Poradna duly
Jana Čurdová
GAV tábor???? a to jsi tam s nima sama? nebo máš ještě nějaké instruktory? ty mě děsíš… a kovat??? no jsi dobrá!!!!! fakt! to bych teda měla šílenej strach! může kopnout ne? něčeho se lekne.. nebo ho někde něco zabolí… a je to hned! dávej na sebe pozor kočko!!!!
nooo ty nevolnosti mě občas zaskočí dost silně… ptala se na tebe Terezka… z těhulek…z NS tak jsem jí psala jak ti je špatně.. a jak jsi dělala ty jahody.. ![]()
jinak hezký den jdu vařit… dnes zapečené těstoviny… tak to bude snad rychlý!
Dobré dopoledne ![]()
Gabčo držím pěstičky!
Karli to je pěkný s tou baštou… já zas běhám na záchod, dnes jsem musela v 3.14
A pravidelně když jdeme večer spát mi strašně kručí v břiše, ale nechci na noc baštit abych nekynula.
Jo a byli jsme na matrice zjišťovat svatbu. Dali nám termín 26.9. v 11.40. Je to tam moc krásný - je to novostavba, obřadní síň je moc pěkná a okolí docala taky.
Mám ukrutnou chuť na rybyčkovou pomazánku tak čekám až mi trošinku povolí máslo ![]()
Dobré dopoledne těhulky,
dnes jsem měla trávit den na cestách, ale nakonec se to všechno včera vyřešilo, tak užívám domova. Teda už jen chvíli, před chvílí mi oznámili pracovní oběd, protože nám přijede dodavatel s velkou zakázkou, tak spojíme příjemné s užitečným. Stejně bych se zase u vaření dávila, takhle si snad vyberu něco co mi sedne.
Leni - já teda nevím s tím tvým návratem do práce. Myslíš že by to bez tebe opravdu nezvládli? Myslím, že teď potřebuješ co nejvíc klidu a odpočinku. A to v práci asi moc mít nebudeš. Já bych ještě vydržela, dokud ti nebude fakt lépe.
Laky - užij si to ve zdraví a hned po návratu se ozvi.
Karli - teda hlad v noci jo? Mě se teda spíš stává, že se probudim a je mi špatně. Ta tvoje varianta je ale rozhodně příjemnější.
Macíku - tak co nevolnosti? Zkouším ten tvůj recept - pořád jíst - a už druhý den to docela funguje. Jen tak přemýšlím, jestli je to tím, nebo se něco děje. Ale ko mám až příští pátek, tak budu muset vydržet ![]()
Tak užívejte pohodová těhu, moc nezvracejte, kouknu odpoledne. Paa
Ahoj Maminy,
tak mám za sebou další úspěšnou zkoušku…Zítra ráno ještě jedna, pak si jdu odpo pro těhu průkazku a potom na vás budu mít spoustu času…
PEGI…vítám tě tu…to už nás je pěkná skupinka, možná bysme si měly rezervovat pokoje v porodnici ![]()
MACÍ…prosila bych o opravu TP na 22.1. Děkuji
Všem přeji krásný den…
teda Gav, ty jsi neuvěřitelná… smeám…já nejsem schopná ani vyžehlit… dnes se mi o tom i zdálo ![]()
Kačko opravím..
Lenko no pracovní oběd to by se mi taky líbilo a kdo platí? ty určitě ne? tak to by se mi líbilo ještě víc..
kdyby mě někdo pozval… mňam!!!!
Keit to bude bájo… září je ještě krásné… podzim je moc pěkný.. jen co bříško? to už asi bude co?
ne s tím nezůstat hlady to fakt funguje! jak dostanu hlad - tak zvracím! ale fakt! je vše ok neboj! já jsem taky na houpačce.. docela dobrý.. třeba dva dny..a pak buch! a poblila jsem se.. jak šakal!!!! málem jsem nestihla doběhnout! je vše ok uvidíš! já jdu až 9.7. ach jo!
KEIT-koukám,že máš termín svatby na můj svátek
A co se týče práce,tak dělám jen to nejnutnější a žehlení to u mě rozhodně není ![]()
MACÍ-kapacitu mám jen 5dětí na týden,páč jsem na to sama,tak aby se na tom koni vůbec něco naučily,ale stejně z toho mam hrůzu,když je mi pořád blé
Terezku jsem postřehla,i jsem ji chtěla něco napsat,ale pak už jsem neměla sílu,tak dík,žes to vyřídila za mě ![]()
Já dnes vařím čínu a už se na ní moc těším,i když mi zrovna není dvakrát ![]()
Kování je potřeba,tak prostě musím dát pozor,ale naši koně jsou vychovaní ![]()
Tak u nás leje.
Jo,jinak jsem se vážila a mám 2kg nahoře,ale mám naštěstí jen bříško ![]()
Ahojky, tka jsem se vrátila s kontroli. Dnes jsem dostala těhu průkazku. Těhotenství odpovídá tesátému týdu.Mimísci jsou v pořádku.Zítra jdu na odběr krve. 8.7 jdu na screening. A 9.7 jdu do těhu poradny.
Termín porodu mi dr stanovil na 14.1.2009.
Majusko, oboje dvojčata jsou počaty přirozeně.
Macíku - platíme si sice každý sám, ale to že nemusím vařit je pro mě dostačující, teď mi to pár dní fakt nešlo.
Jinak už jsem stihla shodit toho 1,5 kg, co jsem nabrala, a to nezvracím. A přitom se nevejdu do riflí. Při prvním těhu jsem rodila o kilo lehčí, než jsem vážila před těhotenstvím, tak jsem zvědavá co mě čeká teď.
Hezký jméno Gav ![]()
Mací bříško bude, ale stejně to všichni vědí a dneska už to snad nikdo nebere jako ostudu, ani babička a to je jí 84
Sice tři měsíce, ale z toho budem 3 týdny na dovolený a chci si to užít ne se vdávat někd yve čtvrtek v devět ráno. Chci si užít kadeřníka, nechat se nalíčit, v lidu tam dojet a pak obídek a večer přijdou kamarádi.
A to chce naplánovat a já se nechci stresovat ![]()
Keit je mi jasné.. spíš o šatičky.. víš?
Gav a to je celodenní a ještě jim vaříš… a staráš se o ně 24 h denně?? no určitě.. tak to jsi dobrá! protože pět dětí na jednoho je dost! a představa třeba jedné žabky co mám ve škole a tohle mít prostě na starost! uškrtila bych ji!!! za den! no jsi fakt dobrá!
Lenko já myslela, že to platí šéf! je jasné, že i tak je to výhoda, ale kdyby někdo platil nebylo by to zlé co? tak ať je pracovní oběd úspěšný!
já pojedu po obědě do Dačic mám nějaké vyřizování.. tak snad se vše povede… a doufám, že přijdede Luděk a pojede se mnou… ![]()
holky dívala jsem se do tabulky… je náhoda úplně úžasná, že naše tři mamči co čekají dvojčata jsou přesně za sebou! to je perfektní! mají po sobě TP ![]()
jo holky taky dělám šťávy… z bezinek, a teď z jahod! doufám, že se povedou.. bezová už je .. a je dobrá! a uvidím jahodovou… šunkofleky mám v troubě už aby byly začínám mít hlad a to pak zvracím!
MACÍ-jo jo,je to celodenní péče.Kdyby mi nebylo blbě,tak mi to neva,12let jsem dělala ve školce,měla jsem ty mrňata a školky v přírodě byly někdy fakt očistec ![]()
Tak čína je luxusní a i když vím,že mi po ní bude blbě,tak si to užívám ![]()
Jo,dvojčátek tu máme opravdu hodně ![]()
ahojte všechny
nevolnosti ustaly, ale cpu se pořád, přestala jsem kouřit, takže v té hubě musím pořád něco mít. Právě do sebe tlačím nové brambory s cibulkou, karbenátek a okurkový salát. Všechno mě nadýmá, tak si myslím, že mimi po narození bude mít stejný problém, no už se těším ![]()
tak se opatrujte, pohlaďte miminka a papa