LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2107
20.6.08 15:05

ahoj holky..bude vikend takze super a uz mi zbyva jen tyden prace do prazdnin juchuuuuuuuu a pak uz se budu jen flakat…

Kristy ..kamaradka byla v nemocnic dvakrat kvuli spineni a je vse v pohode…tak mysli pozitivne..i kdyz vim ze je to asi tezky… :wink:

Nekdo prestava kojit kvuli tomu aby mel dostatek latek i pro mimi a nevydaval je predevsim v mliku.

Me taky prislo posledni dny ze jsem nejaka nafoukla a ono to uz asi bude brisko… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.6.08 16:32

Maciku tak uz jsi to nasla???? supr :potlesk:
Omlouvam se ze vam sem lezu :wink: :lol:
Vsem preji krasne a pohodove tehu a zdrava miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8570
20.6.08 16:41

Ahoj kočky, prosím jukněte k nám a pomožte identifikovat Raťulino miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.6.08 17:08

Ahoj Holky tak mám konečne upečeno.

Už jsem toho měla plné zuby.

průběžne čtu ale je toho víc a vic

Kristy držímpalečky takej jsem ze začátku moc špinila ale hnědou tekutinou ale už je vše v pořádku to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
20.6.08 18:57

Vařím a vařím :) A zatím se žaludek drží :)
Zítra ráno jedeme na chalupu, tak jsem zvědavá kolik toho budu v pondělí dočítat … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
20.6.08 19:35

Jenom nakukuju a mávám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
20.6.08 20:50

ahoj tehulinky,
tak sem vas ve spechu docetla.tady je silenej blazinec.porad nekde se neco doresuje.mno des a hruza a ja?v klidku.ty jo holky zitra uz ze me bude paniii.jinak preji krasnyy vikend.ja se tu ukazu asi az v pondeli.paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.6.08 21:24

Zuzli …preju aby ti to zitra vyslo podle tvych predstav a poradne si to uzij protoze ten strasne rychle utece… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
20.6.08 22:08

Nazdárek všem těhulindám :-)
já debilka tu zase uklízím. Na plotně mám svíčkovou, chtěla jsem dělat bábovku, ale manža si vzal do bistra váhu, takže nic. Tak jsem alespoň vygruntovala koupelnu a ještě mě čeká záchod. Ráno musím udělat tu bábovku, nakoupit, nachystat spaní pro návštěvy a pak asi :-) Dneska spal Daník do 8, tak jsme si pospali, ale já celý dopolko uklízela, takže jsem po obědě vytuhla. Manža byl dneska doma asi hodinu, takže super.

Majusko, dík za tu info o kojení, asi to nebudu lámat přes koleno. Bude chtít, bude, nebude chtít, nebude, prso mu nutit nebudu.

Zuzlíno, tak ať se vám ten zítřejší velký den povede. Stojí to za to, alespoň u nás stál.

Jdu pokračovat a ještě nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.6.08 22:17

Hezký večer přeji :)
Zuzlí tak ať se zítra povede vše jak si přeješ. A přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.6.08 23:35

Zuzlí tak zítra vykroč pravou na společnou cestu životem! ať se ti povede nejen zítřejší den, ale i všechny ostatní ať vám všem přinesou jen štěstí, pohodu a lásku!

Kristý… no Katkaty začala krvácet ale bohužel tam to nedopadlo a bylo to zmlklé těhu… ale uvidíš.. já taky ze začátku krvácela a dobrý… dceři je 15 let… Vím že z podzimních snažilek Lucikry krvácela celé těhu… a taky ok. říkají, že pokud nepřijdou křeče je to dobrý.. a záleží odkud to krvácí.. mysli pozitivně.. a uvidíš na další kontrole a lež!

všechny zdravím - maluju chodbu! strop mám hotovej a jednu stěnu zítra pokračuju.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
21.6.08 12:42

Ahoj holčiny…myslela jsem jak budu muset zase docitat a ono nic…no chapu..vsichni uzviate vikednu..
Byla jsem se podivat kamaradce na obrad..moc ji to sluselo..tak jsem si hned vzpomnela na Zuzlinu…no a ted musim trcet u pocitace a vytvaret praci do skoly..fuuuujj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
21.6.08 13:08

Ahoj holky,

ZUZ: myslím na Tebe, ats e vám vše vydaří a HODNĚ ŠTĚSTÍ :-)

Od včera je mi strašně :cry: za celý včerejšek jsem snad nestrávila nic, snídaně v háji, oběd+večeře nápodobne. A to jsme večer jeli ještě ke tchýni, kde jsem si dala malý krajíc chleba a kousek melounu, no a zpátky mi musel Jirka zastavit.. od večera mě pálí žaludek jak ďas, nezabírá Rennie, ani mléko. Koupila jsem si kandovaný zázvor, ale nesnesu ho.
Nevím, už co dělat :cry: :cry: jsem nepoužitelná, žaludek bolí a dneska jsem už 2× ee…
Nemáte nějakou radu? Nemůžu mít třeba žaludeční záchvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
21.6.08 13:12

nazdárek holky .-)

Zuzlino .-) asi už jsi řekla ano, tak ať se vyvede i hostina :-)

Leniko…to nevim, jestli Tě bude pálit i dál, zajdi raději k doktorovi…trošku piva by nepomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
21.6.08 13:47

Tak mléko šlo taky… :(
Lendik: tak do piva asi nepůjdu…
Pokud to bude takhle pokračovat do zítra, jedu na pohotovost. :?

Jinak přeju všem pohodový víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital