LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
21.6.08 13:51

Holky fakt vam ty nevolnosti nezavidim..me nebylo spatne jeste ani jednou (nechci to teda zakriknout) a unava me taky nijak zvlast nezmaha..vubec se v tomhle ohledu jako tehotna necitim…akorat me posledni dopbou zacina bolet zadek…ne ani tak sval..prijde mi to jako nejaky skriply nerv a neboli to teda hodne ale je to neprijemny..obcas to jde az do nohy…netrpite tim taky nektera?…Nevim jestli je to tim ze se zacina ta panev roztahovat nebo co..?..ale jsem zvedava kdy to prejde a jetli to prejde samo… :( snad se to nebude zhorsovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
21.6.08 13:57

ja bych na tu pohotovost jela radsi asi hned..jestli opravdu nic nestravis tak ani tekutiny..tak aby si nebyla dehydrovana kdyz uz je to od vcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.6.08 14:50

Leni chjo holka, ty si užíváš, jeď na pohotovost radši hned, oni jsou nějaký čípky pro těhotný proti nevolnostem, prej docela zabíraj …

já hlásím, že těhotenský lízátka u mě bez efektu - spíš naopak, poblila sem se po nich :(

nemám všechno dočteno tak jdu na to aspoň v rychlosti …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
21.6.08 16:18

Tak po skoroomldení při vyjítí z domu v rámci venčení,jsem zalehla a ted volala na pohotovost. Pokud nestrávím tekutiny, mám hned přijet na infuze :( Takže ted jsem se napila, dám si sprchu, uvidím co to udělá… no a pokud se večer neozvu, budete vědět… Držte palce, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
21.6.08 20:04

Ahojte,

Leniko , pak napiš, jaks dopadla…Ale já doufam, že dobře! Chce to vodu po lžičkách a neustále.

Ty bolesti vystřelující do nohy sem měla s Emičkou. Přestalo to nějakou dobu po porodu. Vždycky to děsně píchlo, ale naštěstí ne tak, aby se mi noha podlamovala :D

Tak já sem vykoupala dítě, poblila se :roll: a pak do sebe narvala kuře na paprice s 5 knedlíkama :oops: Přivezla mi kamarádka, tak to přece nenecham zkazit, ne? :wink: No a je mi líp, ale asi ne na moc dlouho.

Jinak asi taky mam trochu břicho. Udělalo se za poslední 3 dny, tak se mi nezdá, že by to bylo vyžráním se…Nebo aspoň ne uplně :twisted:

Sem sama doma, tak budu koukat na TV a asi brzo usnu. Emička měla včera a v noci horečku, tak sem se moc nevyspala.

Hezkej večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.6.08 20:50

ahoj Leniko… tak tohle jsem měla u prvního těhu… blila jsem jak šakal celý dny! každé jídlo pak jsem měla po několika dnech taktiku… začala jsem jíst… došla se vyzvracet.. a pak to v pohodě dojedla.. a to už jsem nezvracela!!! bylo to zvláštní, každé jídlo!!! nejdřív ochutnávka.. pak záchod.. a pak jsem to v pohodě dojedla a už nezvracela.. tak to by ti nepomohlo? zkus to! jinak na nevolnosti a zvracení je dobrá ledová kola po lžičkách.. jestli jí máš ráda… tak to zkus coca colu.. a každou chvíli cucni.. jo a s tím doktorem mají holky pravdu jsou na těhu nevolnosti nějaké léky… určo bych za ním v pondělí hned zašla.. teda jestli nepojedeš na tu pohotovost! vydrž!!!! co by za to jiné daly!!!! přejde to!!! fakt!
No holky taky myslím celý den na Zuzí… už je z ní paní.. těším se na fotky.. a dala bych si cukroví! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
21.6.08 22:35

Tak jsem ted zbouchala celou pulku uzasnyho melouna..tak snad mi z toho v noci nebude blbe
Dneska jsem gruntovala a pekne me boli ten zadek (majo..nejsou to vystrelujici bolesti…spis táhlaá bolest v urcitych pozicich)…bracha mi slibil na pondeli masaz..je fyzioterapeut…tak jsem zvedava na verdikt a na uscinnost…jestli se to bude zhorsovat tak uz me z gauce asi nikdo nedostane.. :D
Jojo kola (nebo jakakoliv tekutina) po lzickach …to jsem takyslysela ze to zabira.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
21.6.08 23:00

Ahoj holky,psala LENIKA.Nakonec skončila v nemocnici na infuzích,ale mimi je v pořádku a už má 3cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.6.08 07:26

Ahojky, Leníce držím pěsti ať je brzo v pořádku.

Mi jsme včera byli u našich na oslavě narizenin. Dneska jjdu z holkama na pohádku na zámek a pak mají slíbené kolotoče. Tak už se nemůžou dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
22.6.08 08:11

Ahojte,

jdu se jen svěřit. Já měla šílenou noc. Ve 3 mě vzbudil takovej divnej pláč, no a měla 39,4 po odečtu a febrilní křeče. Tak sem jí hned dala Nurofen. Diazepam sem bohužel neměla. Hrozně brečela, já sama doma. Než se mi podařilo se mezi chováním vypravit, tak sme do nemocnice vyrážely ve 4. To už to přestalo a v autě usnula. Na ambulanci ve Varech byla moje spolužačka. Tak nás ani nehospitalizovali, protože EEG, i sono mozku i neurologický vyšetření můžou dělat až v Po nebo Út. Dostaly sme Diazepam v čípcích a sme doma. Teď je bez teplot. Akorát jí tam vzali krev a já musim nachytat moč a dneska to tam dovézt. Nevíme, z čeho to je ta horečka, je mi divný, že by měla skoro 40 jen ze zubů.

Tak snad už to bude dobrý a na EEG nic nenajdou. Taky eště, že sem měla náhodou auto, normálně ho mívá Honza, když slouží.

Tak hezkej den, já sem mrtvá, spala sem 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.6.08 08:25

Ahojky těhule :)
Leniko: Teda doufám že brzi budeš doma a už ti zle nebude.Hlevně že mimi je v pořátku :)
Zuzlí: Jaká byla svatba?
Májuš: Ty jsi měla ale pernou noc. Kámošce se jednou tohle taky stalo. Malej brečel a brečel a měl vysoké horečky a nakonec se z toho vyklubal zánět ledvin.

Tak včera jsem se sem vůbec nedostala, páč miláček ob:,–(il PC na celý den :lol:
Dnes snad ještě nakouknu.Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.6.08 08:26

Jé zas píšu jak blázen, omlouvám se. Brzy a v pořádku. Hele já to vždycky napíšu odešlu a pak zjistím chyby, tak mě omluvte :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
22.6.08 11:05

Ahoj Holky,
já sem byla včera na svatbě kamarádce, bylo to super jen sem se přejedla takmi bylo špatne.
jinak super.

Leni at si v poho doufám že se tu brzi ukážeš.

dnes je tam mo krásně po obídku půjdu do bazéna už sa těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
22.6.08 11:41

ahoj,jsem tu jen na skok abych vas docetla.jinak svatba prima,az budu ok tak napisu romam co se delo,mnooo hruuuuuza a des,ale ted uz se jen smejeme.sem unavena,nevyspala a zase malej kosmonaut zlobi,dneska me poboliva zase v podbrisku na prave strane jak roste.jinak mi je fajn,porad jim a jim,takze kynu a kynu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
22.6.08 12:01

Ahoj holky,
tak jsem stčila do trouby zapeceny bramboryx s kurecim masem, brokolici a syrovou omackou a uz se nemuzu dockat…mnammm
A je sice venku krasne a me nezbyva nez zase sedet u pocitace a delat tu pitomou praci…vubec se mi do toho nechce…mozna ze bych se na to na chvilku vykaslala a skocila do bazenu..?..uvidim jak bude silna moje vule… :?
Tak uzvivejte slunicka… papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital