LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
477
11.6.08 10:18

Ahoj holky,

průběžně dočítám, ale nestíhám si zapamatovat co kdo psal, tak se nezlobte, když na někoho zapomenu, je nás tu fakt hodně. Děkuji všem za pochvalu fotek. Kámoš mě včera sprdnul, že nemám tak moc jíst, že ty děti rostou moc rychle, když viděl tu minulou fotku a tu pondělní. Tak mi pro jistotu přestalo chutnat snad úplně všechno. I po tom včerejším melounu mi bylo zle, a to jsem se na něj tak těšila.

Zuzli - být tebou, tak se s porodem teď vůbec nenervuju, jak říká moje mamka: šlo to tam, tak to musí jít i ven.

PPeti - na bolesti břicha jsem se ptala v pondělí mé dr. a řekla mi že můžu cítit ledacos, protože děloha roste. Špatné že jsou jen křeče a silné menstruační bolesti. Jinak se nemám znepokojovat. To se jí to říká, co :evil:

Keit - gratuluji k zásnubám. A „velikosti“ se neboj, šikovné šaty schovají ledacos, taky jsem se vdávala v 16tt.

Leni - ta tvoje dr., to bude případ, co? Vždycky jsem si myslela, že ženská a ještě zdravotník by měla mít pochopení pro všechno, ale co mě jednou sestřička nechala čekat 2,5h v čekárně mezi dvaceti nemocnejma, podotýkám že v šestym měsící, takže břicho nepřehlédnutelné, se už nedivnim ničemu.

Macíku - ty nosíš ale macíka :wink:

Všem kontrolovaným, které jsem nejmenovala, gratuluji.
Se zvracejícími soucítím, ať vás to co nejdřív přejde.
Dnes se sem dostanu nejspíš až večer, tak ať mám co dočítat. Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.6.08 10:19

Ahojky,
GAVITTKo…no já z té popraskané kůže mám docela vítr..a ještě k tomu jsem docela lajdák. Vždycky si nakoupím nějakou kosmetiku a stejně to denně nepoužívám.
O ELASTI Q jsem už slyšela, tak ho zkusím…Ten dětský olejíček taky nemusí být špatný, jenže jezdím do práce na kole, tak nevím jak budu mazat…asi až v práci …budu trávit hodinu na záchodě .-)))

Zatím o mimískovi víme jen s manželem.

Všem gratulace k dobrým UTZ. Mě to ofic čeká až přístí týden, kdy se moje gyn. vrátí ze 14denní dovolené :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
11.6.08 10:30

teda hoky… dny jsem byla pryč a úplně jsem se ztratila…tolik jste toho napsaly…

Nějaké novinky: včera jsem byla na kontrole a všechno je v pořádku. Sice se mi to trošku všechno posunulo, pač mi prý musela vynechat jedna menstruace. Pan primař říkal, že jsem otěhotněla na přelomu dubna a května. Termín mi stanovil na 22.1.2009 - den před mýma narozeninama, to je super :D . Ve čt příští týden si jdu pro těhu průkazku. Mimi má 12mm a srdíčko mu buší jako o život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.6.08 10:36

Holky,tak pro dnešek se loučím.Je mi tak zle,že si musím jít lehnout.A to mě ve 13h čeká zákaznice,tak to bude masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.6.08 10:41

Ahojky maminy.
Nebude Vám vadit, když se k vám přidám. Od včera mám od dr. potvrzené těhu 5tt a i když mám TP 9.2. tak se mi nechce zakládat nová diskuze, když to mám od ledna jen takový kousek :wink: .
Dám si tu práci a zkusím Vás dočíst, ať jsem v obraze 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.6.08 11:22

Ahoj SAMMY…mně určitě ne, já jsem se naopak taky přidala před 2 dny :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.6.08 11:35

Děkuju Lendi.
Vidím, že oproti mě už máš v sobě obříka :wink: . Já byla včera na 1. UTZ a prďola má 3,8 mm :lol: . za těch 14 dní by měl mít už tak 35-40 mm, tak už snad bude vidět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
11.6.08 12:53

vítám tě sammy - a už si slyšela srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.6.08 13:12

Ještě ne, ale za těch 14 dní už by mělo jít slyšet, tak doufám, že bude vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.6.08 14:18

Vítam tě mezi náma těhulkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
11.6.08 14:47

Nazdárek,
já vás jdu jenom pozdravit, za chvíli letím do práce. :-)

Sammmy, vítej mezi námi. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
11.6.08 15:04

ahoooooj tehulky,
porod uz neresim.zase resim jidlo,mam porad na neco chut ale ve finale nevim co si mam dat.joo pokrok,dneska sem na obed snedla 4 houskovy knedliky.blbe mi neni,nepripadam si tehotna..
snad jen stale nechatu jak mi mohla napsat TP na 27.1.ale tak treba se to taky pozmeni.
holky jak se deli ty testy ty jsou na co??jako co pri nich zjisti.jdu toho 1.7. na krev a ani nevim zda mam jit na lacno ci zda muzu jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.6.08 15:14

pupíci ahoj!
sammy vítám! myslím si jen se přidej! kdo chodí často.. a často píše.. toho si pamatujem.. kdo sem zabrousí jednou za onoho času.. je to trošku chaos! tak záleží na tobě jak častá budeš návštěvnice.. přidám tě do tabulky!

Keit - gratulka k zásnubám! myslím že jsi psala že bys brala obsáhlejší tabulku.. co to je??? co bys chtěla za údaj??? aby tam byl? ono je to trošku těžký… musí se tu dělat takový ty pitominy.. jako img… a tak.. a je i tak dost nepřehledná… určitě vás srovnám dle TP až budou průkazky.. a určitě plánuju doplnit zda to bude kluk či holka.. ale na to je čas! ještě to nejde vidět! pokud ti jde o další děti… kdo co má… tak bych byla raději kdybyste ho dali pod čárku do podpisu… popř. holky co mají děti malé mají metříky!

GAV to je ti pořád tak bídně? to je teda bída! holka! vydrž!!! soucítíme s tebou!

Leniko ta tvoje dr. je asi holt mladá no! uvidíš, kdyžtak se povohlídneš po jiný. anebo když už to budou vědět v práci tak si necháš prodloužit neschopenku od gyndaře..

Myslím, že je to vše.. co jsem chtěla reagovat..
Jen ten můj gyndař má asi dost starej UTZ nemůže poslouchat srdíčko.. na UTZ ani neudělá fotečku.. ale video je super.. vidíte i akci… mimíška..
a je to super!
Jooo GAV já jsem se ho dnes ptala na ten screeening. a on mi řekl, že jsou to tyhle odběry co mi dělal.. další jsou za čtyři týdny… a pak se uvidí! jsem na rozhraní.. věku… odběr plodovky se dělá nad 35 let.. takže tak! nevím.. kašlu na to! domluvili jsme se tak, že když budou testy v pohodě a nebudou nějak špatné, tak na odběr plodové nepůjdu… není důvod.. v rodině nikoho nemáme s postižením… jen pokud bych si to evidentně přála.. a to si nepřeju pokud vše bude dobré… no uvidí se! jsem v pohodě a neřeším to!!! trošku mě zaskočil, myslela jsem, že mi vypíše těhotenskou průkazku… a on mi řekl, že to dělá jeho druhá sestra.. musím jí zítra zavolat a ona si mě pozve pravděpodobně.. na příští středu! velikost mimi odpovídá délce těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.6.08 15:15

Ahoj holky, já dneska nestíhám byla jsem na nákup sama a uplně su hotová.

ahoj semmy moc tě tu vítám, to je super pocit vedět že už prcek je pod srdíčkem že? já jsem se do dozvěděla na moje narozeniny tak to byl úplně nejlepší dárek který jsem dostala

Maci blahopřeju ke kontrole já sa pořád stresuju co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.6.08 15:16

Zuzí já nemusela být nalačno.. dělá se to na genetické vady… rh faktor… krevní skupinu… a další a další.. věci! nevím zda někdo máte kompletní přehled co vše při tom odběru dělají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí