Poradna duly
Jana Čurdová
Co ti kluci fotbalisti vyvedli
tech posledních 15minut jsem to fakt nepochopila
… achjo ![]()
Dobrou…
Díky Péťo, rada by se mi hodila, ale už jsem našla několik typů na internetu, tak to zítra oběhám…
Daisy nesexovat nic nezmůže, pokud ti doktor nenařídí absolutní klid, tak není důvod…
Chuť teda taky nemam
Předevčírem jsem se ale vzbudila… a no…nenechala jsem miláčka dospat, tak byl rád… po těch dvou týdnech… chudáček ![]()
Hokus pokus, dělala jsem k véče knedlíky a povedly se báječně.. hurá!
Tak držte palečky, zítra ráno jdeme na matriku pro termín svatby a pak si oběhám předběžně oznámení a prstýnky. Chci trochu porovnat konkurenci a to by miláček nepřežil, toho dotáhnu až na výtězné místo ![]()
Pa pa a dobrou ![]()
Hulky psali jste si ten recept na kulajdu? Nemůžu ho najít a už dva dny slintam… ![]()
Dobré ráno děvčata.Omlouvám se za svou absenci,ale je mi pořád špatně
takže když mám chvilku volno,jsem ráda,že žiju
Nemám dočteno přes 10 stránek,tak se nezlobte,že nereaguju.Pokusím se dnes,ale musím zpracovat 40kg jahod,tak nevim,nevim ![]()
Tak se tu všechny opatrujte,doufám,že si přečtu jen samé dobré zprávy a zkusím odpo nakouknout ![]()
Keit píše:
díky Leni… cenu si musíme taky pohlídat, ale doufám, že budeme mít štěstí… Chtěla bych bílé zlato a kdyby to šlo tak v kombinaci… No uvidíme jaká bude realita. Nejraději bych na ně vyrazila hned zítra!
Ahojte,
koukam, že si z Phy. My nakonec koupili prstýnky u Lukáše Rýdla. Má tam moc krásný! http://www.snubniprsteny-lr.cz/
Máme tyhle http://www.snubniprsteny-lr.cz/…FULL/078.jpg
Z netu sme původně vybrali uplně jiný, ale když sem tam zkusila, tak vypadaly na mojí ruce divně. Takže nakonec máme ty, co se mi na netu vůbec nelíbily ![]()
Někdo se tu ptal na MD při studiu(kopíruju, co napsala kamarádka):
Majuško, na mateřskou má nárok ten, kdo měl účast na nemocenském pojištění v posledních dvou letech před datem porodu a ta účast trvala alespoň 270 dní. A mají na to nárok i studentky. To jsem našla tady http:www.tehulka.cz/view.php?…
Finančně dostane jen tu základní…
Já jsem si neplatila zdravotní pojištění, když jsem byla tady (platilo mi to slovenské), tak jsem neměla nárok na mateřskou. S rodičákem bude mít tedy možnost volby mezi třemi lety a rodičovským příspěvkem na 4 roky (já jsem nebrala PPM a tím pádem jsem si nemohla vybírat).
Nejlépe, když si zajde přímo na úřad (měla by to podle všeho dostávat od úřadu práce a soc. věcí)
S těmi penězmi kopíruji z jedného článku:
Od výše rodičovského příspěvku se i nadále odvíjí výše peněžité pomoci v mateřství u uchazečů o zaměstnání, studentů a žáků. Peněžitá pomoc v mateřství od 1. ledna 2007 činí u těchto osob 253 Kč za kalendářní den, tj. jedna třicetina výše rodičovského příspěvku (výše rodičovského příspěvku 7 582 Kč : 30 = 252,7, po zaokrouhlení 253 Kč).
jo tak teď jsem tady dohledala, že se to vyřizuje na pracovišti České správy soc. zabezpečení, žádanku na PPM vystavuje lékař.//
Ahoj holky,
tak jsem v rychlosti dočetla. Včera mi bylo opět celý den zle, už jsem protivná sama sobě. Tentokrát nepomáhalo prostě nic. Snad bych brala radši ráno jednu šavli, než aby to bylo takhle.
PPetro - tfuj, tfuj, tfuj na UTZ
Tak hezky pečujte o pupíky, během dne snad nakouknu. Jdu předstírat práci ![]()
lenka díky moc
ať ti to pěkně utíká v práci, já jsem dneska naštěstí jen půl dne ![]()
teda těhule, snad všechny nevyspáváte ![]()
musím vám říct, že jsem včera koukala na netu na oblečení pro miminka a nevím teda jestli jsem nějaká náročná, ale zjistila jsem, že se mi skoro nic nelíbí
pár kousků jo, ale drtivá většina toho co jsem viděla tak nee
ale určitě to bude lepší až za pár měsíců vyrazím přímo do obchodů a uvidím to naživo ![]()
ahoj pupíci…
fotbal jsem nesledovala.. nějak ho nemusím hokej mě baví a kopaná vůbec ne! a postýlka volala velice vábně.. takže po filmu v osm.. jsem zalehla a usnula jak dřevo!
s tou mateřskou keit děkujeme.. je to sice složité.. ale uvidím… neřeším to! mám dva souběžné pracovní úvazky… jeden.. ve škole jako učitelka. a druhý jako učitelka v mateřské škole.. to je částečný. a ten nevím jak mám dlouho… a teď jsem na nemocenské, jestli se to taky ty dni počítají.. myslím těch 270.. ale je to jedno! neřeším to !!! něco mi snad dají!
jinak se chystám udělat bezovou šťávu… bezinky kvetou.. ať je v zimě co píti!
GAV 40 kg jahod jo? hmm jsi dobrá! kompot já osobně moc nemusím vždy jsou ty jahody takový rozblenclý.. spíš mrazák… nebo marmošku… či šťávu. ale to mívám jahod maličko a to je škoda.. stíháme je sníst!
ale mamka mi dala mísu tak byly knedlíky kynutý s jahodama.. prej byly dobrý. já měla nechutenství tak mi nějak nešly!
všem hezký den! některé holky tu už dlouho nebyly teda !!!!
Ppetruš jdeš dnes na UTZ že? tak držíme palečky… a jen dobré zprávy v kolik jdeš? hned napiš jak jsi dopadla… budeme čekat… ale určitě srdíčko bude!!!! věřím tomu!!!!
macík jdu 13:30, kolem poledne pojedu z práce domů, no tak potom až se vrátím tak písnu. doufám že bude vše v pořádku, začínám být pěkně nervní
jo a zvládáš sledovat filmy v 8 jo? to jsi dobrá, já většinou mezi 6-7 vytuhnu
pak se vzbudím tak na hoďku a pak jdu pokračovat
jsem fakt hrozná teď
![]()
No Peruš spala jsem asi hodinu po obědě víš? tak mi to docela vydrželo, i když jsem zívala jak drak!!!! a pletla jsem u toho tak to šlo… ![]()
holky už jsem měla dvě nohavice od overálku.. upletené… a ono mi to nevyšlo.. tak jsem třídenní práci celou zas rozpárala a pletu znova! jsem hrozná!!! ![]()
holky tak tohle mě nadchlo!!!! na té postýlce vypadá nádherně co říkáte? asi si ho potom objednám!!!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Peto držím palečky!
Majuska díky za doporučení, přesně tohle zlatnictví jsem si vyhlídla! Líbyli se mi stránky a taky to, že je přímo výrobce… Tak pak povím jak jsme dopadli ![]()
Gav: ať už je ti líp… a 40kg jahod? to je hodně, ale mám na ně takovou chuť, že bych ti i pomohla, ale nevím kolik b ti jich pak zbylo. Já je nejraději mrazím už s cukrem…
Jedem na matriku, tak zatím pa ![]()