Poradna duly
Jana Čurdová
já asi určitě protože moja zvědavost by mě to neodpuslila. doufám že všechny budeme zdravé, krásné a vše to bude v pohodě.
Já už sa na to těším doufám že se mi vyplní ta moje holka, ale kluka bych samozřejmě takej brala ![]()
Normálně jsem takej dostala chuť na meloun, písnu mojem at mi ho po cestě nekde kůpí, doufám že bude dobrý jako ten tvůj Maci
ahojky,tak ukol splnen,holky reknu vam ze ste pekny kecky,clovek jde rano do prace a odpo misto slunicka vas docitam.
jinak v praci pohoda,delala sem si jak sem chtela a co sem chtela nikdo si me celkem nevsimal.takze sem si to uzivala.
cekam na vypoved,ale tak treba me tam necha,mno uvidi se.
jeste kdyz se vratim ke vcerejsku k tomu obleceni na mimco,tak ja nic nemam.nakupovat budu az budu vedet ze to mimco je v poradku a ma vse co ma mit.takze nakupy vidim az tak na srpen-zari,pokud mi nekdo neco koupi tak proc ne,ale ja nic.ja jediny co chci je novy nabytek a vymalovat
ahoj to máš fain že pracuješ, já už nepracuju protože jsem dělala v pyro provoze, a jak se to dr. dozvěděla tak mě okamžitě napsala neschopenku tak si teď už uzívám doma bazén, a jinak celken často spiím, tak že pohoda
no taky jsem se právě probudila… jsem šmrcnlá Šípkovou řůženou! asi!
holky tak máme čtyři maličké osmáčky degu! jsou rozkošní! maminka se o ně řádně strará! jen manžela málem omyli… protože jsme po celou dobu mysleli, že jsou to dva kluci!
a buch! nebyli!!! ![]()
PPeti - aspoň si neměla to odpoledne tak jednotvárné ![]()
Macíku - s tím melounem si mě tak navnadila, že jsem volala Alešovi, ať mi ho někde koupí až pojede domů. Frknu ho do ledničky vychladit a dám si večer u telky a pak budu mít super noc ![]()
Taky si chceme nechat říct co to bude, ale jestli to budou dvě holky, tak to snad doma ani neřeknu. Včera jsem se Aleše ptala, jestli by to rozdejchal, a prej ne, ale myslim že mu nic jiného nezbyde.
Leni rozdejchá.. přeci je nenechá v nemocnici.. ne???
joooo meloun je mňam!!!! slaďoučkej! výbornej!! no na noc? to ti nezávidím, já vstávám za noc asi třikrát i bez melouna§!!!!! ![]()
Já mám melouna v lednici od včerejška
je to dneska to jediné, co jsem v sobě udržela…
Chtěla jsem manželovi uvařit specialitu a představte si, že mi prodali smradlavé maso!!!! jsem naštvaná!!!
![]()
Ted jsem byla s havinou venku, je tam humus hic..
Na chvíli zalehnu, než přijede manžel.
Jo a v noci běhám taky třikrát… sto letních kilometrů jako nic ![]()
A mám super sousedku, naslibovala mi mraky oblečků a už tu od ní mám těhukalhoty, je zlatá
.
Mějte príma odpo.
ahoj maci, mne uz to curani v noci preslo, taky sem chodila i 3× za noc a ted uz v pohode vetsinou vydrzim az do rana
za to ted mi pro zmenu zase nic nechutna, jak jidlo tak piti, uz nevim co mam jist a pit, vsechno je bleee
Tak mám za sebou UTZ a super je TAM srdíčko a muj malý obřík
jsem štastná mám v rodině starosti, tak aspon tohle mě drží nad vodu měla jsem hroznou radost ,když sem toho špunta viděla.
tak že holky pan doktor mi napsal že jsem 11+1 tt a obřík měří 41 mm
![]()
ve čtvrtek si jdu pro průkazku a napíšou mi i termín porodu si myslim.
Joly: já si myslim, že se přesně netrefil víš ono totiž máme velký děti od začátku
tak uvidíme co nám řekne pan doktor vě čtvrtek.
laky a ty vis kdy si mela ovulaci? ja mela minule andrejku taky vetsi v tom prvnim trimestru asi o 3 dny, pak ve 20tt byla akorat a ve 32tt zas vetsi tentokrat asi o tyden a narodila se teda fakt jako macek 3,96kg a 53cm a o 3 dny pred terminem
joly: no uvidíme jo filda byl taky macek 4,31 a 56 a den před termínem.