LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2026
16.6.08 11:15

ahojky…

holky potřebuju poradit hodim to sem ještě jednou. psala jsem to včera prosííííímmmmm

Jinak ve čtvrtek vás do příští neděle opustim jedu do Francie, tak se tešim jsem zvědavá jak zvládnu cestu, ale věřim že budeme s prcke v pohodě ( jedeme přes dvě noci). Potřebovala bych poradit co si mám vzít sebou, myslim nějaký léky proti bolesti a nevolnostem a tak poradte prosím. Mám od doktora předepsaný Varixinal a Ascorutin, tak budu zobat, aby miminko bylo ok. Mám ještě křečovku ,tak jsem přemýšlela jestli si nemám zajít na žilní pro punčošku co vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
16.6.08 11:23

Promiň Laky, koukala jsem na to a pak už jsem ti nenapsala. Punčochy bych si určitě vzala, uvidíš, co ti poví doktorka, ale neváhala bych!

Vypadá to, že jsme měli štěstí a budeme se brát 20.9. v 11,00hod :)
Takou nádheru jsem nečekala, soboty jsou beznadějně plný a pátky pěkný časy taky… Někdo jim tam vypadl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
16.6.08 11:28

KEIT: dik nějak jsem necestovala těhule, tak si nevim rady a a ni špatně mi neni ale třeba mi ta dlouhá cesta neudělá nejlíp tak abych na to byla připravena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
16.6.08 11:30

KEIT: jo přeju ti at ti vyjde svatba já už to mám zasebou 4 roky :lol: docela se to povedlo brali jsme se v březnu abych neměla takový břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
16.6.08 11:31

Není zač, snad ti bude cestou dobře… jedeš za prací nebo za zábavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
16.6.08 12:01

Keit: za zábavou jo jo snad to zvládnu jedu s mladejma lidma ,tak snad budou mít pochopení a nechají mi jednou sedačku celou abych si mohla natáhnout nožky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
16.6.08 12:08

Snad jo :)

Jdu na nákupy - přišla výplata, tak si jdu koupit botičky, nemám v čem chodit a pak na kosmetiku :) Tak pa pa navečer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
16.6.08 12:27
laky píše:
ahojky…

holky potřebuju poradit hodim to sem ještě jednou. psala jsem to včera prosííííímmmmm

Jinak ve čtvrtek vás do příští neděle opustim jedu do Francie, tak se tešim jsem zvědavá jak zvládnu cestu, ale věřim že budeme s prcke v pohodě ( jedeme přes dvě noci). Potřebovala bych poradit co si mám vzít sebou, myslim nějaký léky proti bolesti a nevolnostem a tak poradte prosím. Mám od doktora předepsaný Varixinal a Ascorutin, tak budu zobat, aby miminko bylo ok. Mám ještě křečovku ,tak jsem přemýšlela jestli si nemám zajít na žilní pro punčošku co vy na to???

A co se zeptat Dr., jestli by Ti nepíchla před cestou Fraxiparin, jestli se bojíš trombozy? Tedy nevim, jak je to u těhotnejch a jestli v Tvym případě by bylo jeho podání odůvodněný :oops:, ale třeba rizikovejm důchodcům se před dlouhou cestou v sedě dává. Jinak dělejte často přestávky, ať se proběhneš a cvič si v autě s nohama. Punčochy bych si vzala. Na nevolnosti prej pomáhají zázvorový tablety, ale já to nezkoušela. Měla sem jen zázvorový lízátka a ty byly na prd. Jinak z léků na bolest bys mohla ibuprofen a Paralen v doporučenejch denních dávkách. Ale brala bych to jen fakt, pokud bude bezpodmínečně třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.6.08 14:07

holky tak bára má 8 mm, srdíčko buší, dostala jsem průkazku :) akorát vypadá že je o chlup mladší, tak se nakonec možná přesunu do únorňátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.6.08 14:28

Ahoj Holky

Majuško úžasné prstýnky.

Maci postýlky jsou super už to mám nekolikrát projíte.

holky musím se vám pochválit, tak my se asi budeme taky brát, mluvila jsem o tom s mojim a on je pro. to je báječné.

pak napíšu na kdy jsme se domluvili :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.08 14:29

peti gratuluju :potlesk: , tak jsi se dočkala, konečně, že? Neutíkej do únorňátek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
16.6.08 15:26

Tak jahody jsem úspěšně zvládla,dokonce i bez nevolností,ale děsně mě pálí žáha :( Jsem se včera těšila,jak se u trhání přežeru a bylo mi tak špatně,že jsem byla ráda,že funim :D
MACÍ-kompoty taky nedělám.Mám 50skleniček džemu,zamrazila jsem dřeň s cukrem,nějaký celý a čerstvý jsem nechala na knedlíky a na nějakej moučník se želatinou.
PEŤO-gratuluju k srdíčku,doufám,že teď už budeš klidnější :D
MAJO-ibuprofen se v těhu v žádnym případě NESMÍ!!!
LENÍ-pozvracet trávník,to teda muselo být něco.Z toho mam vždycky strach,že mě to chytne někde na veřejnosti :?
A už zas nevím,kdo co psal :( tak se nezlobte.Všechny zdravím a jdu ještě umýt nádobí,dokud je mi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
16.6.08 15:35

Gavotko, smí se podávat, ale jen v odůvodněných případech. http://www.safebryo.cz/…m_leciv2.htm#… Taky sem psala, že jen, pokud by to bylo nezbytně nutný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
16.6.08 15:47

ahojky,je mi silene zle.v sobotu sem musela nekde nastydnout,vcera docela v poho,ale vecer uz zase 37zvysena a boli me hlava,nemuzu se hnout jak me bolej ledviny a zada a ryma a kasel,mno a odedneska me boli cely telo a zacina me bolet v krku a zase 37.v praci sem myslela z umru.prasek si vzit taky nemuzu.chjoo fakt tohle sem opravdu potrebovala.tehotna-nemocna-a svatba do toho.taky musim porad jist jinak mi je zle.holky myslite ze to je normalni??nebo ze se mam zastavit u dr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.6.08 16:00

Ahojky, tak mi jsme měli náročný víkend. V sobotu jsme byli na srazu dvojčátek v Boskovicích. Sraz byl super. Holky si ho užili. Neněli jsme strávili skoro celi den v Olomouci. Z háněli jsme kuchyňskou linku. Nakonec jsme jednu moc pěknou koupili. Za ty dva dny jsem toho měla tak akorát dost. Byla jsem utahaná jak kotě.

PPetro, gratuluju k srdíčku a k průkazce.

Zuzlino, já bych k doktrovi zašla. Aspoň pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí