LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2509
12.6.08 20:26

mací, tak to se určitě později domluvíme…klobouk dolů, krásná prácička, já bych neměla trpělivost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.6.08 20:42

Maci, jelikož budeme mít zimní miminka, tak já bych měla o něco pleteného taky zájem. Vypadá to moc pěkně. jsi opravdu šikovná.

Já jdu taky na kutě dámy. Dnes odpoledne jsem nespinkala, tak jsem utahaná jako kotě. Dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 20:44

http://img179.imageshack.us/…mi009iq1.jpg /> tak to je to růžový… ale kombinace i s tou černou je ok! nebo modro-růžový.. nebo bílo-modrý.. to si upletu až budu vědět co to je! v růžovo-bílý to už mám! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
12.6.08 21:16

Teda macíku, moc krásný :-) taky by se mi něco líbilo.-) Jenže nevím, jak velkého tlouštíka budeme mít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.6.08 22:01

Ahoj, nechapu jak nekdo jeste v dnesni dobe muze byt tak sikovnej a neco takovyho vlastnorucne vytvaret..chvalim…me tohle docela minulo i kdyz si pamatuju ze jsme jako maly nosili veci co mamka pletla… 8O
Ja obecne miluju kysely jidla takze jak jsem tady zaslechla koprovka a kulajda tak se mi z toho strasne zbihaji sliny… :roll:

daisy ja bydlim kousek od karlovych varu takze sokolov znam…konecne se tady nekdo priblizuje..protoze mam pocit ze jsem tu jedina ze zapadnich cech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
12.6.08 22:06

MACI :potlesk: , klaním se až k zemi. To je úžasné :! Já jsem se vždycky chtěla naučit plést, ale nebyl nikdo, kdo by mě to naučil :( Mamka uměla jen háčkovat.
Takže, pokud Tě to bude ještě za nějaký měsíc bavit,budu mít objednávku :wink:

Holky, to jsem tomu tady dala, s tou koprovkou,co?? :lol: Kdyby mě manžel nehlídal, tak sním celý hrnec :P

Mějte prima noc, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
12.6.08 22:07

ahojky.dneska silenej den.nestiham.ted sem tak nejak vas docetla.
rano zaclo tim,ze sem holky nechala doma,proste nic po ranu nestihli,takze sem se pohadala se skoromanzelem.parada.letela sem do prace,sef mel blbou naladu takze sem dostala servaka,za to ze si nepamatuju co komu davam za jidlo,mno hruza a ani sem to neobjednala.takze uspesne sem prekonala praci.segra si usmyslela ze chce objednat ke kadernici,takze sem litala po kadernicich,kdo ji ostriha,samo ze vsude plno,ale nakonec u jedne zname sem misto sehnala,uz predtim sem mela dohodnuto ze me ucese na svatbu.mno kdyz konecne zarizeno,tak sem dorazila domu,dala kaficko,dojela spoluzacka ze zakladky,tak sme kecali a kecali.vecer psal kamos,co mi jde za svedka,takze sem skoncila v hospudce a kecali.dojedu do hospudky kde me znaj a prvi co bylo na me vyvalili,tak co prej ses tehotna.mno ztuhla sem a premyslela sem kde to vzali,a vykecala to jedna holka,co semnou vari.zname se z hospody,ale nepochopila sem proc to vyklada,takze cela chotebor bude vedet ze sem tehotna a nejhorsi ze i ty nejvetsi drbny.takze sem akorat tak nastvana.dnesek po pravde stal za nic.
jinak zase chodim curat a doprala sem si chlebicek,smazeny hranolky :),mno co,chut je chut.a co mi vadi jsou kysele okurky a zeli.
nevim kdo se uz ptal.ale sem od havl.brodu od chotebore.bydlim v takovem zapadakove.ale je tu klid.
jeste gratuluju k uspesnym kontrolam.ja uz se taky tesim az to mrne uvidim
holky papa a zitraaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.6.08 22:10

MACÍKU: no jestli tohle upleteš tak to jsi fakt dobrá :lol: tak si myslim, že by jsi mezi náma udělala taky nějakej kšeftík :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.6.08 22:19

zuzlino pekne narocnej.den …ale chce to klid…ja se taky ve skole nervuju pomalu denne..ale nesstoji nam to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 22:24

holky určo upletu… samo že nestihnu vše udělat za měsíc… teda jestli vás bude víc… tak prostě potřebuju čas… neříkám hned… to ne… ale pamatujte trošku dopředu… fakt záleží na vzorku a jestli se kombinujou barvy… když jo… je to složitější o to tahání vlny.. ale v poho… nafotím až upletu to co jsem dnes začala.. mám kus nohavice..
a pokud umíte hladce a obrace… a splést dvě oka.. a nahodit.. není co řešit.. velikost se dá samozřejmě uzpůsobit - větší - menší.. prostě to není problém!
a myslím si že právě jak to bude ten leden bude něco teplého potřeba… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 22:26

zuzí no někdy je den blbec.. a stojí za to no! člověk si pak říká… nebylo mi doma líp? co?
Panamo.. já jsem taky učila.. jen nejsem úplně vystudovaná… učila jsem na základce.. na malotřídce.. a letos jsem dostala tři ročníky do jedné třídy a bylo toho nějak moc! opora ve vedení žádná! tak jsem prostě na neschopence a je mi báááječně… a jsem ráda, že jsem doma a užívám si!
jooo dobrou zítra! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.6.08 22:34

Nazdárek,
dneska se hlásím až teď, protože odpoledne jsem vytuhla.

Maci, jsem pletařka jako ty, mám spousty svetýrků po Daníkovi, takže čekám, až budu vědět co to je a kdyžtak začnu plést růžové. Mám doma časopisy s dětským pletením, hlavně Baby Dianu a tak se tě chci zeptat, jestli to nechceš půjčit. Je to asi 2 roky staré a jsou tam fakt nádherný věci. Dej mi kdyžtak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.6.08 22:40

Holky,
já tu zase blbnu u plotny, dělám jahodovou marmeládu. Příštý víkend děláme jehně a tak budu mít celý týden dost práce. Musím uklidit celý byt, protože přijede kamarádka z Kolína. Pletu její Nikolce svetr, takže ho musím dodělat. V úterý vytroubíme do světa, že čekáme mimi. A kdo ví co ještě se bude dít.

Dneska jsem zase dočítala asi 6 stránek a horko těžko si pamatuji, kdo co psal. :oops:

Jdu dodělat tu marmošku, umeju nádobí, setřu podlahu a půjdu k telce třídit prádlo, teda jestli už nebude dost hodin. Čauky zítra. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.6.08 22:51

šamotko tako to jsi docela vykona…ja bych tu tvoji praci videla jeste tak na 2 hodiny..a to ja uz budu mit davno pulnoc a uz ted se mi tu zaviraji oci …klobouk dolu

maciku to verim ze to bylo na palici…ja bych taky nejradsi byla na neschopence ale jelikoz mam druhy stupen a cestiny takze musim dodelat klasifikaci…to je docela narocny protoze jeste ucim obcanku na cely m druhym stupni takze dlam klasifikaci dohromady 10 trid…a jetli si ucila maly deti tak dekuj bohui..kdyz ja jdu suplovat maly tak to beru jako relax,…na druhym stupni se z nich ve skole stavaji dablove…a to doslova…neprpadam si tam jako ucitel ale jako bachar nebo jako krotitel dravy zvere…no ale dos stezovani..uz mi zbyva jen 10 dni ve skole a od zari uz nenastoupim…juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
12.6.08 22:56

Panamo, máte to těhu nějak stejně dlouhé, co??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie