LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
12.6.08 23:01

no…uplne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.6.08 23:26

Ahojky!
Mací - krása, krása, krása
babička se mě taky snažila něco anučit, ale moc si toho nepamatuju, tak to bude chtít tréning

Zuzi ptala jsem se já :) Mám ségru v Ledči… Pěknej děs, asi by ta holka dostala pěstí, to bych se neudržela…

Jinak jsem volala na všechny čerty a scháněla kde nás oddají a není to vůbec jednoduchý :( Ale ono to nějak dopadne :)

Tak dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.6.08 06:47

Dobré ránko.
No vy jste toho večer ještě napovídaly 8O . Divím se, kde berete tu energii :lol: . Já byla ráda, že jsem se dodívala na Ordinaci, ale ani titulky jsem už nezvládla :wink: .

Vám učitelkám tedy nezávidím. Bývalý manžel byl učitel na ZŠ, matematika, němčina a i jako chlap chodil kolikrát z práce tak vytočený, že Vás obdivuju, že máte ještě nervy pohromadě.
Když dnes vidíte ty školní děcka, jak při každé větě lítají sprosté slova, nejlépe už ve 4. třídě kouří jednu za druhou… Kdoví, co bude, až naše děti odrostou.
Panamo, těch 10 dní uteče jako voda uvidíš. A pak si budeš sladce užívat volna :wink: . Já doufám, že mě vedení pustí na neschopenku s koncem roku. A to stejně ještě budu muset do porodu dělat z domu :evil: .

Zuzlí, tak tu holčinu bych opravdu přizabila. Co to má komu co povídat? Přeju, ať máš dnes lepší den :wink: .

Keit, neboj, určitě někoho, kdo vás oddá najdeš. Držím pěsti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.6.08 07:32

čau holčiny :-)

tak jsem vás zběžně dočetla…

macík teda jako fakt paráda, jsi fakt holka šikovná ;) jo a kulajda je tak jak psala daisy - polívka s koprem, bramborama, vajíčkem a houbama a octem :)

leni ráda bych ti poslala recept na kulajdu, ale z hlavy ho nevím, nejsem žádná kuchařka, moje mamina vždycky říkala že mě nenaučila vřit, zato mě naučila číst, takže vařím všechno podle kuchařek nebo receptů z netu a zatím mi to docela jde ;)

dneska ráno zas vyšiluju, nic mi není :( prsa mě nebolej, nevolnosti polevily už včera, tak mám strach jestli je barča v pořádku - už vás tím asi nudím co? :oops: tak pardon, prostě ty moje povzdechy přeskakujte a nečtěte :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
13.6.08 07:36

Dobré ránko všem

tak dnes jdeme na svatbu no u nás počasí nic moc přes noc sprchlo a novomanžele to mají na zahradě kde dodělávají baráček, tak jsem na to zvědavá, jak to bude vypadat. Bereme i prcka ,ale pro toho si odpoledne přijede babička. Jinak máme spát ve stanu, ale moc se mi v té zimě nechce asi poprosim sestru aby pro mě přijela :lol: jsem nějak rozmazlena kdybych nebyla těhule bylo by mi to fakt jedno.

Macíku: jo jo hod sem nějaký vzory já bych si u tebe možná něco objednala určitě větší velikost tak 62 ta černo-bílá kombinace byla fakt zajímavá.Jsi šikula a to vyplejtání tech obrázku je moc hezký měli jsem krtečka a auto a malýmu to kolem toho roku fakt seklo.

Sammy: ty jsi taky ranni ptáče co? Nebo stáváš tak brzo do práce?

Šamotko: no v jedenact hodin u plotny to jsi taky šikula to si tě musí manžel vážit asi by takovou druhou nenašel :lol: co takhle kuchtí skoro o pulnoci.

Zuzi: no jo jseu ty lidi zlý co? hlavně bud v klidu at je mimísek v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.6.08 07:48

Laky, raní ptáče jsem opravdu nedobrovolně, vstávám tak do práce. jinak spávám do 10 :D .

Peti, ničeho se neboj. Uvidíš, že všechno bude v pořádku. Je normální, že máš strach, ale Baruš bude určitě v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.6.08 08:13

Petti jestli budes mit chvilku skoc k nam,chtela jsem se poradit o tom receptu jak jsi ho delala na Nebeskou Manu :lol: Diky

A neboj mala bude ok, bud rada,ze ti neni spatne, co ja bych za to dala ty prvni skoro 4mesice holka, uzivej si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
13.6.08 08:16

Dobré ráno,

včera jsem jen dvakrát nekoukla, ani jsem nereagovala, chytla jsem od Michaly rýmu a kašel, tak jsem se to snažila trochu vyležet. Teplota se držela do 37,0, tak doufám že budeme ok. Dnes budu mít celkem napilno, tak doufám že to všechno bez újmy zvládnu.
Když jste tu řešily ty chutě na kulajdu apod. tak musim přidat svou trošku do mlýna, večer si někdo v baráku smažil řízek a nám to otevřeným oknem vonělo až v obýváku, takže jsem ležela na gauči, čuměla na tv a přitom skuhrala jak bych si dala řízek. A to je tento týden docela sláva, že mám na něco chuť, jinak mi totiž vůbec nic nechutná. Už jsem dokonce zhubla kilo, a to nezvracim. Na dnešek mám ten řízek slíbený k obědu, tak myslim že v poledne už na něj nebudu mít chuť :cry:
Macíku - pleteš nádherně. Já jsem na ruční práce celkem střevo, líp mi to jde spíš s kladivem a šroubovákem. Sice umím alespoň základní - hladce a obratce, ale žádná sláva. No snad něco naplete mamina.

Tak se tu mějte krásně, opatrujte pupíky, pokud budu mít chvilku, tak přes den nakouknu, když ne, tak se ozvu nejspíš až v neděli. Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
13.6.08 08:18

PPeti - neboj, Baruna bude ok. Taky mívám takové výkyvy, tři dny zle, pak jeden den v pohodě, ale ten jeden den beru vždycky jako spásu, že aspoň něco udělám a konečně se trochu najim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.6.08 08:30

Lenka dik za uklidneni, je to se mnou desny, sem hroznej plasan :lol: preju at se co nejdrive uzdravis, musi to byt neprijemne byt nastydla jeste se zvysenou teplotou :( ale pry to byva bezne, organismus je oslabeny a chytne kazdyho vira :( tak se hlavne setri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.6.08 08:37

Já zapoměla, včera jsem měla první výkyv nálady. Chudák Petr na mě doma hleděl a nevědět, co si se mnou počít.
Hráli jsme žolíky, já se dívala na televizi a už ani nevím co¨(ale nějaká blbost) a tak mě to dojalo, že jsem začala plakat. Do toho jsem si v duchu nadávala, proč vůbec brečím a nakonec jsem se sama sobě začala smát :lol: . Petr si myslel, že jsem zralá na odvoz do Bohnic :lol:
Jestli to takhle bude pokračovat, nebude se mnou k vydržení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.6.08 08:39

sammy taky dobry :lol: ja vcera sem se strasne vecer vztekala na manzela, ze si v posteli dovolil dat nohu na moji pulku postele :lol: normalne sem do nej busila pestma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.6.08 08:59

Dobré ráno,
Včera jsem moc nastíhala ale vše jsem dočetla.

Maci no to je úplně úžasné, já maximálně zvládnu čelenku s osmicama a takové to základní ale to tvoje...... paráda…

holky dnes mě je špatně :-( jak nevím… jdu se eště natáhnou su jakási opuchlá… tak nevím co sa děje… já pak nakuknu

zatím se mějte pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.6.08 08:59

Ahojky holky!
Tak jsem vás dočetla a nějak si nic nepamatuju :)
Mací: Já se také hlásím…Prosím prosím mohlaby jsi mi něco uplétst pro Buníka?je mi jasný že si chvilku počkám, ale to nevadí.Pleteš fakt nádherně :)
Pe´to: neplaš,mě taky skoro nic není.Jen občas po ránu.Ale to málokdy.Bu´d v klidu. Barunka roste a v po uvidíš srdíčko…neboj se.
Panamo: No ze Sokolova pochází přítel.Má tam barák takže cca za 10-15 let se tam budem stěhovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.6.08 09:23

Ppeti, je to s náma někdy děs, co? Ještěže to ty naše polovičky berou s nadhledem. Někdy jsme taky na zabití :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí