LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
18.6.08 21:10

Taky si pamatuju jak jsem byla natesena na svatbu..planovala jsem ji pul roku a byla jsem pritom jak mala holka…a svatba byla podle mych predstav..akorat to s manzelem nejak nevyslo..a ted s novym pritelem se chystame na svatbu az po porodu…aby to bylo v klidu a bez briska…ja asi budu mit velky bricho..chci vypadat jako princezna..ne jako lochneska…tim se nechci dotknout holek planujicich svatbu..ale segra pribrala nad 20 a teta taky pri vsech trech detech a uz od 4.mesice vypadaly pomalu jak pred porodem..tak se toho obavam taky… :D a radsi si pockam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.6.08 21:32

Holky myslíte že ty kontroly jsou po 4týdnech normální???
neměly by být dřív???????????

nebo je to jen můj pocit protože ta doba strašne trvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
18.6.08 21:39

Ahoj holky,

to s Loan je fakt strašné. Přečetla jsem to ještě než jsem odjela před obědem z domova, ale reagovat jsem v tu chvíli nějak neměla sílu.

Dnes jsem dorazila domů až kolem půl šesté a za celý den hotová, tak jsem jen dohlídla na Míšiny úkoly, udělala topinky k večeři a odpadla jsem jak podťatá. Myslím že kromě těhotenských nevolností trpím ještě spavou nemocí.

Gav - jak to tak sleduju, ty jen tak pracovní tempo nezvolníš, co?

PPeti - určitě ti bude doma lépe a časem nevolnosti poleví.

Gratuluji všem ke kontrolám.

Hezky se vyspěte, zítra se zase stavím. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
18.6.08 21:50

Dobrý večer tehule

tak jsem vás konečně po pul hodince dočetal :lol:

KEIT: taky jsem měla šaty z Adiny moc se mi tam libily a i cena docela šla ale bylo to před 4 lety možná že šly ceny trochu nahoru.

S těma dvojčátkame mi je to líto ,musí to být fakt strašný.

GAV: ty jsi akční holka to se musí nechat :lol:

jinak se loučim a v neděli za týden pa pa v pátek ráno přijedem do Paříže tak na mě myslete. :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
18.6.08 22:17

Jen jsem mrkla co je nového a jdu spinkat. Dneska o něco dřív, protože na dnešek jsem tomu moc nedala.
Pa :-) a dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
18.6.08 22:23

Gabco nekdo objednava i po 6ti tydnech kdyz nejsou potize..takze zadny strachy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
18.6.08 22:25

laky..tak si to tam uzijte a hlavne stastnou cestu bez problemu.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.6.08 22:30

Ahojky holky!tak jsem vás dočetla a padla na mě taková únava že jdu spát :lol: Šamotko: Já si myslím že máš přestat kojit kůli tomu že čekáš mimi aby se mléčná žláza zregenerovala a připravila na kojení novorozence.
Promiň mé přirovnání…To je už deformace z „povolání“ Krávy (zvířata) co dojí tak taky cca 2 až 3 měsíce před porodem přesávají dojit říká se tomu zaprahnutí. A je to kůli telátku.
Tak si myslím že je to z tohoto důvodu.
No tak se na mě nezlobte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.6.08 22:32

Gabčo gratuluji ke kontrole 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
19.6.08 07:55

Dobré ranko,

tak já na dnešek spala asi 3 hodiny. Měli sme návštěvu, šli spát ve 12, jenže já nemohla usnout a když už konečně, tak sem se furt budila. No a v půl 5 se Emča budí na kojení :roll: . Navíc se mi zdálo, že srdíčko nebylo a Dr. mi kreslil nějaký grafy, proč se to jako stalo…No, divnej sen. Tak sem zvědavá, jestli ho uvidim. Já si na to přes den nevzpomenu, ale včera v noci mi to fakt šrotovalo v hlavě. Mam prostě divnej pocit. Ale jinak divnej než normálně. Snad to bude dobrý.

Já tedy kojim v půl 5 a pak v půl 6. Ale to spíš jen z důvodu, abych jí eště chvilku udržela v posteli, protože vstávání v půl 6 je hrozný :evil:

Oxytocin způsobuje stahy dělohy, ale já zas myslela, že děloha získává citlivost k oxytocinu až postupně jak roste a že teď ze začátku by to na tu hruštičku nemuselo mít nějakej neblahej vliv. Tak uvidim, co mi dneska řekne. Ale ví, že kojim a minule nic neřikal :roll: Chci eště tak měsíc a pak šmitec. Ale ani ne tak kvůli mě, ale spíš, aby mi pak Emina nedělala scény, že mlíčko je její, až bych kojila miminko…

Jak tady mluvíte o moři, tak bych taky někam jela…ale my letos máme dovči bez moře - už sme byli v Českym Švýcarsku a na konci srpna jedem do Švédska a na vodu. Na vodu ale bez Emičky. Sou to jen 3 dny, tak to snad všichni zvládnem. Musíme to během srpna natrénovat. Moře bude příští rok.

Hezkej den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
19.6.08 07:57

Daisy, super přirovnání :lol: Holčička jedný holky od nás z diskuze zas řiká mama, když vidí na obrázku krávu. Tak řikala, že asi proto, že máma taky mléko dává :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
19.6.08 08:23

Dobre ranko devcata!

Tak vcera uz jsem nakouknout nestihla, prisla jsem z kina uplne k.o. takze rovnou do perin. Teda, kolem lednicky, samozrejme… :lol: :lol:

Vcera me ta zprava o Loan s dvojcatky uplne rozhodila. I kdyz vim, jake to je, tak ve 20tt to musi byt hrozne.
Moje spoluzacka prisla o mimi v osmem mesici, coz uz si vubec nedokazu predstavit! Ted ma 2 zdrave deti a jak rikal jeji dr, tehotensti je bohuzel nejisty business az do konce.
Tak nam vsem preji at je vsechno tak jak ma byt!!!!

Sex ve meste byl fajn. Teda, ten film.
Souhlasim, ze pro chlapy to neni (byli tam asi 3 kusy), ale jako oddechovka pro holky super. Mozkove bunky se u toho fakt nenadrou… :wink:

Jinak gratuluji k nozickam a rucickam akorat ted rychle nevim komu. :srdce:

Uzijte si krasny slunecny den a napiste jak jste dopadly na kontrolach. Neni nad pozitivni zpravy… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 08:26

Ahojky holky!
Májuš:já také moc nespala a je mi dnes divně, tak se jdu natáhnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
19.6.08 08:28

Třeba byl ňákej divnej tlak…

Koukam, že sem napsala srdíčko nebylo - to je od slova být ne bít, abyste si nemyslely, že sem totální ignorant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
19.6.08 09:20

Ahoj holky, přeji dobré ráno.
Včera jsem vytuhla, asi kvůli tomu, že jsem přes den vůbec nespala…
Teď jsem málem na souseda vyhodila svoji snídani, naštěstí jsem to upolykala. Takže už zase radši ležím.

Majuško, neboj, srdíčko učitě je a bije jako zvon!!! Ale chápu Tě, nervy před kontrolou mám vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí