LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
19.6.08 12:11

Leniko: Jsem na tom stejně, ale mám jen rýmu už tak dva měsíce, už si pomalu myslím, že mám nějakiou alergii či co. Zkus Bioparox, to je antibiotikum do nosu a krku, v těhu se prý může, už jsem ho jednou měla kdysi a docela mi pomohl a jestli jsi na přírodu, tak tchýně mi furt nutí zázvor. Buď přímo zázvorový čaj, který se dá koupit ve zdravovýživě a nebo čerstvý zázvor a udělat si z něj vývar, prý je to perfektní na odhlenění a nachlazení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 12:13

Pneumokok S-Fáze a Streptokok B-Hemolyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.08 12:15

čau těhulky :-)

nezlobte se, ale nějak nemám náladu psát, dočítám vás teda poctivě, ale přijde mi teď všechno nějaký divný - nejdřív loan, dneska kuba od nás ze snažilek taky o mimi přišla, byla cca jak já :( tak jsem z toho taková nějaká mimo …

dejte se brzo dokupy, to marodění je naprd, mě taky trápí nějaká rýma :( ale je to jen trochu tak to neléčím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 12:17

Keit: A jéje :? To ti na to musí dát ATB co? To je blbé…Kde jsi k tomu proboha přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 12:22

kde jinde než v práci - v největší zasr… nemocnici ve střední Evropě

pardon, ale jsem z toho mimo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.6.08 12:46

ahoj holky..
Ppetruš o Kubovi jsem četla taky! je to děs.. přitom viděla srdíčko že? ach jo!
Leniko neboj ono to přejde.. já některé dny nebyla fakt schopná ani uvařit.. jen jsem ležela a bylo mi fakt zle! celkově - slabo, žaludek, hlava.. no hnus! ale to trvalo tak 14 dní to nejhorší.. a manžel byl na konzervách.. a pak týden kdy to bylo už lepší..
a teď pro změnu jsem si myslela, že je vše za mnou tak není! jen už zvracím!!! ráno!
no chtěli jsme to - vydržíme!!!!!
Jinak dnes dceři sundali sádru… tak rozcvičuje a bolí jí to… no ale zahojené je to rychle..
Ten bioparox je fakt dobrej dá se do nosu i krku dávala jsem ho taky v začátku… a je to ATB …
Teď pojedu s Ludkem do Pelhřimova.. musí tam něco vyřídit…
holky pupíci opatrujte se!! a mysleme pozitivně.. musíme!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 12:52

Jo, s Bioparoxem mám zkušenosti a čerstvý zázvor v lednici, tak to zkusím.

Jinak já neustála to mytí hlavy, takže snídaně skončila ve vaně, tfuj :roll:

Ale přijel manžel, tak jsem ráda.. Odpo chce jet na jahody, tak pojedu s ním. Sousedka mi přinesla plnou tašku těhu věcí :) , tak jsem na to zvědavá. Ona si normálně ke mě ukládá nepotřebné šatstvo :lol: :lol:

Ty smutné zprávy ani nekomentuju, obrečím to tady doma a je mi z toho smutno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.6.08 12:54

Pozdrávek všem :-)

jen na chvilku…holky piju po ránu ten zázvorový čaj, je to dobrý na nevolnost..a fakt od té doby co ho piju je mi lííp. Manža mi koupil i zázvorový lízátka ha ha ha.....

Jinak jsem od včerejška nějaká nafouklá, bříško bolí…doufám, že je to tím, že jsem jedla dopol a odpol zeleninu a na zachodě tomu moc nedala …:-((

Taky mam pěticentimetrovou cystu na vaječníku, tak doufám, že nezlobí a ta příšera do konce třetího měsíce zmizí sama :-((

Jinak holky…raději nějaká pozitiva…mám pak černé myšlenky, jestli je mimísek v poho…škoda, že nemůžeme mít ultr. doma a sledovat srdíčko :-)

páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
19.6.08 13:05

To já před chvílí docucala zázvorové lízátko a ted do sebe tlačím bramborovou kaši a už mi zase začíná být šoufl :D vlastně si to bez toho už ani nedovedu představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.6.08 13:18

Připadam si divně, mně opravdu na zvracení a kdy zvracení i proběhlo…bylo jen 8. a 9. června a 15. června. ŤUK ŤUK…jinak ta únava a když mi je blbě, tak se zároveň ozve kručení v břiše a já to zajím.......:-) :-) :-) …snad je to v normálu…

Gamal…jaké je lízátko? Ještě jsem si netroufla, stačí mi čaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 13:22

Taky jsem ted dala jedno lízátko :) Jsou to lízátka se zázvorem GraviPOP, je tam 6příchutí, ale ty rybízové a mentol mi nechutnají.
Nicméně zas tak extra nejsou, ale je to příjemné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 14:08

Holky jdu se natáhnout…dnes snad ještě nakouknu..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.08 14:44

holky tak se vám musím pochlubit, dneska mi v práci přáli kolegové k narozkám a dostala jsem papouška :srdce: tak uplně mám zvednutou náladu, že mi ani špatně není :) (teda moc :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
19.6.08 16:02

Petra - a jakého? korelu?…tak to máš hnedka radost…já jsem jako malá měla korelu Ferdíka :D ale měli jsme ho v bytě a dělal strašný nepořádek a moc křičel (zpíval, tak šel ke známým…) tak doufám, že ten tvůj ti bude dělat jen radost…já jsem čím dál nervoznější…za chvíli jedu k dr. a ani nevím kde to je tak jedu tágem, tak pak písnu, jak to dopadlo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 17:37

Ppeti: vše nej k narozeninám, ať s mimi prospíváte!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie