Poradna duly
Jana Čurdová
krasny vecer,tak sem prospinkana,hodila sem sprchu a jidlo a jdu spat znova.k dr skocim,at vim ze je to ok.i mamka mi to radi.
maci???ty zvracis????ja mela za to ze si ok.
kdybych neodepsala.tak spinkam
Ppeti: srdíčko paráda!!!!! ![]()
gamal: držím palce k novému dr. Určitě budeš spokojenější ![]()
Zuzli: doufám, že se do svatby vykurýruješ.. hlavně klid.
Holky, teda to se mi zatočila hlava..fuj, dokonce jsem skončila s hlavou na wc ![]()
lENIKO TY ŘÁDÍŠ.. ALE POŘÁD TĚ VIDÍM ZVRACET NA TEN TRÁVNÍK.. JESTLI TĚ NĚKDO VIDĚL.. TAK SI MYSLEL.. TEDA TA MUSELA BÝT OŽRALÁ KDYŽ TU BLEJE …
![]()
Zuzí … no byla jsem v pohodě.. a už si myslela, že nevolnosti jsou fuč! a zanedbala jídlo.. dostala jsem před obědem hlad! a už to bylo… a pak jednou ráno… tak vím, že to musím pořád hlídat!
Panamo.. neboj uteče to! a budou prázdniny a volníčko! jela bych k moři hned!!!! jenže chybí finance.. takže prd!! ![]()
je tady někdo??? mě klepne!!!!!!!!
ježiš mě se chce brečet a všechno...........
Ahoj holky já pořád nestíhám akorát jsme řešili tu svadbu tak asi to vypadá na 12.července tak zítra to jedu zjistit jestli bude ten termín volny
![]()
uvidím zítra moc se těším.
Peti srdíčko je super vidět gratuluju
kom nestihnu odepsat tak se omlouvám zapomínám co jsem četla
tak mi to nedalo, jelikož mě pořád pobolívá v podbřišku a konečně jsem se dovolala na ten obilnák…přepojily mě k jedné sestře, která už na začátku byla protivná…vklidu a velmi mile jsem se jí snažila vysvětlit mé potíže i s tím gynekologem a zeptat se jestli můžu přijet…kdybyste slyšeli co mi odpovídala, jako proč jsem si nezašla ke svému Dr, tak jsem jí řekla, že jsem tam byla atd…no a proč to neřeším dřív a že mají operaci a čekala bych 3 hodiny a že kdyby tam chodili všichni s takovejma banalitama atd…no hrozný a já na ni byla tak hodná..já jsem vlastně na všechny až moc hodná:( a akorát na to doplácím…mně se chce tak brečet
Maci: Ty jsi teda, vííííííš
, že jsem to o tom trávníku vůbec psala. A nikdo mě neviděl, bylo hrozně brzo ráno v sobotu a to mají všichni chrnět ![]()
Gamal: nebreč
, sestra má za sebou možná dlouhou službu… co Ti nakonec řekla? Zítra brnkni doktorovi a znovu do té nemocnice a uvidíš, že se už někam dostaneš. Hlavu vzhůru, dej si nožky nahoru.
no mluvila se mnou, tak, že ikdyby něco, tak mě tam nikdo nedostane, snad zítra ten pan doktor bude vpohodě, ale myslím, že mě objedná až za dlouho… ![]()
Gamal nebeč to ti moc nepomože akorát ti bude špatně, eště víc než ti je
To bude dobré.
Gamal : už jsem tvůj problém zahlídla u nás v Těhulkách, ale nestihla jsem ti napsat. S pohotovostí na Obilňáku mám otřesnou zkušenost, na začátku těhu jsem trochu špinila a můj gyndař byl na dovči. Vysloveně se šklebili, že i kdyby jsem potrácela, tak se s tím nedá nic dělat, tak že jsem tam stejně zbytečně. A to jsem tam čekala jako idiot 2 hodiny
.
Prostě tam jsou mladí doktoři, chodí jim tam davy a oni na to nemají moc času. Jestli máš pocit, že je návštěva na pohotovosti opravdu nezbytná, tak se obrň trpělivostí a kašli na slušnost. Držím palce ![]()
Ahojky všem asi se tu trochu motám, ale na omluvu, je to poprvé a časem se polepším. Mám dotaz. Už 9 měsíců beru duphastom a ted i estrogel, nechala jsem si totiž píchnout před 4 roky po šestinedělí depoproveru a nějak mi nechtěla z těla a mimi ne a ne přijít, i když jsem nic ty 4 roky nebrala, jen 2× tu depo. holky 14.5. se mi objevily měsíčky, ale hned zmizely. 16.5. jsem je dostala na 3 dny, relativně normálně. tenhle měsíc jsem si dělala test 6.6. byl na 5. den od oplodnění a byl negativní. 14.6. jsem postřehla jednou jako bych to dostala, ale zase to hned zmizelo. 11.6. jsem si udělala testy 2 a byly slaboučce do dvou min positiv, ale opravdu nepatrně, 14.6. večer už byly jasné //. Příznaky snad ano, krvácení 0. Doktorka mě vezme 24.6. Pořád mě hodně pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. je to normální? o prvním těhotenství jsem vůbec nevěděla. Ještě ke všemu mě kvůli práci i přes upozornění, že se snažíme o mimi oočkovali proti žloutence A,B. bojím se, abych, pokud jsem těhu, nepotratila. Díky za radu
- omlouvám se, patřilo by to k únoru 2009
terezka Brno - děkuji aspoň nejsem jediná s touto zkušeností, nechtěla jsem to psát, ale také mi to řekla, že kdyby…tak nic stejně neudělají…pro ně je to asi normálka?
a můžu se zeptat kolik je ti let? vypadáš hodně mladě na fotce ![]()
honey… prostě vydrž! těžko se to říká.. ale to jestli bude vše ok s tvým těhu.. uvidíš až časem! takhle ti to neřekne ani doktor.. podle mě teda! a na začátku je to prostě vabank!!!! buď vše nebo nic! tedy buď očkování nevadilo a vše bude ok! nebo prostě přijde potrat.. ale to je zatím unáhlené.. buď ráda, že jsi v pořádku.. nic se neděje.. dávej na sebe pozor.. odpočívej.. a dávej na sebe pozor..
vyčetla jsem v únoru 2009 že Pavluška - ta co ji založila tak přišla o mimi.. údajně tak.. že víc pracovala u rodičů.. a když jela domů už jí bylo zle! a začala krvácet.. a bylo! takže holky! opatrujte se! a NEBLBNĚTE!
nestojí to za to - ani úklid, nic!!!
Gamal.. pokud už nešpiníš.. je to ok! neboj se! tvoje tělo by fakt dalo vědět že něco není v pořádku… nebo mi to tak řekl doktor.. ve 92% tělo prostě dá najevo že to není ok! krvácení a křeče.. a zbytek procent.. se mimi prostě vstřebá… takže uvidíš.. třeba tenhle doktor bude mít čas brzy.. a vezme tě.. mocinky ti přeju abys našla hodného pana doktora..
jinak s tím jak jsi hodná - mám úplně stejný problém! a když natrefím na takovou neochotu… tak mě to vždy tak rozhodí, že se trápím i několik dní! a ten pláč - no to jsou teď hormony co s náma cloumají!!! vydrž! bude vše dobré! uvidíš.. Jolynka z těhulek nově se snažících má termín na Silvestra a taky ještě nebyla na UTZ! takže i ostatní doktoři jsou na tom podobně.. ale ne všichni! naštěstí!!!