Poradna duly
Jana Čurdová
ahojikyyy,
tak sem usla,spala sem jak mimco 2 hodky a pred chvilkou sem dopekla cukrovi delali sme 3 druhy.nevim zda sem to psala ale celkove toho bude okolo 40:) to jde ne?a vse po 80ks.des a hruza.
jinak okolo svatby mam snad vsechno.cukrovi peceme,dort sem zaridila a upecou mi ho,saty mam.akorat nevim do ceho se pak prevleknu,co sem mela krasny saty tam mi sou maly pres prsa,po pravde,ja uz nevim co budu nosit.zacinala sem na 59,pak sem zhubla na 56 a pak jak sem zvracela na 54 a ted uz mam sem zpatky na 57.takze kolik sem vlastne pribrala ??
petro,s tim miminkem me to vzalo,drzim jen tak tak slzy.rikam si proc nemuze clovek chodit tyden co tyden na kontroly.nechapu kdyz je nekdo skoro v 10tt a nebyl jeste ani na utz.mam strach o sebe
Hlavně se moc nepřemáhej s tým pečení je to ho dost na únavu a pak dudeš vyčerpaná tak se šetři.ať jste v pohodě oba ![]()
jindro jsi si jista s tema 62 cm..?:.. ![]()
ja mam 173sm a 60kg…zatim ani kilo nahor ani jsem nehubla jelikoz mi spatne nebylo…ale asi se taky mam na co tesit u nas v rodině nikdo nepribral min jak 20 kilo a navic maji vsichni popraskanou kuzi..toho se desim nejvic..chystamse mazat v jednom kuse..ale oktor rikal ze je to dedicny a ze jde o nejaky koznu napeti a mazani je k nucemu..bud popraska nebo nepopraska a krem na tom nic nezmeni… ![]()
to ja jsem cukrovi i dort objednala, musela bych vsechno pect sama a to bych si opravdu netroufla…jsi sikula Zuzi
Panamo myslíš že olejíčky na to nebudou zabírát víc než krémy????????
jsou totiž masnější
Zuzi já vím co to pečení obnáší su cukrářka a moc dobře vím jak je to únavné a někdy aj otravné
pecu s mamkou na pul.sama nee,to by bylo na me moc,sem dneska nejaka unavena
je jedno kde se vážíš, důležitý je, aby to byla pořád stejná váha, protože se můžou lišit klidně o 2kg
se ti ani trochu nedivím.
Nic holky dnes už jdu dřímat. Tak zatím zitra papapapapa
ja sem teda kucharka,cukrarka nejsem ale tak neco upecu i sama.
holky budete zacinat mazat briska????? a cim,ani nevim kde neco koupit,asi v lekarne
Nevim no..me proste rekl ze na to mi nic nepomuze a segra se mazala a stejne ji to popraskalo…i presto ale hodlam neco nakoupit (taky jsem slysela o olejiccich) a neriskovat to…nekdo taky rikal ze na to pomaha masaze ve sprse kde menis teplotu (tepla x ledova) a pak vytahavani kuze, prej si zvyka…fakt jsem z toho vystrasena protoze vsichni v my rodine maji bricha jak pokryty pavucinoi..hruza…no a ja se tomu zreme taky neubranim…ale co bych pro to mico neudelala.. ![]()
uz jsem na ty pripravky trochu koukala
Elastin Q, od Dermacolu Enja Balzam je taky na strie apak treba Euricin…ja asi budu stridat ten elastin a obycejny detsky olejicek. ![]()
No mě kamarádka co má 2 děti poradila že se stečí mazat avirilem to je olejíček pro děti takvý modrý ani není drahý a nebo mi dala masážní olej - Muttisol extra ale ten stojí iž 200kč a je ho jenom 100ml. jinak jsem četla co cérky psaly tak ten … no ted si nezpomenu ale je tam…q