo si me celkem nevsimal.takze sem si to uzivala.
cekam na vypoved,ale tak treba me tam necha,mno uvidi se.
jeste kdyz se vratim ke vcerejsku k tomu obleceni na mimco,tak ja nic nemam.nakupovat budu az budu vedet ze to mimco je v poradku a ma vse co ma mit.takze nakupy vidim az tak na srpen-zari,pokud mi nekdo neco koupi tak proc ne,ale ja nic.ja jediny co chci je novy nabytek a vymalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 15:24

ahoj to máš fain že pracuješ, já už nepracuju protože jsem dělala v pyro provoze, a jak se to dr. dozvěděla tak mě okamžitě napsala neschopenku tak si teď už uzívám doma bazén, a jinak celken často spiím, tak že pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.6.08 16:16

no taky jsem se právě probudila… jsem šmrcnlá Šípkovou řůženou! asi!
holky tak máme čtyři maličké osmáčky degu! jsou rozkošní! maminka se o ně řádně strará! jen manžela málem omyli… protože jsme po celou dobu mysleli, že jsou to dva kluci!
a buch! nebyli!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
10.6.08 16:17

PPeti - aspoň si neměla to odpoledne tak jednotvárné :wink:

Macíku - s tím melounem si mě tak navnadila, že jsem volala Alešovi, ať mi ho někde koupí až pojede domů. Frknu ho do ledničky vychladit a dám si večer u telky a pak budu mít super noc :D

Taky si chceme nechat říct co to bude, ale jestli to budou dvě holky, tak to snad doma ani neřeknu. Včera jsem se Aleše ptala, jestli by to rozdejchal, a prej ne, ale myslim že mu nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.6.08 16:23

Leni rozdejchá.. přeci je nenechá v nemocnici.. ne???
joooo meloun je mňam!!!! slaďoučkej! výbornej!! no na noc? to ti nezávidím, já vstávám za noc asi třikrát i bez melouna§!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
10.6.08 16:29

Já mám melouna v lednici od včerejška :lol: je to dneska to jediné, co jsem v sobě udržela…
Chtěla jsem manželovi uvařit specialitu a představte si, že mi prodali smradlavé maso!!!! jsem naštvaná!!! :x :x :x
Ted jsem byla s havinou venku, je tam humus hic..
Na chvíli zalehnu, než přijede manžel.

Jo a v noci běhám taky třikrát… sto letních kilometrů jako nic :D

A mám super sousedku, naslibovala mi mraky oblečků a už tu od ní mám těhukalhoty, je zlatá :! .

Mějte príma odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.08 16:30

ahoj maci, mne uz to curani v noci preslo, taky sem chodila i 3× za noc a ted uz v pohode vetsinou vydrzim az do rana

za to ted mi pro zmenu zase nic nechutna, jak jidlo tak piti, uz nevim co mam jist a pit, vsechno je bleee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
10.6.08 18:07

jdu si udělat rajčatový salát....... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
10.6.08 18:59

Tak mám za sebou UTZ a super je TAM srdíčko a muj malý obřík :lol: jsem štastná mám v rodině starosti, tak aspon tohle mě drží nad vodu měla jsem hroznou radost ,když sem toho špunta viděla.

tak že holky pan doktor mi napsal že jsem 11+1 tt a obřík měří 41 mm :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

ve čtvrtek si jdu pro průkazku a napíšou mi i termín porodu si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.08 19:06

laky teda tak to budes mit termin jeste driv jak ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
10.6.08 19:08

Joly: já si myslim, že se přesně netrefil víš ono totiž máme velký děti od začátku :wink: tak uvidíme co nám řekne pan doktor vě čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.08 19:11

laky a ty vis kdy si mela ovulaci? ja mela minule andrejku taky vetsi v tom prvnim trimestru asi o 3 dny, pak ve 20tt byla akorat a ve 32tt zas vetsi tentokrat asi o tyden a narodila se teda fakt jako macek 3,96kg a 53cm a o 3 dny pred terminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
10.6.08 19:13

joly: no uvidíme jo filda byl taky macek 4,31 a 56 a den před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí