Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzli to je super..sranda musi byt…tak hlavne at tu jsou brzy fotecky..
Holky uz jste pribraly neco na vaze.:?:…i kdyzje to asi hloupa otazka pro vetsinu z vas kdyz porad zvracite…to budou spis vahovy ubytky.. ![]()
já sem eště zatím nepřibrala, ale jak sem byla na kontrole tak mi říkala že eště nemůsím přibírat aj když jím za dvy.
Zuzu to je super já už sa na to takej teším
No, ja asi pribrala kilo…
Vlastne mi neni blbe jen, kdyz neco jim, tak se neni co divit ![]()
Hm, Panamo , k vam bych se tedy nechala pozvat na obed. ![]()
Zuzlíno , fotky sem! ![]()
Majusko taky jsem se pekne precpala..
Zatim mam navrch asi pul kila..ale vzhledem k mymu apetitu a bezednymu zaludku cekam ze to bude na vaze rapidne stoupat ![]()
Ahojky, tak to já jsem dvě kila zhodila.
Zuzli, už se těším na fotky.
ahoj holky, jen sem nakoukla, co u vas noveho
majusko pokud ma mala jen horecku a nic jineho ji neni, ryma, kasel atd. tak to muze byt sesta detska nemoc, u toho jsou cca 3 dny vysoke horecky a pak najednou zmizi a objevi se vyrazka, takze vyckej a jestli naskoci vyrazka tak je to ono, ani s tim nemusis k dr. nic ti na to neda, jen se srazi horecka obvyklym zpusobem a vyrazka pak sama zmizi
Holky: Tak jsem tady mezi vámy jedíný asi špekounek
Já když byla na poslední kontrole, tak jsem měla o 1,5 kg navrch. Teď to bude zas o něco víc. zatím na váhu radši nelezu ![]()
Ale po jídle mám pěkně nafouklé bříško…Není to nějak brzy?
Daisyzbopo
Jolynka píše:
ahoj holky, jen sem nakoukla, co u vas novehomajusko pokud ma mala jen horecku a nic jineho ji neni, ryma, kasel atd. tak to muze byt sesta detska nemoc, u toho jsou cca 3 dny vysoke horecky a pak najednou zmizi a objevi se vyrazka, takze vyckej a jestli naskoci vyrazka tak je to ono, ani s tim nemusis k dr. nic ti na to neda, jen se srazi horecka obvyklym zpusobem a vyrazka pak sama zmizi
no to jo, ale my k Dr. jely kvůli febrilním křečím, neměla sem doma žádnej Diazepam. Kvůli samotný horečce bych tam nejela. Já si původně myslela, že to budou zuby, ale 39,9 tedy bez odečtu je na zuby trochu moc…No, každopádně v laboratoři nic nemá. Eště se dodělá EEG a neurologie a sono mozku(má pořád otevřenou fontanelu) a pak se uvidí.
majus jojo to je jasny, ja myslela jako pak kvuli ty vyrazce, ze uz nemusis k dr.
pokud teda by se objevila a drzim palce at je to jen ta sesta detska a nic horsiho, Andrejka uz ji mela dvakrat, poprve nam taky delali testy, protoze sme nevedeli z ceho ma horecku a nic nenasli a naskocila vyrazka a podruhe, uz ta horecka nebyla az tak strasna a zrovna to vyslo na vikend, tak sem se chystala, ze v pondeli vyrazim k doktorce a probudila se s vyrazkou tak uz sme ani nikam nesly ![]()
Ahoj holky. Tak jdu se špatnou správou. Bohužel jsem včera potratila. No jo co se dá dělat. Zatím to jakš takš zvládám a uvidíme, co bude v příštích dnech a týdnech. Dneska mě pustili z nemocnice a je mi po fyzické stránce super, ale ta psychika. Já vůbec netuším, jak těch 6 měsíců čekání přežiju. Ach jo. Občas se na vás sem přijdu juknout. Ať vám drobečci v bříšku krásně rostou.
PS.: Kdyby mě alespoň na každém kroku nestrašil kočárek, těhulka, dudlíky, plínky........ a i v práci je moje nej kolegyně těhu a má už krásné bříško !!!!!!
Kristýno, to je mi moc líto. Uvidíš všechno přebolí a zachvilku budeš zase těhotná.
Krystýno, je to strasny a je mi to fakt lito…preju ti at ti vydrzi tvuj statecny pristup a uvidis ze brzo budes zase stastna
Kristýnko , to je smutná zpráva. Přeju Ti, aby těch 6 měsíců uteklo jako voda a abys brzo zas mohla pozorovat rostoucí bříško! Držte se!http://www.baby-cafe.cz/…les/erik.gif
Kristy nevím co na to, je to strašné, ale musíš být silná.
zase se to podaří a budeš zase štastná jako blech