LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
18.6.08 12:31

jo, hoky, nevíte co Gamal, možná jsem přehlídla, ale nebyla včera na kontrole? Doufám, že vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
18.6.08 12:33

Tak jsem nevydrřžela adoběhla se zvážit, mám +1kg, ale nic to nemění na faktu, že mi džíny už nejsou a pupek mám pěkně vyvalenej…

Mací na šaty jsem zvědavá, hned na začátku července jdu zkoušet. Před rokem se mi vdávaly dvě kamarádky. Oběhla jsem s nima několik salonů, ale obě nakonec zakotvily v Adině, tak to nebudu řešit a půjdu taky rovnou tam.

Jdu se natáhnout, je mi mizerně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.6.08 12:33

Holky Loan přišla o miminka! kdo jí znáte!!!! ach jo!!!!! odtéká plodovka mimi zachránit nejdou! těhule jsou z toho na nervy! :cry: :cry: :cry:
pravděpodobně po odběru plodovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.6.08 12:34

Keit určitě budeš krásná nevěsta a bříško to jen podtrhne! uvidíš!!! už se těšíme na fotečky.. a co Zuzí… té se to už blíží co?????? tenhle víkend? asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.6.08 12:39

Ahojte po obede :-) ..to jsem se zase nažuchla v závodní jídelně ..uffff…zatím žádné kilo nahoře nemám, ale to asi brzy začně …bohužel k tomu mám i dispozice :-(

GAV a MACI…klaním se před vaší pílí…já bych nebyla schopna ničeho :-(

GAV…slyšela jsem, že kůň vycítí graviditu a může být agresivní, je to pravda? Byli jsme u manželových příbuzných, kteří mají koně a nějak se ke mně stále přibližoval, tak jsem šla raději stranou…

Zatím pa, jdu dělat, že dělám .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
18.6.08 12:41
Keit píše:
teda Gav, ty jsi neuvěřitelná… smeám…já nejsem schopná ani vyžehlit… dnes se mi o tom i zdálo :(

Taky tu mam šílenou hromadu už přes tejden, jenže na žehlení sem líná jak veš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.6.08 12:45

Macíku nevím kdo je Loan…v kolikátém týdnu? Mrazí mě v zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
18.6.08 12:46
Jindra píše:Majusko, oboje dvojčata jsou počaty přirozeně.

Fakt? 8O 8O 8O To je tedy něco, to by mě ani nenapadlo. Já neznam nikoho takovýho. To je fakt zázrak! Tak sem zvědavá, jestli to budou kluci :wink: Jinak manželovi hrábne, mít doma 5 ženskejch :D Nebo vlastně 4 ženský+ 1 syna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.6.08 12:48

no ona byla ve snažilkách s námi… a pak otěhotněla přirozeně a dvojčátka.. a teď je u těhulek z nově se snažících… byla ve 20tt prošla odběrem plodovky.. a pak jí začalo tvrdnout břicho… a teď psala někomu sms.. že dostala nějakou infekci… odtéká plodovka.. a mimi nejdou zachránit ani jedno! hrůza!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
18.6.08 12:52

tak jsem Vás dočetla, všem nevěstám trošku závidím :D a moc držím pěstičky at se vše povede, tak jak chtějí.

Volala jsem novému panu doktorovi a sestřička byla příjemná zítra jsem k němu objednaná na pátou hodinu, tak jsem zvědavá a už se nemůžu dočkat :D

Jinak nevolnosti u mě už jsou lepší, sem tam pocit na zvracení, brkání :) , atd…ale obdivuji Vás co všechno zvládnete…Já??? Doslova a do písmene pořád jen jím ( a nejhorší je že fakt pořád sladkosti je to jako droga:) a spím jsem strašně unavená a líná, nic se mi nechce až jsem na sebe fakt naštvaná…dokonce se ani nepřinutím jít třeba na procházku…partner je celý den v práci a já doma zavřená a večer si uvědomím, že jsem vlastně nic nedělala :D už z toho mám hrůzu a i z toho, že nakynu…tak si říkám jestli mám to bříško velké, že tam mám miminko nebo, že pořád tlačím sladkosti :?

A jak to bylo přesně s tou maminkou???? Chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
18.6.08 12:55

Holky, to je neštěstí! :cry: Hlavně, aby ona byla v pořádku. Hrozný je, že bude muset zřejmě rodit ty zemřelý miminka. Ani na to radši nechci myslet. Zažila to moje známá před 25 lety a doteďka má slzy v očích, když o tom mluví. Rodila mrtvý miminko v 7.měsíci. Je to fakt strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.6.08 12:58

jo to je! holky je to fakt nespravedlivý! a nejhorší jestli za to může doktor u plodovky.. že jí tam zatáhl nějakou infekci.. stejně nic nikde nevysoudí! i kdyby se rozkrájela! ach jo! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
18.6.08 12:58

Holky a na tu plodovou vodu se chodí povinně nebo až po 30 letech? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.6.08 13:00

Lendik.. chodí se povinně od 35 let! ale odmítnout asi můžeš… jinak tě tam posílá dr. v případě, že máš špatné triple testy.. a u ní asi byly nějak vyšší… tak pro jistotu dělali odběr plodovky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.6.08 13:03

Ahojky! tak sem vás přišla pozdravit. Mám tady hodně práce.
S tou Loan to je strašný. Normálně jsem to obrečela. Chudák holka.Je mi to strašně líto.
Doufám že se z toho brzy dostane a bude se těšit z novýho miminka/miminek v bříšku.

Ta plodovka je hrozná. Bojím se abych na ní taky nemusela. Doufám že ty krevní testy dopadnou dobře. A na plodovku nebudu muset. Holky nevíte nepošlou mě na plodovku automaticky když jsem už 1 o mimi přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí