Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,fakt byla nějaká divná noc.Michal měl za úkol každou půlhodinu,co jel z Brna,mě prozvánět,abych věděla,že je v pořádku,takže jsem usínala kolem 1h.Přijel ve 2h,takže jsem zas nespala a pak jsem pořád myslela na Loan a usnula jsem kdo ví kdy.A ráno bylo výtečný,budíček v 5.30. vezla jsem Nikitu na autobus do vedlejší vesnice.Tak si tak sedíme,čekáme,autobus měl přijet za 10min a já jsem si uvědomila,že nemám peníze
Takže tryskem zpátky domů a stihly jsme to jen tak tak ![]()
Dnes jedu dělat holkám nehty na svatbu.S těma svatbama se ale roztrhl pytel ![]()
Jo,a to mě ještě v noci vzbudila kamarádka,když volala,že se jim narodilo hříbátko ![]()
S tím kojením holky,to jste dobrý.Já nikdy neměla skoro žádný mlíko,tak jsem zvědavá,jak to bude tentokrát.
DAISY-a co máš za školu?Já jsem původně zootechnička a když si tu psala o těch telátkách,nikdy nezapomenu na tu hrůzu,když jsem byla na praxi svědkem toho,když se telátkům dávalo mlíko od krav,co měly zánět,aby se zbytečně nevylilo.No hrůza ![]()
MÁJO-neboj,taky mě občas přepadnou chmurný myšlenky,ale musíme myslet pozitivně ![]()
Ahojte!
Sice jsem postivě dočetla, ale houby si pamatuju…
Loan i když neznám držím palce. Bohužel jsem se o takový případy starala tak vím co jí čeká… Nemyslete na to holky. Nevěřím, že by doktor něco zanedbal, to riziko tam prostě je a někdy přijde
Základem všeho je myslet pozitivně ! ![]()
Včera večer jsem s vypětím všech sil udělala vafle a už jsme je nezvládli sníst, tak je chroupu studený a není to špatný ![]()
Jdu dnes na endokrinoligii…
Jo a k těm snům a divnýmu včerejšku - byl úplněk, tak e nedivte ![]()
No jo úplněk. Normálně to na mě nepůsobí, ale asi jak sem těhotná, že bych byla vnímavější ![]()
Keit, já byla na endokrinologii v pondělí. Ale jen na odběrech a teď mam volat na výsledky. S čim se léčíš? Já mam autoimunitní thyreoiditidu.
Dítě spí, já vařim a odbíham sem.
Ahoj holky,
včera jsem nebyla schopná usednout k PC
bylo mi celý den tak zle, že jsem se večer Jirkovi sesypala a brečela… uf. Vařila jsem guláš na xkrát, nemohla jsem ani v klidu nakrájet maso nebo to míchat.
Dneska ťuk, ťuk je mi zatím fajn. Dosnídala jsem a půjdu si dát sprchu.
Chodím pozdě spát, v noci špatně spím a tak to naháním dopoledne. Dneska se mi zdálo o malém miminku, holčičce, která už mluvila a nechtěla dupačky se srdíčkama, ale džíny
![]()
KEIT: kam chodíš na endokrin??? Potřebovala bych taky.
Všem přeju pěkný den.
Gav: No já mám SZeŠ v Táboře obor chov koní, pak VOŠ v Táboře Péče o krajinu se zaměřením na Zemědělské technologie a stavby v krajině. No a te´d jsem druhým rokem studovala kombinované studium, 1 ročník na ČZU v PZE Zootechniku - Živočišnou produkci. No a musím to přerušit, kůli mimískovy.Dr mi nařídil klid a nesmím ani do školi. zrovna když je blokáč ach jo. No tak si prvák do 3 zopáknu, no.No a bu´d to zvládnu nebo ne. Mimísek je předňější.
Chodím k dr. Stejskalovi do centra Václavka http://www.vaclavka-medical.cz/index.php
Má strašně dlouhý objednací doby, ale jako těhuli mě vzal rychle, zkus se zeptat, jestli by tě vzal ![]()
Měla jsem problémy v pubertě, teď jsem bez léčby a jen jednou ročně chodím na kontroly…
Leni z guláše si hlvu nedělej, já ty hloupý vafle taky dělala asi na třikrát…
Jsem z toho už ale taky namrtvici, nikdy jsem nebyla hyperaktivní ale tohle už mě vysiluje… dnes jsem se rozhodla, že musím něco dělat, nemáme co na sebe a hlavu nemám obarvenou 2měsíce! Třikrát jsem si musela jít sednout, protože se mi strašně zamotala hlava a teď se děsim, že musím vstát a jít si to smejt, pračka se mi pere, ale tím prot dnešek končim, maso poletí do mrazáku a miláček csetou koupí čínu, rezignuju na kuchyň… Jak dlouho tohle může trvat, už nechci bejt takhle chcíplá!
Příští týden jsem měla být od středy pod stanem na bitvě
pomalu to vzdávám ![]()
Daisy ta jsi taky věčná studentka, co?
Já jsem musela přerušit specializační studium na který jsem dva roky čekala, ale nějak mi to vůbec neva ![]()
Keit: No mě to vadí, páč jsem ten rok už opakovala, páč nebyly peníze na dojížděná do školy na zkoušky. Dala jsem přednost čubě a jezdili jsme vesele na výstavy.
No ale ono by to asi stejně dopadlo přerušením, páč mám rodit zrovna ve zkouškovým.Ale aspoň bych 1 měla za sebou.No ono to nějak dopadne.Školu můžu dodělat třeba za 5 let, ale od začátku i spřijímačkama. ![]()
přežila jsem smytí barvy, hurá!
Daisy to jsi v jiný situaci… neuznají ti alespoň podzimní semestr?
No když te´d přeruším na rok až dva tak můžu nastoupit zas na letní blokáč.takže zimní semestr absolvovat nemusím. Ale jsem zvědavá jak to budu zvládat s mimísáke. O přijímačkách jsem mluvila v souvislosti když bych to šla zkusit za 5 let…No uvidím jak to půjde¨.
tak jsem se dozvěděla výsledky výtěru z krku a mám tam pěkný semeniště, už teda aspoň vim, proč je mi furt tak špatně! A nejhorší na tom je, že je to rezistentní na šetrný antibiotika… derou se mi slzy do očí
Keit: díky za tip. Dneska budu volat mému dr. a uvidím, na kdy by mě vzal. Já musím na kontrolu protilátek..
Jo a jdu taky do vany, musím se už oholit
a vlasy mám děsné
.. Dneska jen uklidím a kuchyn a vysaju, hotovo šmitec.
Odpo chci jít se sousedkou ven, tak uvidím…
Já si školu plánovala na letošek
říkala jsem, pokud se nezadaří mimi do konce května, tak si podám přihlášku a bylo to ![]()
Jo a ještě má trápí rýma
pořád vykašlávám, je to hnus. Vincentka do nosu a jitrocelový sirup nic
už si dávám na noc paralen.. chjo, nemáte nějakou efektivní radu?