Poradna duly
Jana Čurdová
Pegi tahle adresa je dobrá na to, protože až budeš mít fotečku z UTZ můžeš přidat ještě před metřík fotečku z UTZ nebo jinou fotečku…
Tak to klaplo… Ale hned jsem si všimla, že mám úplně stejný metřík, jako má Jindra, takže se mooooc omlouvám a jak se budu psychicky cítit na vytvoření nového, hned ho změním… Doufám, že to na těch pár minut/hodin nevadí… ![]()
Majusko, gratuluju k srdíčku, moc,moc.
Ppetro, vše NEJ k narozeninám, teď momentálně hlavně klidné a pohodové těhotentsví…
Tak koukám, že jsem naši diskusi pěkně zaplevelila mými vzkazy o metříku, sorry všem.
Nicméně už je hotový a snad s nikým stejný, takže s tím přestanu otravovat.
Jo, Maci, a moc díky za rady a psychickou podporu. ![]()
Všechny, které jste psaly, že jste nemocné, nachlazené… přeju, ať se toho co nejdřív zbavíte…
Holky, kde je Gamal? Psala sice, že jde k doktorovi až večer, ale to už by snad mohla být doma, ne? Držím ji pěsti, aby vše bylo OK, tak snad nám dá vědět, jak dopadla…
Já uklízím a uklízím a .....
Jsem zvědavá kam se ty krámy všechny přestěhujou až budeme dělat pokojíček.
![]()
Já jsem dneska byla u toho nového doktora a jsem naprosto nadšená, byl strašně moc hodnej, všechno mi vysvětlil, podrobně řekl, co mě čeká, hned mi udělal ultrazvuk a fotečku …a já jsem štastná, že je všechno vpořádku…a když mi na monitoru ukazoval poprvé, kde je hlavička a bijící srdíčko a ručičky a nožičky, tak se mi chtělo plakat …zítra začínám 9 týden, tak snad už bude vše vpořádku..
Jinak Petře přeji všechno nejlepší!!!!!!!!!
Píši až teď, jelikož jsme s partnerem byli oslavit, dnešní návštěvu u Dr. a byli jsme v Řecké restauraci…to byla mnamka a já ted asi prasknu ![]()
Píši až teď, jelikož jsme s partnerem byli oslavit, dnešní návštěvu u Dr. a byli jsme v Řecké restauraci…to byla mnamka a já ted asi prasknu ![]()
Gamal - no hurá. Gratuluju a přeju ti, ať máš další průběh těhotenství klidný a bez dalšího stresování.
děkuji moc
však jsem si oddechla, ale člověk nikdy neví…já se rozhodla myslet pozitivně:) a Mací můžu poprosit? TP změněn na 29.1.2009 a příští KO 22.7
Gamal gratuluju!
Mací ty mě děsíš, doufala jsem, že se toho brzo zbavím a když tak koukám na tebe… No držím palce ať je zítra líp!
Zítra jdu k praktické doktorce a budem řešit ty atb, tak mi prosím držte palečky papa ![]()
Holky,
jsem blázen, pořád uklízím, ale už na to prdím. Manža už přišel, lehnul si k telce a povídal, že zítra má spousty zařizování a že nebude skoro celý den doma. Tak to jsem zvědavá, kdo tady uklidí. Já tedy néééééé. Jdu si zaplavat a pak zapluju do pelíšku. Páček zítra ![]()