LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10016
19.6.08 09:31

Ahoj holky,fakt byla nějaká divná noc.Michal měl za úkol každou půlhodinu,co jel z Brna,mě prozvánět,abych věděla,že je v pořádku,takže jsem usínala kolem 1h.Přijel ve 2h,takže jsem zas nespala a pak jsem pořád myslela na Loan a usnula jsem kdo ví kdy.A ráno bylo výtečný,budíček v 5.30. vezla jsem Nikitu na autobus do vedlejší vesnice.Tak si tak sedíme,čekáme,autobus měl přijet za 10min a já jsem si uvědomila,že nemám peníze :? Takže tryskem zpátky domů a stihly jsme to jen tak tak :D
Dnes jedu dělat holkám nehty na svatbu.S těma svatbama se ale roztrhl pytel :D
Jo,a to mě ještě v noci vzbudila kamarádka,když volala,že se jim narodilo hříbátko :D
S tím kojením holky,to jste dobrý.Já nikdy neměla skoro žádný mlíko,tak jsem zvědavá,jak to bude tentokrát.
DAISY-a co máš za školu?Já jsem původně zootechnička a když si tu psala o těch telátkách,nikdy nezapomenu na tu hrůzu,když jsem byla na praxi svědkem toho,když se telátkům dávalo mlíko od krav,co měly zánět,aby se zbytečně nevylilo.No hrůza :(
MÁJO-neboj,taky mě občas přepadnou chmurný myšlenky,ale musíme myslet pozitivně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 10:02

Ahojte!
Sice jsem postivě dočetla, ale houby si pamatuju…

Loan i když neznám držím palce. Bohužel jsem se o takový případy starala tak vím co jí čeká… Nemyslete na to holky. Nevěřím, že by doktor něco zanedbal, to riziko tam prostě je a někdy přijde :( Základem všeho je myslet pozitivně ! :)

Včera večer jsem s vypětím všech sil udělala vafle a už jsme je nezvládli sníst, tak je chroupu studený a není to špatný :)

Jdu dnes na endokrinoligii…

Jo a k těm snům a divnýmu včerejšku - byl úplněk, tak e nedivte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
19.6.08 10:23

No jo úplněk. Normálně to na mě nepůsobí, ale asi jak sem těhotná, že bych byla vnímavější :nevim:

Keit, já byla na endokrinologii v pondělí. Ale jen na odběrech a teď mam volat na výsledky. S čim se léčíš? Já mam autoimunitní thyreoiditidu.

Dítě spí, já vařim a odbíham sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 11:03

Ahoj holky,

včera jsem nebyla schopná usednout k PC :( bylo mi celý den tak zle, že jsem se večer Jirkovi sesypala a brečela… uf. Vařila jsem guláš na xkrát, nemohla jsem ani v klidu nakrájet maso nebo to míchat.

Dneska ťuk, ťuk je mi zatím fajn. Dosnídala jsem a půjdu si dát sprchu.
Chodím pozdě spát, v noci špatně spím a tak to naháním dopoledne. Dneska se mi zdálo o malém miminku, holčičce, která už mluvila a nechtěla dupačky se srdíčkama, ale džíny :lol: :lol:

KEIT: kam chodíš na endokrin??? Potřebovala bych taky.

Všem přeju pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 11:30

Gav: No já mám SZeŠ v Táboře obor chov koní, pak VOŠ v Táboře Péče o krajinu se zaměřením na Zemědělské technologie a stavby v krajině. No a te´d jsem druhým rokem studovala kombinované studium, 1 ročník na ČZU v PZE Zootechniku - Živočišnou produkci. No a musím to přerušit, kůli mimískovy.Dr mi nařídil klid a nesmím ani do školi. zrovna když je blokáč ach jo. No tak si prvák do 3 zopáknu, no.No a bu´d to zvládnu nebo ne. Mimísek je předňější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 11:33

Chodím k dr. Stejskalovi do centra Václavka http://www.vaclavka-medical.cz/index.php
Má strašně dlouhý objednací doby, ale jako těhuli mě vzal rychle, zkus se zeptat, jestli by tě vzal :)

Měla jsem problémy v pubertě, teď jsem bez léčby a jen jednou ročně chodím na kontroly…

Leni z guláše si hlvu nedělej, já ty hloupý vafle taky dělala asi na třikrát…
Jsem z toho už ale taky namrtvici, nikdy jsem nebyla hyperaktivní ale tohle už mě vysiluje… dnes jsem se rozhodla, že musím něco dělat, nemáme co na sebe a hlavu nemám obarvenou 2měsíce! Třikrát jsem si musela jít sednout, protože se mi strašně zamotala hlava a teď se děsim, že musím vstát a jít si to smejt, pračka se mi pere, ale tím prot dnešek končim, maso poletí do mrazáku a miláček csetou koupí čínu, rezignuju na kuchyň… Jak dlouho tohle může trvat, už nechci bejt takhle chcíplá!
Příští týden jsem měla být od středy pod stanem na bitvě :( pomalu to vzdávám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 11:36

Daisy ta jsi taky věčná studentka, co? :) Já jsem musela přerušit specializační studium na který jsem dva roky čekala, ale nějak mi to vůbec neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 11:40

Keit: No mě to vadí, páč jsem ten rok už opakovala, páč nebyly peníze na dojížděná do školy na zkoušky. Dala jsem přednost čubě a jezdili jsme vesele na výstavy. :oops: No ale ono by to asi stejně dopadlo přerušením, páč mám rodit zrovna ve zkouškovým.Ale aspoň bych 1 měla za sebou.No ono to nějak dopadne.Školu můžu dodělat třeba za 5 let, ale od začátku i spřijímačkama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 11:48

přežila jsem smytí barvy, hurá!

Daisy to jsi v jiný situaci… neuznají ti alespoň podzimní semestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 11:55

No když te´d přeruším na rok až dva tak můžu nastoupit zas na letní blokáč.takže zimní semestr absolvovat nemusím. Ale jsem zvědavá jak to budu zvládat s mimísáke. O přijímačkách jsem mluvila v souvislosti když bych to šla zkusit za 5 let…No uvidím jak to půjde¨.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
19.6.08 11:59

tak jsem se dozvěděla výsledky výtěru z krku a mám tam pěkný semeniště, už teda aspoň vim, proč je mi furt tak špatně! A nejhorší na tom je, že je to rezistentní na šetrný antibiotika… derou se mi slzy do očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 12:00

Keit: díky za tip. Dneska budu volat mému dr. a uvidím, na kdy by mě vzal. Já musím na kontrolu protilátek..
Jo a jdu taky do vany, musím se už oholit :oops: a vlasy mám děsné :roll: .. Dneska jen uklidím a kuchyn a vysaju, hotovo šmitec.
Odpo chci jít se sousedkou ven, tak uvidím…

Já si školu plánovala na letošek :D říkala jsem, pokud se nezadaří mimi do konce května, tak si podám přihlášku a bylo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 12:01

Jo a ještě má trápí rýma :( pořád vykašlávám, je to hnus. Vincentka do nosu a jitrocelový sirup nic :( už si dávám na noc paralen.. chjo, nemáte nějakou efektivní radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
19.6.08 12:04

Keit: tak koukám, že jsme na tom dost podobně :? drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.6.08 12:09

Keit co ti našli v tom krku? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie