LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9674
17.6.08 17:21

Panamo, přiberu 30kg a je to hned! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
17.6.08 17:27

lendik gratuluju…ja jdu az za 14 dni tak uz se taky nemuzu dockat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.6.08 17:55

Šamotko,Lendi moc gratuluju. Já jdu na kontrolu zítra ráno. Už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 18:08

Jindro, nějak blbě Ti počítá metřík…Jenom 151 dní to go 8O
Můžu mít intimní dotaz? Ty seš po IVF nebo se vám dvakrát povedli dvojčata? To by byl zázrak, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
17.6.08 18:13

ahoj ukecany tehule,
to je skoro jako porod vas docist :D .
stavila sem se rano v lekarne,tak mam nejaky tabletky,kdyby nezabralo tak v patek k dr.jinak je mi uz lepe.citim se o neco vice zivejsi.
takze sem vzala holky na nakup.koupila sem jim strevicky a saticky.mno a ja zase skoro nic.mno akorat saty :lol: .
jak pisete o tech testech,to ste se ptali dr??ja jen zda se mam zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
17.6.08 18:44

Gabco…tak preju hodne uspechu a sil tu svatbu tak rychle zaridit…me to trvalo cele pul roku a strasne me to bavilo…
a pohlavi si taky necham rict…jsem strase zvedava a do porodu bych to nevydrzela kdyz vim ze to muzu vedet a hlavne tomu chi prizpusobit aspon lehce pripravy na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.6.08 19:21

Ahoj holky, vzaly byste mě ještě mezi sebe? Mám vás přečtené od začátku, pravidelně nakukuji. Mám termín 15. 1. 2009, ale pořád tomu nemůžu uvěřit, protože jsme se bezúspěšně snažili čtyři roky a teď se to povedlo na 3.IVF. A čekáme rovnou dvojčátka… :D Na kontroly chodím pravidelně každý týden, paní doktorka si mě po tolika letech doslova piplá. Minulý týden měli oba caparti 2 cm, zítra jdu znovu, tak jsem zvědavá, co se dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
17.6.08 19:29

Ahoj Pegino ..vitam te a zaroven gratuluju…musis byt neskonale stastna…ja soi to nedokazu ani predstavit..nam se to povedlo na poprve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
17.6.08 19:45

Ahoj těhule,
gratuluji všem k úspěšným kontrolám a taky nevěstám k jejich rozhodnutí, taky bych si to klidně zopakovala :D
Ještě se vrátím k tomu screeningu NT+ (=šíjové projasnění) - tak můj dr. to dělá automaticky každé těhulce a to zadarmo, celkem by mě zajímalo, jak to, že někde se to platí a jinde ne. Já na to jdu 26.6. zrovna na manželovy 33 narozky, tak doufám, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
17.6.08 19:48

Ahoj povídalky :lol:
vítám novou těhulku dvojčátek jo a blahopřeju…

tak dnes jsem byla pro tu punčošku na žilku na tu cestu do Francii předepsala mi jí v pohodě, tak si jí musim vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
17.6.08 20:17

Gratuluju holky ke kontrolám!!! :D

Já jdu příští týden na odběry a na kontrolu až za 14 dní…a asi se nedočkám :(
Pořád mě trápí ta viróza, dva dny dobře, dva dny blbě a hlavně ten žaludek, každý večer jsem úplně vyřízená… No aspoň vím, že jsem fakt těhu :wink:

Vítám tě u nás Pegino, to je skoro jako zázrak, tak gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.6.08 20:28

Tak holky dneska jsem se dozvěděla že se žení můj bratranec, na ten stejný termím jako chceme my. tak to asi budeme posouvat, ale nevadí aspon na to budu mít víc času a nebudu se tak honit.

jinak je mi dnes trochu špatně jdu si lehnout a zítra hurá na kontrolu :D

tak pa pa zítra

Ahoj Pegi vítej mezi námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
17.6.08 20:38

Ahojda

Pegino to Ti moc přeju…asi je to těhotenství a narození mimča fakt zázrak .-)

Holky tak to fakt nevím, proč je NT někde placené a někde nee, ale neřeším to, ráda zaplatím…

Gabčo přednější je mimčo, tak se svatbou opatrně a nestresuj se :-)

Dneska jsem někde četla, že když je blbě, tak ležet na pravém boku, já celou dobu lehávám na levém. Tak ležím na pravém a je mi fakt celkem fajn…doufám, že po tom Ustrog…mi nebude blbě .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
17.6.08 20:47

Ahoj těhule,

tak jak jste se dnes měly? Mě bylo dnes opravdu skoro dobře, tak doufám, že je vše ok a jen už jsou nevolnosti na ústupu.

Nevěsty - hezky si to užijte, jak přípravy, tak samotnou svatbu, a hlavně v klidu a bez zbytečného stresování.

Karli - jedním slovem - nádhera. Opravdu ti to tam moc sluší.

Majuš - dobře si to vymyslela, taky ti to sekne.

Všem kontrolovaným - gratulace k obříkům.

Pegi - vítej, další dvojčátková mamko.

Tak pupíci, hezky odpočívejte, nevolnostem předcházejte dobrým papáním a zítra hned hlašte výsledky kontrol, určitě budou všechny ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.6.08 20:47

Ahoj holky, všem moc dík.

Lendiku, já beru Utrogestan úplně od začátku 3×2, a musím říct, že jsem po něm taková zblblá. Takže jsem opatrnější při jízdě autem. Jinak se to ale dá, od ostatních holek vím, že to každá snáší jinak, třeba budeš úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí