LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
13.6.08 15:25

ahoj tehuleeeeee,
tu potvoru z prace neresim,jak rikam na kazdou svini jednou dojde.takze co,stejne jak uz nekdo psal by se to prokeclo.
holky mivate nekdo silenou chut na chlebicky a salaty??jako je bramborivy,rybi…ja teda silenyyy.to bych se utloukla.tak mi reknete co se z toho mrnete vyklube.
v praci jinak pohodicka.chlastali tam.jedna slavila narozeniny,takze me potesila chlebickem :).taky me malinko poboliva brisko,ale to je tim mrnetem jak roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.6.08 17:38

Ahoj Majusko vítej mezi námi,

Maci to si děláš srarndu ne????????????????????
to je úžasné :D no prostě super… já nemám slov… super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.6.08 18:04

majusko ahoj vitej mezi nama :)

holky, tak jsem konečně uvařila tu svojí vytouženou kulajdu :-) jedním slovem byla vynikající - snědla jsem 2 talíře :oops: uvařila jsem jí kotel, takže budem celej víkend jíst jen kulajdu :lol: :lol: :lol: teda já, manželovi a tchánovi budu muset asi uvařit něco jinýho, ty moje chutě asi nesdílej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.6.08 18:07

hmmm vsak ja pred chvili snedla chleba se salamem a zajidam to arasidama.a co je mi fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.6.08 18:20

Ke mne zatim vubec zvlastni chute nedorazily ani zvlast prejidani…ale kulajdu bych si dala taky ale u me to nema s tehotenstvim nic spolecnyho..miluju kysely…a vzdycky jsem jedla hodne.. :lol: proste nenazranec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.6.08 18:20

dneska jsem v praci snedla 6 plnenych knedliku se zelim.....a bricho vypadalo jak v patem mesici 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.6.08 18:26

Panama no ani u mě kulajda není způsobená zvláštníma chutěma, mám jí taky moc ráda :wink:

asi si půjdu dát šlofíčka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
13.6.08 18:27

Tak s kulajdou a obecně s jídlem, který se dá pořádně okyselit, to mam stejně jako Panama. Ale bříško mam o poznání větší a těhotenstvím to neni :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.6.08 18:43

tak ja drive normalne milovala kys zeli nebo okurky,kdyz sem nevedela tam sem si otevrela sklenicku okurek nebo sem si koupila v sacku zeli a ted???jen to citim je mi na blinkani.co zase muzu je sladky coz sem nikdy extra nemusela.teda cokolady jim porad:) ale susenky a bombony to je tedkon taky moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
13.6.08 19:37

Ahoj maminky, napsala bych dříve, ale jsem nějak mimo a ikdyž si řeknete, že je to prkotina tak jsem brečela…14 odpočítávám a těším se ke svému gynekologovi a jak uslyším v 7 tt srdíčko atd…v noci jsem kvůli tomu ani nespala a měla bolesti v břiše no a dnes jsem k němu šla natěšená, že už konečně a to pominu i ten fakt, že pan doktor neobjednává, takže čekací doba je min. 2 hod, které jsem si odseděla…no zkrátím to…on mi neudělal vůbec ultrazvuk!!!!!!!!!!je to prostě DEBIL a to jsem ho poprosila atd…dokonce řekla, že známé miminko umřelo a že se bojím a chci to vědět ani mě nenechal domluvit a prý byste nestrašila…a šmitec a objednal mě za více jak měsíc:( jsem fakt mimo a nejlepší na tom je, že je to soukromý gynekolog a bere si nemalé částky :( napsala jsem Vám jen zlomek…chtěla bych vědět Váš názor…je to normální? už zase brečím…a to mám za sebou jeden potrat a i jsem si říkala, že to neřeknu mým rodičům dokud neuslyším bít srdíčko…co mám dělat? čekat? a nejlůepší je můj partner…jsem se mu vyzpovídala a on: jsem ti říkal už před rokem at k tomu d… nechodíš, tak si ted nestěžuj…
poradte mám čekat nebo změnit dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.6.08 19:44

ahoj gamal.ja osobne bych uz k nemu nesla.ja mam teda prima doktora.byla sem tam jak mi bylo zle a automatika utz a dalsi vysetreni.zmen doktora.tohle neni normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.6.08 19:48

gamal tak to chapu ze jsi z toho hotova..ja jsem ted zacala 9.tyden a utz mi delal dvakrat..puvodne mi delal 28.5. a objednal me az na 30.6. takze jsem se taky bala ze uslysim srdicko az tak pozde…ale mezi tim jsem byla nachlazena a objednala jsm se k nemu…ze mam strach jestli je vse v poradku a on bez kecu ten utz udelal.....takovy jednani jako od tvyho dr. by se mi taky nelibilo…urcite je tvoje mimi v poradku a vi co dela ale taky by trochu mel chapat tu nastavajici maminu…obzvlast kdyz kasiruje nemale penize.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
13.6.08 19:52

už je osm hodin a já fakt pořád brečím…to sou ty hormony, ale fakt mě to jako vzalo…tak jsem se těšila a on je jakože vyhlášenej, ale já s ním mám problém při každé návštěvě, ale kdybych to tady měla psát bylo by to nadlouho…je mi strašně smutno, že všichni víte o srdíčku, kolik má mimi mm atd…no hlavně, že já vím, že jsem HIV neg a sifilis ani žloutenku nemám…a když jsem mu řekla, že jsem se na ULT těšila atd…nic pak jsem řekla, že se bojím…taky nic, tak jsem se zeptala od kolikátého týdne je slyšet srdíčko a doufala, že ho to tukne - nic řekl příště…

jenže průser je, že nejsem z Brna a gynekology tady neznám a co když půjdu z bláta do louže?říkala jsem si, že skusím rovnou nemocnici, kde bych rodila, ale tam asi nebude gynekolog. ordinace…a jinak jsem mladá a poprvé těhotná a on mi neřekl nic naprosto nic…už ani minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
13.6.08 19:55

sammy a co delas za praci?

gamal tak zkus nejaky internetovy diskuze..urcite nekdo z brna bude aby ti nekoho doporucil…kdybyh se sama neobjednala a neprekecala sestru tak bych to vlastne o srdicku taky vedela az v 11.tydnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.6.08 19:59

gamal.nevim jak to je v brne v nemocnici ale v brode je gyn.ordinace.takze myslim ze to je v kazde nemocnici a kort v brne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí