LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
12.6.08 15:14

Holky loučím se, jdu poklidit a pak přijde drahý a jdem se projít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.6.08 15:31

Daisy, to víš, že to vůbec nevadí. Je to sice malinké, ale Tvoje :wink: . už se taky těším na svou první fotečku.

A já jdu něco dělat, dokud jsem ještě použitelná. Do hodiny příjde můj čas a určitě usnu, tak bych mohla alespoň dát pračku a připravit na večeři.
jak dlouho že ta únava trvá?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.6.08 15:33

sammy skoro bych tipla že únava trvá do té doby než jde dítě do školky :lol: :lol: :lol: mám to taky, chodím spát snad v 6 odpoledne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 17:34

Daisy gratuluju k srdíčku!
já jsem nevydržela a koupila fialkovou vlnu a začala plést! nejdřív overálek… a pak svetýrek… a čepičku a botičky.. a rukavičky.. už mě srběly prsty! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.6.08 17:43

macík :lol: ty jsi teda natěšená, ti povím. To my, co žádné ruční práce neovládáme to máme přeci jen jednodušší 8) :lol: :lol:

Dneska je mi podezřele líp, doufám že se baruna drží a že už jí i to srdíčko klepe :roll: hrůza do pondělka zas vydržet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
12.6.08 17:50

Ahojky

Jindro - dvoje dvojčátka? Wou…pro mě nepředstavitelný, ale krásný…v duchu bych si je taky přála.

Holky obdivuju vás s tím pečením, vařením, pletením a staráním o zvířátka…Já chvíli dělám takové normál domácí práce a pak odpadávám únavou…ani jsem nedožehlila a už ležím na gauči :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.6.08 18:04

Já hlásím, že jsem dnes vyjímečně neodpadla a to jsem doma uklidila, mám připravenou večeři a přítele jsem stříhala 8O . Fakt hledím, kde se to ve mě vzalo :lol: .

Macíku, tedy klobouk dolů. já se přidám k Peti. Taky žádné takové ruční práce neovládám. naštěstí mám babičky :wink: .

Peti, s tou únavou si ze mě děláš srandu, že jo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.6.08 18:24

sammy no ještě žádnýho špunta nemám, ale když tak poslouchám kamarádky jak se těšej, že dítko půjde do školky a ony budou mít konečně chvilku čas na sebe a nebudou večer odpadávat únavou :lol: tak bych tomu i věřila :lol: :lol: :lol:

lednik bud v klidu, taky mám pocit, že nic nezvládám, na žehlení už tu čeká hromada prádla větší jak já, dopráno nemám ještě všechno od víkendu, přijdu z práce a jsem zralá jít spát :oops: s hafinou jdu ven jen tak občas, když zrovna mám enormně hodně elánu, což je málokdy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
12.6.08 18:34

Holky s tou unavou je to pravda…segra ma rocni holcicku a rika mi porad at spim dokud muzu..ona se vzdycky uz uplne modli az bude 7 a bude pripravovat malou na spani.. :roll:
Ja jsem po praci hotova a to si ji navic jeste nosim domu…stohy sesitu…a dneska jsem se konecne po dlouhy dobe dostala aspon trochu na uklid..nastesti se nemusim zatezovat veceri…tchyne dela jahodovy knedliky…mnam :P

Takze musime naspat do zasoby!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.6.08 18:43

ahojky..

Panamo: já jsem se ptala no to musíš mít svatozář na ty dětičko co? Já bych to nedělala ani za nic. Jinak čeština, tak to je něco pro mě ta mi nikdy nešla :-) ani nebavila :lol: :lol:

sammy: děkuji za pochvalu fotečky :oops: no každopádně, už tak hezky nevypadám mám pěknou pneušku po Filkovi :( ale hlavně že nám je dobře.

no jak mluvíte s tou únavou, tak je to pravda prcek má jít od září do školky tak se docela tešim budu mít na mimčo víc času, ale asi pro něj budu chodit po o , ale opravdu potřebuje mezi dětičky přece jenom mu budou čtyři roky.

macíku: no já plést nemumim ani hladce natož udělat nějaký vzor :lol: umim šít, ale nějak když vidim za kolik se to dá koupit a kolik stojí nová látka, tak se mi do toho ani nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
12.6.08 18:46

MACÍKU: dnes jsem byla na gyndě, tak mám prukazku :-) termín porodu na 2.1.2009 a na další kontrolu jdu 3.7. tak mi to tam písni díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 18:50

holky pletení je koníček naučila mě to máma jako holku,,.. jenže mamina je ráda když zmákne hladce a obrace.. a já se pustila do složitějších vzorů a vyplétání obrázků na svetry… a tak… a na miminka je to prostě bájo! rychle to přibývá… je to malé! ale je fakt, že za vlnu jsem dala 200Kč ale není to tak zlé! dávám do galerky.. upletené věci.. zatím mi dovezla sestra první krabici.. a chyběly v ní svetříky… dala tam jen overálky.. takže si představte.. že je to komplet.. svetr, kalhotky, ponožky, rukavičky a čepička… stejný vzorek! až to budu mít tak pošlu komplety.. jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.6.08 18:59

holky tak tenhle vzorek pletu jenže fialovej.. je plastickej a moc hezkej! až to bude hotový… pošlu foto!
 http://img165.imageshack.us/…mi007kw9.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.6.08 19:11

Macíku, něco takového opravdu upleteš? 8O . Tak to tedy tleskám :potlesk: . já totiž znám vidlici jen jako škrábátko do sádry, když jsem měla zlomenou nohu :lol: .
Né, vážně. Musí to být hodně složité. Babička mě jako malou naučila hladce, což bych možná nějaký mini šál zvládla, ale tohle je už hooodně moc. Jsi opravdu šikovná.

Laky, gratuluju k průkazce :D . A pneušky jsou dnes v modě :wink: . Já sice žádného Fíju nemám, ale malá pneuška mi nechybí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
12.6.08 19:14

Nakukuju v rychlosti :D
Konečně jsem schopná stát u plotny a dělám si koprovku!!!! :P

GRATULUJU ke kontrolám :potlesk: .
Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit