LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
11.6.08 08:03

Dobré ranko :)

keit gratuluju k tak parádní novince :wink:

ostatní holky zdravím, dočetla jsem vás ale krom toho že jste se všechny cpaly melounem si nic nepamatuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
11.6.08 08:04

Ahoj ahoj,

KEIT: veliká gratulace k zásnubám!!!!! :D

Ostatním tleskám k uspěšným kontrolám :potlesk:

Já ted přišla od mudr. z kontroly kvůli neschopence, no koukala na mě, jak kdybych si vymýšlela… :x Mám ji nově a fakt jí nedůvěřuju. To ta minulá doktorka byla moc příjemná, vyslechla mě, projevila zájem.. Toto mladé jelito mi řeklo - že tím netrpím sama.. :roll: to mě teda překvapila!!!
Ale příští pátek na kontrolu.
S manželem jsme se dohodli, že mi zítra pomůže do práce a já to řeknu šéfovi. Je to fér, kdo ví jak dlouho se mi tyto stavy potáhnou..

Mějte príma den, jdu si na chvíli lehnout, ráno se Anetce nelíbil rohlík s banánem :? ..
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.6.08 08:10

Leni tyjo to je teda fakt blba ta doktorka :evil: to je jasny ze tim netrpis sama ale kdyz je ti zle tak se do prace fakt jit neda, to by mohla vedet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
11.6.08 08:18

Ppeti: no ona ještě děti nemá, tak si to asi nedovede představit.. aspon že sestřička byla chápavější..

Jdu na chvíli zalehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.6.08 08:26

leni teeda ty se máš, tak si pěkně schrupni :wink: já včera šla spát asi v 6 odpoledne :oops: :lol: a začal mě zase bolet podbřišek, doufám že to neznačí nic špatného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
11.6.08 08:49

Ahojky těhule…

tak u nás zase svítí sluníčko žádnej déšt se nekoná.

holky máme už svoji fotogalerii, tak honem, honem nějaký hezký fotečky at máme na co koukat.

tak se všichni opatrujte jdu s prckem ven se provětrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.6.08 09:13

ahojky těhulky,

tak to u nás byla ráno pěkná bouřka a lilo. Jinak já se zatím držím, špatně mi bylo jen dva dny, kdy jsem zvracela, spíše mám častěji hlad (dělá se mi slabo). Zkoušela jsem si vypočítat den porodu, vypadá to spíše na 24. ledna :-)

Holky je někde český návod, jak vložit ten metřík, UTZ a takový ty povídačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.6.08 09:22

Ahoj holky
KEIT-gratuluju k zásnubám :D My jsme zasnoubený už přes rok,ale na svatbu pořád nezbývá čas :?
LENÍ-dneska jsem měla supr sen :D Byly jsme spolu na gyndě,oboum nám dělali utz a já se zapomněla zeptat,o kolik mimčo vyrostlo :D S nevolnostma jsme na tom asi podobně.Mě to chytlo včera po obědě a byla to hrůza :( myslela jsem,že budu i křičet do záchodu.Tak jsem jen ležela.Oběd jsem vařila na třikrát.Dnes to taky nevypadá nic moc a to mě čeká tolik práce :cry: Hele s tím masem,a nesmrdělo jen tobě? :D To se mi teď taky často stává :?
ZUZI-myslím,že ten porod zbytečně řešíš :D Je to přirozenej fyziologickej proces a naše tělo je na to dělaný :D 2,5kg je opravdu málo.Já měla obě děti 3,6kg,jsem celkem drobná,boky jak školačka a vyprdla jsem je jako nic :D Takže není čeho se bát,zubař je horší :wink:
Všem co viděly miminka a srdíčka taky gratuluju :D
A už se zas ztrácím v tom,kdo co psal,tak snad si třeba ještě vzpomenu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.6.08 09:24

LENDÍK-musíš si najet na nastavení,tam to vložit do podpisu a zaškrtnout-zobrazovat podpis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.6.08 09:36

Tak snad se povedlo…:-)

Holky pijete nějaké spešl čaje? Zobete vitamíny? Asi bych měla papkat kyselinu listovou :-)
A co krémiky na strije a celulitidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.6.08 09:48

Ahojky holky!
tak jsem vás dočetla a skoro nic si nepamatuju.
Gratuluju k srdíčkám :)
Keit: Obr gratulace k zasnoubení :srdce:
Lendik: No spešl čaje nepiju. Vitamínky papám Listovku, Zinek a Ečko.A krémíky mám zatím nějakej od oriflame.To se mažu večer po sprše.A ráno si mažu prasa a břicho dětským olejíčkem. A koupila jsem si Elasti Q proti strijím.
Holaky dnes jsem tu jen na skok, páč mám hodně práce. jak jsem měla ten palec, tak mám horu žehlení.Tak já odpo nakouknu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
11.6.08 09:52

ahooooj!!!!
zdravím UTZ v pořádku miminko je velké 4 cm…!!! prej hezkej cvalík! cucalo si prstíky… ale kotrmelec nám neukázalo. ale mrskalo se jak divý! bylo to super. mám to nahraný na videu.. skusím to pustit na tv a vyfotit vám to! a dám sem fotečku… zatím je vše ok! dnes mi brali první dávku krve… za čtyři týdny další.. a pak se uvidí, když vše bude v normě tak odběr plodovky nebude.. když bude něco na hranici tak asi jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.6.08 09:56

Ahoj Mací!
Gratuluju!To je super že mimi je takhle akční :lol: A cucá ci paleček :lol:
A jak pěkně roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
11.6.08 10:10

MACÍ-tak super :D gratuluju k úspěšné kontrole :D Hele a tak si zajdi na ten screening a vyprdni se na plodovku.Mě by tam nedostali ani heverem :D
LENDIK-spešl čaje je jen těhotenský,já ho mám,ale jak je mi furt blbě,tak jsem ho ještě nepila.Jinak se snažím polykat Folicil Plus,ten je hlavně na předcházení vývojových vad a je tam i listovka.Co se týče mazání,už jsem to tu psala,vždy jsem mazala a vždy jsem popraskala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
11.6.08 10:18

Ahojky,
GAVITTKo…no já z té popraskané kůže mám docela vítr..a ještě k tomu jsem docela lajdák. Vždycky si nakoupím nějakou kosmetiku a stejně to denně nepoužívám.
O ELASTI Q jsem už slyšela, tak ho zkusím…Ten dětský olejíček taky nemusí být špatný, jenže jezdím do práce na kole, tak nevím jak budu mazat…asi až v práci …budu trávit hodinu na záchodě .-)))

Zatím o mimískovi víme jen s manželem.

Všem gratulace k dobrým UTZ. Mě to ofic čeká až přístí týden, kdy se moje gyn. vrátí ze 14denní dovolené :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí