Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda,
Peto: to mě mrzí, hodně síly .-)
Já jsem si dneska koupila krém Elastin Q - original 141 Kč a po sprse provedla první mazani a štípání. Také mám strach z popraskané kůže. A myslíte, že zabírá i dětský olejíček??? Tak zkusím.....
Já se taky raději nechci ani vážit, i když pro hlídání, jestli je vše v pořádku, by to bylo dobrý.
Keit: díky za odborný výklad
Někdo říkal, že má zakázanou jízdu na kole. Já jsem se doktora ptala a ten mi řekl, že můžu dělat vše jako dosud (jezdím na kole do práce 6 km - néé denně a nééé přes zimu).
V březnu jsme si koupili orbitrec, myslíte, že na něm můžu běhat? Teď jsem na to 14 dní ani nešáhla, protože jsem si myslela, že je to tím vedrem jak mi to jde těžko…a ono to bylo něčím jiným ![]()
Hoky vy už nosíte těhu oblečení?? Já na to ještě ani nepomyslela, zatím jsme nikomu nic neřekli. Chceme ještě nějaký týden počkat, kdyby nedejbože něco…
Budete nakupovat na mimibazarech? Znám kupu holek, co takhle nakupujou a prodávaj..
Jinak jsem taky utahaná dřív než stihnu to co jsem chtěla .-)
Zuzi…to je super..cukrovíčko .-) mnam mnam
Jinak držím palečky všem ![]()
Holky já se zatím domazávám krémem od oriflame.Už mám také koupený Elasti-Q, a Ráno se mažu dětským olejíčkem Avril prasa a břicho.ten olejíček stál v Interšpáru cca 15 KČ.
Kuk,
dneska večer je mi po dlouhé době fajn ![]()
Dokonce jsme zašli s kamarádkou na večeři, dala jsem si kuřecí steak a od ní ještě trochu řeckého salátu, mňam! No, uvidím, co bude ráno ![]()
Pupek mám jak v šestém měsíci, nicméně, jsem zhubla 1,5kg..
Mazat se už mažu, mám zpevnovací mléko na nohy a ruce a ElastinQ na prsa a pupík.
Ahojky léniko!No tak konečně ti je lépe
To je dobře.Taky bych si dala steak..mňám
No a Peta25 - je mi to strašně líto
nejsou slova útěchy, i když čas je veliký léčitel, drž se a at jsi brzo v pořádku..
jak se znam tak to mazani budu asi flakat..vecer uz se mi moc nechce a docela mi i vadi jak tu pokozku mam mastnou a vse se na me lepi… ![]()
na me unava pada spis odpoledne tak se vzdycky tak na hodku natahnu…ale jeste dalsich 14 dni me ceka docela pracovni vypeti…no jo uzavirani klasifikace, pisemky a ukouseni a kontroly vseho moznyho…docela dost narocny ![]()
No já jsem na sebe zvědavá příští týden. Budu mít Blokové cvičení v Pze. (studuju dálkově na CZU Zootechniku) Budu spát u kamarádky v Kousek od Sedlec Prčice.No a čeká nás každý den dojíždění do školy. Vůbec se mi nechce. asi jí pozvracím autíko. Budem vstávat kolem 5 ráno. Páč začínáme brzy.A na spátek budem jezdit na noc. Je to na celý den každý den v týdnu.Takže budu asi vyřízená. Budu ráda když se namažu 1× denně a to večer po sprše..... ![]()
Peta 25, nemám co dodat, drž se holka.
Já se vdávala ve 20TT a úplně v pohodě. Měla jsem korzet a hladkou sukni a jen z profilu bylo trošku vidět bříško. Dám fotku do galerie tak se koukněte. Moje tehdější míry byli 180 cm a 86 kg.
Co se týče mazání, tak avirilem (14-15 Kč) mažu Daníka, protože je super mastný a skvěle voní. Sama jsem si poprvé mazala bříško Elastin-Q a napopraskalo, takže s ním budu mazat i teď. Ale začnu až později, protože ta pneumatika se mi teď mazat nechce.
![]()
Co se týče té těhotenské průkazky, je to hrozně individuální, kdy vám ji dr dá. Ale někdy později je lépe, představte si, že vám všechno vypíše, vy jste nadšená a pak se něco stane.
Odběry se u nás dělají takto - 12 týden krevní obraz, žloutenka, HIV a BWR, krevní skupina + rh faktor, moč na fenylketonurii, cukr a bílkovinu. V 16 týdnu odběry na vroz. vývojové vady.
Pokud já vím, tak v těhu se může sportovat, ale nesmí to být víc než před těhu, prostě na co je tělo zvyklé. Akorát se nedoporučují skoky (třeba volejbal, basketbal,…) a kde se námáhá břicho (posilovna,…). Sportovkyně v těhu taky sportují. Já osobně na kole jezdila dost dlouho. Myslím že ještě s bříškem, že jsem musela dávat pozor, abych se do něj při šlapání nebouchala. ![]()
Já už si jedny těhu kalhoty na mimibarazu koupila a v prvním těhu dvoje. Stále tam chodím a okukuju. Vám ostatním doporučuji.
Holky, taky jsem pěkně utahaná a nic nestíhám. Hodně dělám po večerech, takže pak v 11 či 12 padám do postele úplně mrtvá a ráno mám budíček tak v 6. Daník teď nechce dýl spát. ![]()
panamo: ve fotogalerii, klikneš na Diskuze a tam jsou dole ledňátka 2009 ![]()
Holky jdu spinkat…Jo a šamotko, slušelo ti to. No nato že si byla ve 20tt tak bříško skoro žádné.tak papa