LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
10.6.08 19:40

holkyy,ty jo jak ctu ty obri deti,mam strach z porodu.nevim co me ceka,coz je jedna vec a pak pokud by melo byt vetsi tak snad chci cisare.rekla sem jak to bude nad 3 kg tak to nerodim :oops: ,mam strach ze me to dite roztrha a pak nevite zda muzu si rict ze chci cisare??v tomhle nemam nejak jasno. a pomerne mam i z toho strach,ja vim zvladli to jini zvladnu to ja,ale stejnak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.6.08 19:52

Ahojky Těhule! :lol:
Tak jsem zas doma. Byly jsme se s příteleme projít. Dojeli jsme busem do Tisu a šli jsme pěšky do Dobrušky.Je to cca 11km.Moc pěkná procházky, akorát od poloviny se mi chtělo mocinky spát, myslela jsem že fakt usnu za chůze. :lol: tak te´d si jdu zblajznout rajčátka a jdu do sprchy a spát.
Zuzlí: Já bych teda císaře nechtěla ani omylem. A obříka doufám že taky mít nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026

ZUZI: mám takový pocit že o císaře si fakt říct nemůžeš. Ale neboj se pokud to nemáš geneticky daný tak velký dětátko mít nebudeš neboj.
Já to mám v rodině sama jsem tolik vážila a sestra má tři děti a a ni jedno nebylo pod čtyři kilča. I na těhotenskou cukrovku nás hnali a nic jsme tam ze sestrou neměli. Já možná císaře bud mít ,ale jen kvuli tomu že jsem po plastice čípku a s filipem jsem se vubec neotevřela tak mi ho udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210

zuzlina no obvykle pokud neni duvod k cisari tak se na zadost nedela, ale co vim, tak nekdy se to da uplatit, to mas jako se vsim, zalezi na doktorovi, ale prirozeny porod je pro telo mensi zatez nez cisar, vse se ti zhoji rychleji nez jizva na brise a taky te pusti drive domu, samozrejme pokud je vse v poradku

Jinak ja mela porod v pohode i kdyz Andrejka mela skoro 4kg, naopak ja bych mela strach jit na cisare, tohle je proste takovy prirozeny, kdyz z tebe to mimco vyleze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.6.08 19:57

No já jsem měla po narození 2,9 no ale přítel měl ke 4kg a jeho bratr měl 5kg. Takže bojím bojím. Snad bude spíš po mě než po tatínkovy. Nu což hlavně když bude zdravej a klidně i obřík.hlavně že bude.

Jinak jsem včera šetla na netu že se narodilo děcko a vážilo 5,55KgTakovej cvalík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.6.08 20:00

mnoo ja vim ze cisar je horsi ale nekdo zase rika normalni.ja doufam ze budu mit male miminko tak 2,5kg :) taky rikaj ze velke deti jsou z vitaminu umelejch.coz ja neberu.vadi mi prasky.
jinak j oly ,ja s tou vodou byla na tom stejne.nevedela sem co,jediny co mi pomahala byla kola.a ted uz mi je ok.zase piju perlive vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
10.6.08 20:04

DAISY: neboj myslim, si že budeš mít hezkej prumer kolem tří a neco. nebála bych se toho nějak to ven musí :lol: tak nebo tak. jo tak pět a pul kilča bych fakt rodit nechtěla a to ještě přirozeně au, au.

Jinak co se týká císaře já ho měla a byla jsem v poho 5 den jsme šli domu až jsem z toho byla překvapená, ale myslim si, že hodně záleží na šikovnosti doktoru a taky na mamince a samosebou na prckovi jak baští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.6.08 20:06

Hurá holky konečně rozkvetly luční kytičky.. teda zatím kopretiny.. tak vám sem dám kytičku!

http://img112.imageshack.us/…ka015do8.jpg /> http://img112.imageshack.us/…ka016ro4.jpg /> http://img112.imageshack.us/…ka017tw6.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
10.6.08 20:08

mací krása děkujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
10.6.08 20:08

mno uvidime,treba to bude snazsi a nebudu nad tim premyslet.
maci ,krasnyyy,ja zase zapasim s alergii zacl kvest bez :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
10.6.08 20:19

Zuzí neboj.. doktor pozná, že bude mimi velké podle UTZ.. pokud se mu něco nebude zdát.. udělá císaře.. ale jinak porodu se zas tolik bát nemusíš.. dá se fakt zvládnout! nemysli na obří děti.. ale myslím si, že do 3,5 kg je to v pohodě!!! těch 2,5 kg to je dost málo.. je jasné, že máš obavu, ale když je s tebou manžel.. a domluvíš se, že máš strach a požádáš o epidural.. je to myslím si v pohodě.. i když jsem rodila dvakrát… bez epiduralu.. bylo to v poho a hned po porodu jsem říkala, že klidně rodím hned znova!!! když ti dají miminko do náruče.. ihned na bolest zapomeneš.. nebo tedy aspoň já! a ty porodní cesty se tak otevřou, že opravdu mimi projde… a pokud by ti změřili cvalíka a úzkou pánev! je to tuty císař! ale to je ještě času dost.. tím se nestresuj!!! buď v pohodě..
Jinak můj dr říkal, že nové studie prostě prokázaly. že vliv vitamínů v těhu nemá vliv na větší děti, že je to celkový trend.. a výživa obecně a ne prášky… teda vitamíny! věřím mu! a papám je! :lol:
zítra mám UTZ!! hUrá§!!
Laky velká gratulace k obříkovi!!!!! zítra vám povím jak jsem na tom! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.08 20:26

ty jo tady vsichni chodi na UTZ a ja porad nic, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 20:38

Holky s váma je tady tak dobře.akorát mě fakt mrzí že jsem tyto stránky nenavštívila dřív, když mě je poradila kamakádka.
ale co jsem tu a to su strašně moc ráda. je tu s váma moc fain. tak třeba zasej zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
10.6.08 20:50

ach jo..jsem se zas naštvala:
nedávno jsem tady četla, jak nějaké mamince ukradli nejoblíbenějšího plyšáka jejich mimíska, říkala jsem si lidi jsou svině no a dnes se stane něco podobného nám…právě jsme se přestěhovali no a vášní mého partnera je židovství, tak je pro něj naprosto přirozené (jako pro křestany kříž nad dveřmi) mít na rámu dveřích upevněnou mezuzu - no a ted jsme zjistili, že ji někdo ukradl normalně ji serval…nejhorší je, že byla přímo z Izraele s pravým svitkem s modlitbou a ještě k narození jeho syna od kamaráda…měl ji 12 let a střežil ji jako oko v hlavě a včera jsme ji hrdě nalepili…je to vlastně jakási ochrana - partner je z toho úplně mimo, hned zítra napíšu letáky, ale pochybuji, že ji někdo vrátí…jsou tady ještě dělníci, tak to serval někdo z nic :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 20:54

já takové lidi opravdu nechápu.
ale přeji ti aby se to nekde našlo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...