LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
14.6.08 10:50

Macíku, díky. TP doplním po UTZ. Podle PM to vychází na 26.1., ale myslim, že reálně to bude dýl. Možná až začátek února…Já jdu teprv 19.6. na srdíčko.

Jinak je mi blbě dost. Víc než s Emičkou. Přes den mi Emička nedovolí na to skoro ani pomyslet, ale jak jí dáme spát, tak už tady jen ležim a hekam. Tedy pokud nejdu cvičit - to mě taky vždycky rozptýlí, že se mi ani kýbl nezvedá :wink:

Dneska je manžel v práci, tak sem se dala do megaúklidu, i s mytím oken. Už bysme tady shnili :oops:

Tak hezkej den!

Jo a večer to vidim na kulajdu :roll: Děláte mi chutě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.6.08 11:18

nooo tak tu kulajdu jsem začala taky vařit!
majuško nepřeháněj to! já předevčírem trošku víc řádila.. a včera i dnes mě trošku bolí podbřišek..
tak zas víc odpočívám! nestojí to holky za to!!! abychom úklidem vyvedly něco miminku!
vařím dnes vepřové na houbách s těstovinou.. mám na omáčku chuť! a úklid… to moc dnes neřeším jen zametu.. a bude! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.6.08 11:23

ahojky tehulinky,
dneska se chystam na uklid ja.potrebuju prevleknout postele a poklidit.vecer sem pozvana na akci,jedna znama z prace slavi 50,takze proste prijit musim
holky zdaji se vam taky hnusny sny???me se zda ze bud sem v porodnici a nemuzu rodit,nebo ze sem potratila a dneska se mi zdalo ze sem rodila na poli a 2 mesice predem.
taky sem si uz konecne zkousela svatebni saty zda mi sednou mno a perfektne.pres prsa parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.6.08 11:26

Zuzí ty sny jsou divoký i u mě buď v klidu! vždy se probudím a oddychnu si! to že jsou šaty ok je supr už se ti to blíží co? těšíme se na fotky.. ale cukrovíčko by taky bodlo!!! chi chi chi! škoda že se nevdává někdo koho znám a je tady.. že by donesl výslužku! i to kafe bych si uvařila, i když ho normálně nepiju! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
14.6.08 11:29

Tak sem právě s úklidem skončila, pač mi začlo bejt dost blbě. Chybí mi jedno okno a prach v ložnici. To počká.

Jinak úklid mě nezmáhá, to jen, že sem spíš na to líná…Horší to bude pak, až budem mít břicho a budem funět.

Sny se mi taky zdaj dost psycho. Poslední byl, že se Emička utopila a já za to mohla. Hrozný! :cry:

Zuzlíno, pak musíš dodat fotky ze svatby :wink: A jak? Už seš nervozní? A přípravy vrcholí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
14.6.08 11:55

ahoj těhulky

tak jsem po svatbě kamaráda bylo to super, ale malýho to moc nebavilo naštětí jsme ho kolem třetí hodiny odvezli k babičce a měli jsem klídek. Jinak jsem dorazila domu kolem dvanácte v noci, tak že jsem zalehla a spala jsem :lol: užila jsem si to.

moc to s tim uklidem nepřehánějte a odpočívejte za to to opravdu nestojí.

jinak chutě no já bych mohla furt polévky ,ale vývary měla jsem to takhle s Filípkem, tak že stejný no, že by mě ten kluk neminul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.6.08 11:57

ahoj holky…tak ja jsem pro jistotu s uklidem ani nezacala…i kdyz okna by uz to taky potrebovali…ne ze by mi bylo blbe ale proste se mi nechce a nejak to neumim premoct…hihihi
I obed jsem odfalkla…leco ze sklenice s bramborem…
Mela bych totiz delat praci na pocitaci (mam ji mit hotovou do konce cervna) a ne a ne se k tomu dostat…porad jen lozim po netu.. 8O
potrebovala bych vlit do zil trochu elanu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.6.08 12:01

jo někdy toho elánu mám dost, a někdy jsem tak chcíplá, že i dýchat je otrava!!! znáte to? co?
nepřeháním úklid… jen mi přijde tchýně asi na oběd tak dělám tu kulajdu… už je hotová… a vepřové na houbách s těstovinou.. a to už bude taky. jen zahustit omajdu a dovařit těstoviny..
spala bych zas! a to jsem vstávala po půl devátý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.6.08 12:09

nervozni???ani ne.nemam z ceho.akorat se mi nechce se vdavat,ale zase na druhou stranu kdyz je vse nachystany a mam i saty tak se vdam.fotecky nahazim,jinak foto sem hodila do snazilek,jak tam taky chodim,tak se muzete mrknout na saty.cukrovicka mame mraky.nevim kdo to bude jist,ja uz od vcerejska mam chut na kofolu :) a sladky nemuzu videt a to pujdu odpo delat rafaela.
jo a uz mam uklizeno a jdu varit.jdu delat sladky nudle :) mno c

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.6.08 12:31

já jenom peru, peču bábovku, a na oběd mám karbenátky se sýrem a zemákem. tak čekám na mojeho až dojde s práce. ale že bych měla na nejaké jídlo chuť se řéct fak nedá tak uvidím.

s úklidem to moc nepřehánim protože když dělám že neco dělám tak to moc nejde vidět nebo mě začene bolet jizva… tak že ta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
14.6.08 13:37

keit moc děkuji – a můžu se zeptat kde sídlí tvá doktorka? a na tom obilnáku myslíš, že by mi udělali i ULT? přemýšlím, že tam pojedu pořád mě pobolívá bříško, vím, že je to asi normální, ale strašně potřebuji vědět jestli to srdíčko bije, či ne jsem strašně nervozní a to není dobré… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
14.6.08 14:23

gamal..to chapu..ja byt tebou tak bych tam jela..protoze je to lepsi nez se trapit..to ti neprospiva…uklidni te tam a budes se moct zase radovat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.6.08 14:35

gamal to víže tam ujížděj, trochu si to přibarvi, řekni že tě to blí víc než fakt bolí aby blbě nekoukalia oni ti UTZ udělaj;)

jinak koukám že se tu s těma kulajdama roztrhl pytel :lol: :lol: :lol:

kdyby jste chtěly další tip, tak zítra vařím segedín ;) :lol: :lol: :lol:

a teď čekám až se mi rozmrazej jahody a udělám tvarohovej dortík takovej ten co se nepeče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.6.08 14:43

jahodovej jo??? hmmmm dortík ne, ale jdu na zahradu na jahody.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
14.6.08 14:53

ppetra…děláš mi trochu chutě…hmmm jahodovej dortík bych si taky dala…poslední dobou se můžu ovocem ujíst k smrti, ještě, že je léto a je ho všude dostatek…asi taky něco upíknu, alespoň si odpočinu od učení…

Holky, chtěla jssem se zeptat, jestli nevíte, jak je to s mateřskou, když člověk ještě studuje…děkuji a přejíi všem krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí