Poradna duly
Jana Čurdová
Renulo: záleží to na tobě, ale já bych radějc ještě s ní skočila, když ti nechodí.....A netahej jí moc…
AHoj holky,
jste zlaté, že na mě tak myslite. Manžel mi dnes přivezl nový notebook, tak zkouším. Ovšem s jehlou v ruce, to jde ztuha.
Dneska mi už dovolili jist, tak si davam po malych davkach…
Dokonce jsem i tady zvracela - po tom jejich bajo caji, ale hrdinne jsem to zaprela, protoze jsem uz potrebovala aspon kousek rohliku.
Dnes po jidle je mi o neco lip. To bude prima vaha.....
Nicmene mimischek je v poradku, koukala jsem na fotecku, uz je tam pekna hlavicka
mam radost.
Nevim, kd me pusti, zaludek boli, nic mi na nej nedali, jen tu hladovku.
Mejte se bajo, pokusim se vas sledovat, ale jsem silene zeslabla.
Drzte se!!! PAPAPA
Leniko: Tak hezky odpočívej a pěkně papej a už prosímtě nezvracej. Drž se. A je dobře že mimi je v pořádku a pěkně roste ![]()
aHOJ HOLKY..TAK JSEM VAS AKORAT DOCETLA…
Pred chvilkou jsem se vratila z masaze (porad me bolel zadek, bracha je maser, tak mi poradne vysvetlil jak mam cvicit a pul hodiny me tam mordoval…tak snad to pomuze.
Dnes tu spi segra a ja uz opd odpoledne hlidam jeji rocni malou…takze vecer zrejme padnu za vlast.. ![]()
Jinak dejte vedet co kontroly dnes..
Tak holky malá má sádru, se na ni dívám a pořád bulím. Toho doktora, co nás ošetřoval v sobotu bych nakopala do prdele. Malá má naštíplou stehenní kost.
Nevím, co teď budu dělat, manža si vzít paragraf nemůže, tak to nevím, jak ji budu tahat. ![]()
Juj, chudák, to ji muselo bolet jako kráva…
Držim palce, ať to nějak vyřešíte! To nechapu, jak ji moh neudělat rentgen. Taky se nemůže přece spolehnout na tvrzení nebo spíš netvrzení dvouletýho dítěte! Dyť děti kolikrát i bolest zapřou, protože se bojí, co by se snima dělalo, kdyby to přiznaly…To musel bejt totální debil!
ahojiky.takze asi bych mela popsat co se delo. jinak mam docteno a fotky budou az si pro nedojedu do jihlavi coz bude pristi tyden.
mnoo zacnu patkem -zavarela sem jahody (14 sklenicek) a mno na 7 sklenicek mi nevysly jahody tak sem poslala at honzu at mi dotrha a donesl mi celej 10l kybl jahod
takze sup do mrazaku.
dorazili honzovi rodice se segrou a tim parchantem rozmazlenym.takze se zaclo organizovat a resit.takze sme zjistili ze nam chybi 2 auta ze se nevejdeme a ze nema kdo delat ridice a kdo bude natacet.takze auta se na posledni chvili sehnali,kameramana taky a ridice ne,takze tatka.mno pak byla des a hruza ohledne dortu.dodelal se az o pul 11 v noci,takze hura do hotelu,jenze zamceno,zhasnuto a nikde nikdo
takze sem schanela a nasla.kdyz uz konecne sem myslela ze patek bude v poho ze se nic nestane tak se stalo.honza sel do hospody,ozral se jak dobytek.celou noc zvracel a ja abych se vyspala tak sem okolo nej litala,tak rano sem vypadala desne.
sobota- po silenym patku sem myslela ze uz nic horsiho me neceka,ale smula.ale poporadku.vyridila sem kadernici.dojela domu,myla koberec co sem uz bohuzel po honzovi neumyla.takze skoro pul 10 ja nic hotvyho,takze namalovat deti,udelat ze sebe cloveka a to uz zacli najizdet lidi.joo a mezi tim honza jen pro kytku,jenze nam udelali o kytku mene,takze se zdrzelo znova.pak ta klasika,odjelo se.mno a ja pri obradu se porad smala a smala.ta oddavajici si snad musela myslet ze sem nejaka ozrala ci co,jenze ja jak koukala na honzu jak je vaznej,na jeho rodice jak brecej a na nasi jak sou vazni mi to nedalo.ale co.rekla sem to ANO a huraaaaaaaaaa na jidlo.
co sme dojeli,tak je zvyk s tim talirem,jenze ja tam mela mohu,takze mi to kraplo o nohu a takze prvni co sem schanela bylo kdo ma naplast
pak klasika,polivka,obed a hura tance.
prvne to vypadalo ze bude nuda.vsichni sedeli a nic se nedelo. mno jenze pak se to rozpilo.muj deda tam bavil kazdeho az do noci,s honzovym strejdou kazdej vypili 1l flasku ferneta.takze o zabavu postarano.do toho muj bracha chlastal s bratrankem.a vypili flasku a pul vodky a pul fllasky slivovice.bratranek odpadl nekdy v pul 5 a nic si nepamatuje kdyz sem s nim vcera mluvila.jinak kapela skvela,deti delali bordel,lidi se bavili,pilo se tancilo se vymejsleli se ptakovini,tak ani nebyl cas na nejaky premejsenii co a jak.mno jinak se to tam zlilo da se rict vse.
a ted popisu ten konec.muj bracha pak chlastal jeste s dalsim bratrankem.mno a pak s mirou(nej kamos) a jeho pritelkyni se chodili projit,coz byla zabava sledovat miru jak ma strach,takze skoncil tim ze jeste s jednim kamosem dali flasku zeleny a bylo po starostech.a to nej ted na konec.bracha se opil a spadl.mel sileny bolesti bricha takze hura na brod do nemocnice,tam se ukazalo ze to neni nic vaznyho ze ma jen podrazdeny zaludek.dojel domu a pred barakem mame obrubniky a jak opilej vylejzal z auta tak si zvrknul kotnik.mezi tim sme uz koncili,lidi v naladicce zrali do postele,coz sme pak ukoncili nekdy okolo pulnoci a jeli sme domu.nez sem dojela domu tak mi honza volal(jel ulozit deti) ze s brachou to je zly.takze supem domu,mno jeste ze to mame 5 km.dojeli sme domu,bracha v krecich s otelkym kotnikem a opileckymi keci,takze sem se musela smat i brecet jak mi ho bylo lito.mno takze sem uhanela otce kde je ze se jede znova do brodu do nemocnice. takze svatebni noc byla takova ze ja si dala vanu,rozeslala sem si postel a sla spat a honza vezl s tatkou brachu do nemocnice a vratili se nekdy po 2 domu.coz ja uz byla thua
nedele -tatka vypravel ze bracha trhnul rekord v nasteve nemocnice.za sobotu posledni pacient a za nedeli prvni pacient s rozmenim 1.5 hodiny.
nedele - probihala loucenim.protoze odjizdeli a ja akorat zrala do postele. vecer na jahody.takze dneska sem zavarela 35 sklenicek jahod a k tomu jeste 8 sklenicek marmelady.
jinak honza jeste dneska rano odvazel rodice do jeseniku,na ceste domu se seklo auto,takze dneska nedojede..jinak rano sem byla v praci,myslela sem ze umru,sem nevyslaa a to pocasi je sileny.
svatebni dary sme nestihli ani za nedeli rozbalit,takze ani nevim co sme dostali,takze dneska misto toho abych si s hnzou sedli a rozbalovali takze nic,jenze ja to rozbalila,takze kratce.mixer,vaha osobni i kuchynska,fritak,sklenicky,hrnicky.....a nemuzu zapomenout penizky.jinak se tak nejak prokeclo ze sem tehu,ale tak to uz je jedno-.
holky snad sem vas neunavila ctenim a ja jdu hajat,zitra me ceka prace
Ahoj holky
…ještě než to dočtu…kdo berete Utrogestan???????????? Teď jsem si četla letáček a tam je napsaný, že v době těhotenství se bere pouze v prvním trimestru a p o u z e VAGINÁLNĚ !!!!! Holky tak jsem asi pitomá, to mi nikdo neřekl a já normálně polykám......co s tím?????????,
Renulo…to je fakt debil ![]()
Zuzlíno…tak jsem hezky pobavila,to byl super román, vystihla jsi to dobře
.-)
…hele neboj, budete na co vzpomínat a už se jen smát…
Až půjdeš na cizí svatbu, tak si to taky užiješ ![]()
Ahoj holčiny, tak po dlouhé době taky píšu.
Zuzulíno - to byla svatba jako řemen, myslím, že si ji svatebčané užili
Renulo - chudák malá, a jak dlouho bude mít sádru?
Kristy - je mi to líto, vím, jak se cítíš, ale uvidíš brzy se to spraví a můžete začít znovu
Lenika - ať žaloudek nezlobí a něco v sobě udrží, aby Tě brzy pustili
Jinak já jsem byla dnes na kontrole a vše je v pořádku. Mimi má 3,25 cm, srdíčko krásně bije, mimís se tam mrskal jak rybička. Navíc si dr. pořídl nový utz, je i 3D, takže až toho bude vidět víc, tak mě to nahraje i na DVD.
Jdu se pokusit udělat si metřík.
zatím se mějte Petula
Nazdárek,
ZUZLÍNO, vyprdni se na vaření a dej se na psaní. To jsem se pobavila, koukám, že jste si to fakt užili. Alespoň budeš mít na co vzpomínat.
PPETRO, my máme korelu, jmenuje se Roko a teď je na balkoně, protože s jeho žrádlem jsem si domů přitáhla moly a nemůžu se jich zbavit. No a co se týká pití, tak já asi neporadím, já můžu všechno. Ale mám ráda hodně ředěný džus nebo třeba tang z pytlíku. A hodně piju šťávu.
TEREZKO007, z té velikosti si nic nedělěj. Já byla na UZ 8+4 a dr. mimi měřila 3×. Jednou jí vyšlo o týden menší, podruhé přesné a potřetí také skoro přesně. A říkala mi, že je těžké to přesně změřit, že pro orientaci je to důležitější ve 12 týdnu. Takže buď v klidu a uvidíš, jak to bude příště.
MACI, mohla bych tě poprosit o recept na tu tvojí výbornou šťávu. Já zavařuji i šišky, jak říká můj manžel, takže bych jí ráda vyzkoušela. Já zase dělám románkový čaj. Dá se pít téplý i studený a super. Každý, komu jsem dala ochutnat se jen oblizoval. ![]()
LENDIKU, když jsem pořizovala první výbavu, kupovala jsem nejmenší velikost 62. Asi 5 věcí jsem měla půjčeno od kamarádky vel. 56, ale nosili jsme to snad jen 14 dní. Mimi je v zimě zachumlaný, tak je jedno, když je mu něco větší. Hele, když máš větší dupačky, dáš na nožky bačkůrky. Když máš větší svetýrek, ohrneš rukávky. Z toho tedy vyplívá, že větší je lepší. Jo a ty velikosti by měli odpovídat délce dítěte. Vel 50 je pro maximálně 50ti centimetrové dítě atd. Třeba Daník měl jednu velikost tak na měsíc a půl.
RENULO, je mi malé moooooc líto. K doktorovi nemám co dodat. Prostě v tomhle státě si musí všechno pohlídat člověk sám a otravovat a otravovat. A na jak dlouho to má??? Snaž se jí co nejméně tahat, ale to je rada, co. Zkus jí třeba vozit v kočárku nebo fakt nevím co moudrého bych ti poradila.
LENIKU, opatruj se, dávej na sebe i mimíska pozor, určitě ti bude brzy líp.
PANAMO, pošli mi sem bráchu, prosím prosím. Já chci taky namasírovat.
My měli o víkendu grilovačku, dělali jsme jehně. Přijela moje kamarádka Monča od Kolínu, manži kámoš Richard z České Lípy, tak bylo veselo. Jeli jsme tam už po obědě a celé odpolko jsme se cpali. Bylo nás tam asi 20. Domů jsme jeli kolem 8, řídili všechny ženy, protože chlapi si dávali do trumpety. Doma jsme měli noclehárnu, protože Monča s rodinou spali pokoji, Richard s rodinou o obýváku a my v ložnici. Druhý den jsme šli pěšky do Častolovic na zámek, pak jsme je pohostila svíčkovou a pomalu se to začlo rozjíždět. Měla jsme toho plné kecky, ale bylo to super. A vzhledem k tomu, že jsem měla minulý týden dost honičku, DNESKA NIC NEDĚLÁM. ![]()
Kruci, to jsem se zase rozkecala. Zítra chceme jet napustit bazén. Jsou strašný vedra a já už jsem na umření. Teď si jdu hodit spršku a pak půjdu asi hajat.
PAPAPA PUPÍČCI ![]()
Zuzlí to to jsou teda zážitky co? hlavně žes to přestála ve zdraví! moc jsem se nasmála u tvého románku
Leniko a co naznali? v nemocnici? je to kvůli těhu ty nevolnosti? nebo tě popadlo něco jako chřipka? a to tě fakt mordujou hlady? chudáku.. ať jsi brzy v pohodě a doma!!!
Šamotko taky hezkej víkend! já jsem na ty návštěvy hrozná. nejraději mám svůj klid! bez návštěv.. max. na chvíli odpolko a dost! ![]()
Renulo to teda je doktor vůl! neudělat rentgen! prosím tě hlavně se opatruj co to půjde a moc malou netahej! manžel fakt nemůže? vzít si ošetřování? na jak dlouho to bude mít??? chudina malá!
Gav tu nebyla.. a Ppetra taky moc ne… noooo teda!!!!
Petulo 77 prosím kdy máš TP? mám u tebe pouze leden už víš?
PEGINO, KEIT …odpovíte m prosím?.....kdo berete Utrogestan???????????? Teď jsem si četla letáček a tam je napsaný, že v době těhotenství se bere pouze v prvním trimestru a p o u z e VAGINÁLNĚ !!!!! Holky tak jsem asi pitomá, to mi nikdo neřekl a já normálně polykám......co s tím?????????