LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
12.6.08 06:51

Dobré ránko.
Tedy vy jste po večeru nějak moc aktivní :lol: . Já byla ráda, že jsem nakrmila toho mého velkého hladovce, zvládla jsem pověsit prádlo a odpadla jako hruška :roll: . A to jsme si minulý týden koupili chajdu se zahrádkou, měla bych tam jezdit alespoň zalívat, ale opravdu nezvládám :oops: .

Péťo, je mi to moc líto. Hlavně, ať jsi v pořádku :huban: .

Šamotko, s tou průkazkou máš pravdu. Byla jsem překvapená, že mi ji chce dát hned a hlavně doufám, že bude vše v pořádku.

Taky mi brala hned krevní odběry 8O . Nevíte na co by to mohlo být v 5tt? Já jsem byla ze všeho nějak mimo, že jsem se nezeptala :? .

A na mazání doporučuju Elastin-Q. Po vysazení HA jsem dost přibrala a začala mi praskat prsa. Po měsíci mazání to nebylo skoro vidět :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
12.6.08 07:11

Dobré ranko holky,

Šamotko - kolik máte psů? :-) Na těch fotkách vidim 3 :-)

Přijela jsem do práce na kole a strávila na záchodě asi 15 minut než jsem se namazala :-) Pak jsem vyndala velkou svačinu, kolegyně na mě koukala jak puk, tak jsem jí řekla, že to mám na víc dnů :-) No, až uvidí jak to všechno baštím dneska… :D

Taky jsem si koupila čajík pro těhototné, tak už popíjím.
Holky máte zácpu? Mně připadá, že nechodím na velkou tak, jak bych měla…asi musím víc pít…

Zatím páček…jdu něco dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.6.08 07:51

Ahojky!Jdu jen pozdravit.Stavím se odpoledne papa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.6.08 08:02

Dobré ranko :-)

nějak vás nezvládám uplně dočítat, ale postřehla jsem tu smutnou zprávu

Peta25 drz se, nevím moc co napsat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.6.08 08:02

Ahoj těhule..

tak taky jsem hodila do galerky fotečky ze svatby, aby jste viděli byla jsem tam v 5 měsíci s Fildou.

PANAMO: a na jakym stupni učíš docela vás učitelé obdivuju já bych na to neměla nervy ani třeba na školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
12.6.08 09:11

Dobré ráno maminky,

dlouho jsem tu nebyla a mezitím jste se pěkně rozepsaly.
Mám teď spoustu učení, do toho hlídám ty malý prďoly…ale alespoň občas mrknu, co je tady nového.

Peto, moc mě to mrzí, vím jak se cítíš, ale za chvíli to můžete zkusit znovu. Je to hrozný pocit. Tak se drž a já na tebe budu myslet a držet palečky, abyx bylo všechno v pořádku.

Mací…byla jsem v úterý na kontrole a tak mě můžeš opravit v tabulce… :D …otěhotněla jsem na přelomu dubna a května a TP mi stanovili prozatím na 22.1.2009

Gav…dala jsem fotku toho našeho psího miminka do fotogalerky, (nevím jestli už jsem ti to neříkala) tak se na něj můžeš mrknout.

Jinak přeji všem krásné ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.08 10:18

Dobré ráno holky,

já jsem si nejak přispala.

Jo to kolo zakázal mě, protože já mám asi 9 roků mám vyoperovaný slepák a jednou jsem už v těhotenství dostala hrozné křeče, a začala jsem trochu krvácet, tak dr. mě říkal že se mám takovým věcem jako je kolo a jiných námah se mám vyhmout.

Teď jdu dodělat jeden dort a pak zase nakuknu ju..

tak zatím pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.6.08 10:46

Ahoj holky,nemám dočteno,ale dokud je mi trochu dobře,tak jsem aspoň udělala něco na zahrádce,poklidila dvůr,ty štěňata nadělají děsnej bordel :D
Včera to byla hrůza :? Bylo mi blbě až do večera a to jsme museli na nákup a odvézt druhý auto do servisu,takže jsem musela řídit,no něco :?
MACÍ-je to jedno,ale tvůj doktor ti nemohl dělat screening,spíš to byly jen tripl testy.Screening dělají na specializovaných pracovištích a je to důkladný utz kdy měří šíjový projasnění.Já na to jedu do Prahy a nehradí to pojišťovna.
U těch krevních testů by měli hlavně zjišťovat krevní skupinu,Rh faktor,pohl.choroby,toxoplazmózu a nevím,co ještě,ale každej dr.to má asi jinak.Mě řekl,že krev bude brát až v 16.týdnu.
Vítám tě SAMMY :D Únor už je sice taky založenej,ale to nevadí :D
Tak a jdu vás dočíst,dokud můžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.6.08 10:47

Gabi, ježdění na kole ovlivňuje vyoperovaný slepák? To mě nenapadlo. Slepák mám venku už 16 let a na kole pořád jezdím… Teď jsi mě normálně postrašila.

Laky, moc Ti to na těch svatebních fotkách sluší a bříško není skoro vidět, super :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.6.08 11:09

Gav, ty za screening platíš ? Já na něj pojedu do Olomouce a podle dr je bezplatný.

Vlkádám sem fotečku z utz .
Holky jak se vkládají fotky do galerie ledňátek. Skoušela jsem vložit fotku a uložila se mi do veřejných.

http://img179.imageshack.us/…39941tq4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.6.08 11:15

PETO25-je mi to strašně líto,co se ti stalo :cry: Drž se holka a přeju ti ať si brzy v pořádku a můžete se zase snažit.Tyhle zprávy ve mě vždycky vyvolají chvilkovou paniku,na KO jdu až 25.6. a zdá se mi to nekonečný :?
Jinak s tím mazáním,holky,je to fakt jedno.Komu má kůže popraskat,tak stejně popraská,i když maže,ale mazáním určitě nic nezkazíte.
Tak jdu po dlouhý době něco uvařit,dokud je mi dobře.Odpo nás čeká trénink na zítřejší závody,tak aspoň,že není takový vedro.
Jak jste tu pořád básnily o těch melounech,tak jsem si včera taky chtěla koupit,ale neměli nic moc :? Ale v sobotu jedem do Vraňan na samosběr jahod,tak si to vynahradim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.08 11:25

Sammy já si myslím že ne ale já sním mám od operace strašné problémy mě nekdy hytají křeče s námahy, moc krát sem byla na vyšetření ale jednou mi našli srůsty a pak se v tom zase vrtali ale jinak si myslím že ne. Pokud nemáš žádné problémy.
Jinak skama si???????? pokud to není tajné já jsem kousek od Valašského Meziříčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.6.08 11:29

Jindro:To je super fotečka :) Dva Buníci vedle sebe :)
Te´d vařím hokus pokus, tak jsem nato zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.08 11:35

Jindo ty dvojčátka sou úplně úžasné, máte to v rodině??? nebo jsi první???

jak si reagovala že čekáš dvojčátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.6.08 12:06

Holky tak se jdu připravit a frčím na tu kontrolu…Jsem mírně nervozní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí