Poradna duly
Jana Čurdová
holky mám dotaz jedu příští týden do Francie bohužel autobusem a pan doktor mi předepsal ASCORUTIN 3×1 že ho mám brát, ale ted čučim do latáčku je tam, že to nesmí těhotné a kojící matky ,tak nevim co si o tom mám myslet? Poradtě prosím......jo ještě mi napsal VERIXINAL ten chápu mám křečovku tak, že to sezení celý den a celou noc v autobuse by pro mě nebylo asi to pravý.
Laky, já bych to v žádném případě nebrala. Zajdi za dr. ještě jednou a ať pozmění své rozhodnutí. Nebo věděl, že jsi těhu, když Ti to předepisoval?
Lenika
tak já sem přečetla tvůj příspěvek o koprovce a normálně jsem utíkala do kuchyně s tím že musím něco sežrat
měla jsem děsnou chuť na kulajdu, na tu nemám ingredience, no vlastně jsem zjistila že nemám v ledničce ani špajzce skoro nic, tak jsem skončila na rajský polívce do hrnečku, nicméně na tu kulajdu mám chuť pořád ![]()
laky to že ho nesmí těhule je blbost, tuším že se naopak dává při krvácení zezačátku těhotenství, tak ti ho dal asi preventivně ![]()
Sammy: no on mi to napsal gynekolog. já mu řikam a neublíží to mimču a on na to to bych vám to nedával a v letáku je naspáno tohle na co tam ty letáky jsou ![]()
PPetro: asi máš pravdu já to nikdy nebrala tak jsem z toho vyjukaná
laky letáky nečti
já vždycky když nějakej přečtu, tak mám všechny vedlejší příznaky co jsou tam popsaný
hele ale ten ascorutin vim fakt že hodně těhulí bere, já s ním teda nemám taky zkušenosti, jen jsem to tu tak vyčetla ![]()
Ppeti: o kulajdě mi ani nemluv!!!
Prosím pošli mi SZ recept, chtěla bych se ji naučit.
Díky moc!
sammy není to těžké… je to můj koníček.. když byly holky malé pletla jsem hodně.. vyplétala.. pejsky… makovou panenku.. mišánky.. no co se jim líbilo..
přemýšlela jsem i o tom, že bych nabídla na mimibazaru, že upletu na miminko. i když je fakt, že nad tím ztrávím požehnaně času.. a cena vlny… je cca 200Kč na tu soupravičku.. tak jsem nevěděla, zda by byl zájem a za kolik… tak jsem zatím nikam nepsala.. ale je fakt, že jsem doma… na neschopence.. tak nevím - uvažuju.. nad tím! ![]()
Ahoj holky!
No Leniko a Petro, takový chutě mi dělat. Dala bych si koprovou omáčku i kulajdu, Mňám
Holky jdu spinkat, jsem člověk mrtví.Ušli jsem s Buníkem a přítelem asi 12 km.
tak zítra papa nakouknu.Ale budu mít frmol.Na pracák, možná pojedu ještě do Rychnova, pak si musím zbalit.A jedu na víken do Sokolova ke tchánovcům a v ne do Přestavlk a týden mučírny ve škole.....Ach jo.....papa ![]()
Ppetí čemu říkáš kulajda? jako bílá polívka - nebo teda rozmíchaná s vajíčkem.. nebo jako gulášová..?????
![]()
mací, to je nádhera…já bych teda určitě zájem měla, kdybys teda měla čas a chut něco mi uplést:) a ne ceně bychom se určitě domluvily, ale to až asi později…a na mmb to určitě zkus
můžu se zeptat jakou tam máš přezdívku? mrknu se:)
Jo macíku, to klobouk dolo.Moc pěkně pleteš. Chtěla jsem taky něco si upléts, ale už jsem to zapoměla.
Takže nic nebude ![]()
Páčko ![]()
Mací myslím no unás se říká te bílé polévce s koprem houbama a s celejma vajíčkama. Miluju jí…Tak ale už opravdu papa ![]()
gamal mám stejnou jako tady… ale nenabízím nic.. jen jednu soupravu halenky.. a kraťas a trika - je to komplet… byl to prostě nevhodný dárek!
teď jsem koupila sedm klubek vlny… 1 klubo má 5dkg..... stálo to 175 kč… uvidím, zda to co chci z toho uplést jestli upletu a kolik zbyde… a pak se uvidí.. no někdy to trvá týden intenzivní práce… někdy víc.. záleží na vzorku… vlně.. kombinaci barev… jenže je těžké stanovit cenu za práci.. takže spíš symbolicky.. za ty prachy by do práce nikdo nechodiL
![]()
fialová - neutrální…
http://img384.imageshack.us/…mi005hm6.jpg
a růžovo bílá - to je pakárna.. tahají se oči a má moc hezký svetřík.. naskenuju vám ho.. ale jsou to trojúhelníky zapadající do sebe..
http://img158.imageshack.us/…mi003qb9.jpg