LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
16.6.08 19:57

krasny vecer,tak sem prospinkana,hodila sem sprchu a jidlo a jdu spat znova.k dr skocim,at vim ze je to ok.i mamka mi to radi.
maci???ty zvracis????ja mela za to ze si ok.
kdybych neodepsala.tak spinkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
16.6.08 20:02

Ppeti: srdíčko paráda!!!!! :potlesk:

gamal: držím palce k novému dr. Určitě budeš spokojenější :)

Zuzli: doufám, že se do svatby vykurýruješ.. hlavně klid.

Holky, teda to se mi zatočila hlava..fuj, dokonce jsem skončila s hlavou na wc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.6.08 20:12

lENIKO TY ŘÁDÍŠ.. ALE POŘÁD TĚ VIDÍM ZVRACET NA TEN TRÁVNÍK.. JESTLI TĚ NĚKDO VIDĚL.. TAK SI MYSLEL.. TEDA TA MUSELA BÝT OŽRALÁ KDYŽ TU BLEJE … :lol: :lol: :lol:
Zuzí … no byla jsem v pohodě.. a už si myslela, že nevolnosti jsou fuč! a zanedbala jídlo.. dostala jsem před obědem hlad! a už to bylo… a pak jednou ráno… tak vím, že to musím pořád hlídat!
Panamo.. neboj uteče to! a budou prázdniny a volníčko! jela bych k moři hned!!!! jenže chybí finance.. takže prd!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
16.6.08 20:19

je tady někdo??? mě klepne!!!!!!!! :twisted: ježiš mě se chce brečet a všechno...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.6.08 20:20

Ahoj holky já pořád nestíhám akorát jsme řešili tu svadbu tak asi to vypadá na 12.července tak zítra to jedu zjistit jestli bude ten termín volny :D :D
uvidím zítra moc se těším.

Peti srdíčko je super vidět gratuluju

kom nestihnu odepsat tak se omlouvám zapomínám co jsem četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
16.6.08 20:23

tak mi to nedalo, jelikož mě pořád pobolívá v podbřišku a konečně jsem se dovolala na ten obilnák…přepojily mě k jedné sestře, která už na začátku byla protivná…vklidu a velmi mile jsem se jí snažila vysvětlit mé potíže i s tím gynekologem a zeptat se jestli můžu přijet…kdybyste slyšeli co mi odpovídala, jako proč jsem si nezašla ke svému Dr, tak jsem jí řekla, že jsem tam byla atd…no a proč to neřeším dřív a že mají operaci a čekala bych 3 hodiny a že kdyby tam chodili všichni s takovejma banalitama atd…no hrozný a já na ni byla tak hodná..já jsem vlastně na všechny až moc hodná:( a akorát na to doplácím…mně se chce tak brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
16.6.08 20:30
:-( :-( :-( :( :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
16.6.08 20:31

Maci: Ty jsi teda, vííííííš :twisted: , že jsem to o tom trávníku vůbec psala. A nikdo mě neviděl, bylo hrozně brzo ráno v sobotu a to mají všichni chrnět :lol:

Gamal: nebreč :huban: , sestra má za sebou možná dlouhou službu… co Ti nakonec řekla? Zítra brnkni doktorovi a znovu do té nemocnice a uvidíš, že se už někam dostaneš. Hlavu vzhůru, dej si nožky nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
16.6.08 20:35

no mluvila se mnou, tak, že ikdyby něco, tak mě tam nikdo nedostane, snad zítra ten pan doktor bude vpohodě, ale myslím, že mě objedná až za dlouho… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.6.08 20:35

Gamal nebeč to ti moc nepomože akorát ti bude špatně, eště víc než ti je
To bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
16.6.08 20:47

Gamal : už jsem tvůj problém zahlídla u nás v Těhulkách, ale nestihla jsem ti napsat. S pohotovostí na Obilňáku mám otřesnou zkušenost, na začátku těhu jsem trochu špinila a můj gyndař byl na dovči. Vysloveně se šklebili, že i kdyby jsem potrácela, tak se s tím nedá nic dělat, tak že jsem tam stejně zbytečně. A to jsem tam čekala jako idiot 2 hodiny :( .
Prostě tam jsou mladí doktoři, chodí jim tam davy a oni na to nemají moc času. Jestli máš pocit, že je návštěva na pohotovosti opravdu nezbytná, tak se obrň trpělivostí a kašli na slušnost. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.6.08 20:53

ahojky

Ahojky všem asi se tu trochu motám, ale na omluvu, je to poprvé a časem se polepším. Mám dotaz. Už 9 měsíců beru duphastom a ted i estrogel, nechala jsem si totiž píchnout před 4 roky po šestinedělí depoproveru a nějak mi nechtěla z těla a mimi ne a ne přijít, i když jsem nic ty 4 roky nebrala, jen 2× tu depo. holky 14.5. se mi objevily měsíčky, ale hned zmizely. 16.5. jsem je dostala na 3 dny, relativně normálně. tenhle měsíc jsem si dělala test 6.6. byl na 5. den od oplodnění a byl negativní. 14.6. jsem postřehla jednou jako bych to dostala, ale zase to hned zmizelo. 11.6. jsem si udělala testy 2 a byly slaboučce do dvou min positiv, ale opravdu nepatrně, 14.6. večer už byly jasné //. Příznaky snad ano, krvácení 0. Doktorka mě vezme 24.6. Pořád mě hodně pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. je to normální? o prvním těhotenství jsem vůbec nevěděla. Ještě ke všemu mě kvůli práci i přes upozornění, že se snažíme o mimi oočkovali proti žloutence A,B. bojím se, abych, pokud jsem těhu, nepotratila. Díky za radu :D- omlouvám se, patřilo by to k únoru 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
16.6.08 21:00

terezka Brno - děkuji aspoň nejsem jediná s touto zkušeností, nechtěla jsem to psát, ale také mi to řekla, že kdyby…tak nic stejně neudělají…pro ně je to asi normálka? :? a můžu se zeptat kolik je ti let? vypadáš hodně mladě na fotce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.6.08 21:25

honey… prostě vydrž! těžko se to říká.. ale to jestli bude vše ok s tvým těhu.. uvidíš až časem! takhle ti to neřekne ani doktor.. podle mě teda! a na začátku je to prostě vabank!!!! buď vše nebo nic! tedy buď očkování nevadilo a vše bude ok! nebo prostě přijde potrat.. ale to je zatím unáhlené.. buď ráda, že jsi v pořádku.. nic se neděje.. dávej na sebe pozor.. odpočívej.. a dávej na sebe pozor..
vyčetla jsem v únoru 2009 že Pavluška - ta co ji založila tak přišla o mimi.. údajně tak.. že víc pracovala u rodičů.. a když jela domů už jí bylo zle! a začala krvácet.. a bylo! takže holky! opatrujte se! a NEBLBNĚTE!
nestojí to za to - ani úklid, nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.6.08 21:28

Gamal.. pokud už nešpiníš.. je to ok! neboj se! tvoje tělo by fakt dalo vědět že něco není v pořádku… nebo mi to tak řekl doktor.. ve 92% tělo prostě dá najevo že to není ok! krvácení a křeče.. a zbytek procent.. se mimi prostě vstřebá… takže uvidíš.. třeba tenhle doktor bude mít čas brzy.. a vezme tě.. mocinky ti přeju abys našla hodného pana doktora..
jinak s tím jak jsi hodná - mám úplně stejný problém! a když natrefím na takovou neochotu… tak mě to vždy tak rozhodí, že se trápím i několik dní! a ten pláč - no to jsou teď hormony co s náma cloumají!!! vydrž! bude vše dobré! uvidíš.. Jolynka z těhulek nově se snažících má termín na Silvestra a taky ještě nebyla na UTZ! takže i ostatní doktoři jsou na tom podobně.. ale ne všichni! naštěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí