LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
17.6.08 11:12

Holky vy si necháte říct co to bude? Žádné překvapení?

Jinak držím pěstičky ať se vydaří vše kolem svateb. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.6.08 11:15

já jsem to původně nechtěla ale su zvědavá a chci tom říkat jménem už v bříšku

já su totiš strašne zvědavá baba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.6.08 11:22

Ahoj holky, tak já jsem z nevolnostma jak na houpačce. Týden je mi dobře a pak zase špatně. Kromně ovoce nemám na nic chuť. Předchvilkou jsem dojedla kuře, ale nijak mě nechutnalo. Tak nevím co budu zachvilku jíst.

Karli, vtěch šatech ti to moc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
17.6.08 11:25

Karli ty šaty jsou nádherný a mooooc ti to slušelo! :)

Příští týden chci zajít do svatebního salonu, ale finální výběr budu muset nechat až tak na srpen kvůli těhu :)

tada Gabčo vy to ženete… ale asi nemáš problém s termínama, tady v Praze abychom se nebrali uprostřed panelákova mi dali termín na konci srpna a ještě někdy v 9 ráno… Tak si rači chvilku počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 12:09

Re: ahojky

honeyny píše:
Ahojky všem asi se tu trochu motám, ale na omluvu, je to poprvé a časem se polepším. Mám dotaz. Už 9 měsíců beru duphastom a ted i estrogel, nechala jsem si totiž píchnout před 4 roky po šestinedělí depoproveru a nějak mi nechtěla z těla a mimi ne a ne přijít, i když jsem nic ty 4 roky nebrala, jen 2× tu depo. holky 14.5. se mi objevily měsíčky, ale hned zmizely. 16.5. jsem je dostala na 3 dny, relativně normálně. tenhle měsíc jsem si dělala test 6.6. byl na 5. den od oplodnění a byl negativní. 14.6. jsem postřehla jednou jako bych to dostala, ale zase to hned zmizelo. 11.6. jsem si udělala testy 2 a byly slaboučce do dvou min positiv, ale opravdu nepatrně, 14.6. večer už byly jasné //. Příznaky snad ano, krvácení 0. Doktorka mě vezme 24.6. Pořád mě hodně pobolívá břicho, jako bych to měla dostat. je to normální? o prvním těhotenství jsem vůbec nevěděla. Ještě ke všemu mě kvůli práci i přes upozornění, že se snažíme o mimi oočkovali proti žloutence A,B. bojím se, abych, pokud jsem těhu, nepotratila. Díky za radu :D- omlouvám se, patřilo by to k únoru píše: Více

To bolení jako, kdybys to měla dostat, by mohlo bejt normální. Mě při prvnim těhu to bolelo tak, že sem se každou noc budila bolestí. Bylo to horší než celý nevolnosti. Taky sem kvůli tomu volala tenkrát Dr., protože mi to fakt nepřišlo normální, ale uklidnil mě, že jo. Že to bolí, jak se ta děloha hodně prokrvuje a roste. Ale pokud máš jakoukoliv pochybnost, tak si zavolej k Dr. Držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
17.6.08 12:21

Holky dik za uznani. Zacaly jsme je sit 3 tydny pred svatbou. :-) Je mi jasne, ze to neni zrovna ‚briskovy‘ model, ale urcite chcete mit taky saty, ktere nema kazda druha.Tak hodne stesti pri vyberu! A snad briska nebudou jeste moc vykukovat… :)

Ikdyz, ja se zrovna na to, az mi zacne vykukovat uz straaasne moc tesim!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 12:24

Karli, sou krásný! To mě ani nenapadlo, že sou šitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.6.08 12:27

Keit to my nemáme problém budeme se brát ve Měste ale kdybychom chtěli tak e možeme vzít který koliv den v týdnu u nás na dědině, tak to je taká pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 12:31
Keit píše:

Jinak zkušenosti s pohotovostí mám stejný… holky u nás jsou strašně hodný a dobrosrdečný, ale když večer přijde někdo se zvracenim nebo něčim podobnym, jsou protivný jako činže - neuvědomí si, že pro nezdravotníka je to něco jinýho :(

Tak pevné nervy, zdravou dávku asertivity a hlavně krásný den :D

Jj, to vždycky vypráví manžel, že mu někdo přijde do nemocnice ve 3 v noci, že už ho 14 dní bolí břicho nebo hlava a tak podobně. Taky občas přijde někdo cestou z hospody, že šli kolem nemocnice a vzpomněli si, že je bolí záda nebo piha a tak. Lidi sou různí. Ale profesionalita musí zůstat pořád, to je jasný. Ale na druhou stranu chápu, že když přijde 5 takovejch blbců za sebou, že to člověka vytočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 12:34

Mam pro vás další tip na vaření: kedlubnová omáčka - tedy my tomu řikáme omáčka, ale je to spíš polívka. Já to miluju, ale asi to nebude jíst každej. No, ale do vašich těhu chutí bych se mohla trefit…

Takže nastrouhá se kedluben, dá se vařit do osolený vody a na konci vaření se jen přidá zakysaná smetana. To je celý a jí se to s rohlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
17.6.08 12:55

Majusko , jo jo, byl to muj navrh a mam desne sikovnou svadlenu. Inspiraci jsem cerpala z francouzskeho modelu, ktery jsem dost pozmenila, a ktery v originale stal zhruba 120tis. Blazni!!! :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.6.08 12:58

Hoj holky,

opět jenom rychle zdravím, Anet mi dává zabrat… asi se děsí pondělního nástupu do práce.. :?

Včera jsem si dala v restauraci výbornou rajskou :-) , to bylo něco, co jsem potřebovala. Dneska chci zajet někam blízko na ovoce, tak zkusím najít něco k obědu. Doma nezvládám vařit :roll:

Mějte se prima, přeju všem hodně optimismu a budoucím nevěstám hodně štěstí k zařizování :wink: Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.6.08 13:09

karli nádherný šatičky, fakt a moc ti to slušelo ;)

leni 8O chces se vracet do prace? podlet oho co pises nejsi jeste moc ok :( uvedom si ze v praci ti bude asi tak 5× hur nez v ten samy cas doma, ja to vidim na sobe, vikend docela v pohode ale ted v praci vylozene trpim :( a to ani neblinkam narozdil od tebe - ani sousedum na travnicek :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
17.6.08 13:14

Tak to je super! Já svatební šaty vyřešila tak, že sem si koupila sukni a k ní 2 korzety - jeden bílej na svatbu a druhej barevnej na promoci. Na svatbu sem k nim měla bílé boty. Potřebovala sem šaty na obě příležitosti a nechtěla sem si na svatbu půjčovat a pak znovu na promoci kupovat. Taky hodim fotky. Rozkliknutím se zvětší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
17.6.08 13:22

Majusko: Tak to jsi vyresila mazane!! :wink: :D Moc ti to na fotkach slusi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí