Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj tehule,
ukol splnen
,docteno.
ppetroo ,nezoufej,mimco muze byt mladsi,pak to uvidis a to je naaadhera,ja zpocacatku mela nervi ze nebylo nic videt.zavidim vsem co chodej casteji na kontroli,taky bych to mrne chtela videt jak roste.a halvne tu prukazku,at se muzu pochlubit.
ja dyz sem tam byla v pondeli pred tydnem na gynde,tak mi psal 5+6 a 6+ 2 a srdicko sem videla.myslim ze u kazdeho to je jine.u me nesedi nic a neresim,vim a hlavne doufam ze je v poradku.
jooo tak me napadlo,holky papate vitaminy??ja nemuzu prasky citit,takze neberu ani listovku.ale dohanim to ovocem a zeleninkou,tak snad to bude dobry.
mno a na to ze sem rikala ze mi nic neni tak me dneska zase zacli zlobit prsa,opet svedi,ale stesti ze neboli,aspon se vyspim.
zitra me ceka prace,sem zvedava co me ceka,byl by gol kdyby mi si me zavolal a dal mi hnedka vypoved
,jeeeej to bych se smala ![]()
Ahoj holky,
hlásím se po náročném dni a úspěšné kontrole.
Nejdříve - gratuluji všem k úspěšným kontrolám.
PPeti - neboj, mímo je prostě mladší, hlavně že je tam kde má být a srdíčko bude příště.
A teď moje ko - pokračujeme stále 3v1, prckové jsou dle velikosti mladší, než by měli být, dle utz 6+3 a 6+0, ale oběma buší srdíčko. Dle dr. už nejspíš zůstanou oba. Ale zatím neřešíme ani průkazku, ani termín porodu, prý až časem. Jen kdyby mi začalo být hodně zle, tak mám přijít pro neschopenku.
Fotky z utz dodám večer nebo zítra, až je Aleš nascanuje a zmenší.
Macíku - až se ti bude chtít upravovat tabulku, tak mi tam prosím změň kontrolu a utz na 27.6.2008, děkuji.
Tak se všechny opatrujte, dnes nejspíš padnu brzy, když ne, ještě číhnu.
Ahojky!
PŘEDEVŠÍM GRATULACE VŠEM CO SRDÍČKO VIDĚLI!
Petruš neboj srdíčko bude! mě říkal pan dr. že v 98% by tělo hlásilo že je něco špatně.. krvácením, křečema.. a tak.. a ty jsi ok! uvidíš za týden bude! může mu to prostě chvíli trvat.. zavrtalo se o pár dní dýl.. a pak ty tvoje šíleně dlouhý cykly.. buď v klidu!
Ostatní zdravím!
Zuzi jsem zvědavá jak ti to půjde v práci! já vitamínky beru! už tři měsíce před těhu jsem zobala babyplan, a kys. listovou.. říkají, že z potravy kys. listová se špatně vstřebává do těla… a teď beru calibrum maternu! ale občas zapomenu zobnout! jako třeba dnes!
Daisy.. oblečky jsou moc hezký… mě sestra slíbila, že mi přiveze ve čtvrtek první krabici hadříků… uložím jí do skříňky.. a prát se bude až na podzim! ale asi nejdýl v září.. aby mi to hezky venku uschlo!
Jinak já řádím ve skříních a na půdě. musím zmáknkout moje dlouhletý resty.. ve stedu zavalíme sběrný dvůr mám asi 15 pytlů oblečení a 3 pytle bot! kartony, igelity.. elektroniku rozbitou! no děs! a čeká mě ta chodba.. ale chci to udělat teď bez pupíku… pak budu jak velryba..
Jo ráda bych ještě k anonymní… bylo by asi záhodno se alespoň podepsat a ne začít kritizovat.. po přečtení první strany.. my se tady známe s některými už z dob snažení a víme co která má za sebou a jak dlouho se na to, že najdou dvě čárky těšily.. a pak! přibyly další těhulky, ale jelikož skoro všechny nebo možná všechny jsme měly těhotenství plánované, tak hned od toho kdy jsme našly ty vysněné dvě.. jsme tady… pokud bys přečetla od začátku tak jsme se smály od kdy začínají nevolnosti… a hodně holek tady začlo právě po 6tt! což je teď i Petra a ona se pořád radovala jak jí nic není! proto nám nepřišlo vůbec divné, že nám oznámí, že už taky jí něco je!!!! jinak asi to není lehké tohle období.. ale některým nic není … a pak… jsou dobrá zázvorová lízátka na nevolnosti.. pomáhají! takže než začneš něčím opovrhovat.. a někoho osočíš.. raději víc přečti z té diskuse.. nebo se přidej lépe jako přihlášená a podepsaná, ale jestli jsi naznala, že u nás být nechceš.. nikdo tě nenutí! ale diskuse termín v lednu je jen tahle! jedině se přidej do února! hezký den!
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3. Kackak KO 10.6. TP 2.1. 2009 4.-5. Laky UTZ TP 3.1. 2009 4.-5. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 6. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 7. MishaB. UTZ 26.6. TP 5.1. 2009 8. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 9. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 10. Jindra UTZ 11.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 11. Lenka 79 KO, UTZ 27.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 12.-13. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 12.-13. Lenika KO 26.6. TP 23.1. 2009 14.-15. Keit KO,UTZ 1.7. TP 24.1. 2009 14.-15. Karli KO,UTZ 27.6. TP 24.1. 2009 ** 16. Tereza007 ** KO TP 26.1. 2009 17. Makro UTZ TP 26.1. 2009 ** 18. Zuzlína ** KO 1.7. TP 27.1. 2009 19. EKcko UTZ TP leden 2009 20. Ppetra KO, UTZ 19.6. TP 29.1. 2009 21. Renula KO,UTZ 10.6. TP leden 2009 22. Lexxie KO TP leden 2009 ** 23. Petula77 ** KO 27.6. TP leden 2009 ** 24. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009 ** 25.-26. Gamal ** KO,UTZ 17.6. TP 31.1. 2009 ** 25.-26. Gabriela27 ** UTZ 16.6. TP 31.1. 2009 ** 27. Kristýna ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 28. MartinaP ** KO,UTZ 25.6. TP leden 2009 ** 29. Daisyzbopo ** KO,UTZ 12.6. TP 5.2. 2009
namrkněte opět do tabulky kdo co chcete opravit… dlouho tu nebyla Ronnie.. a další.. víte o nich něco? asi ne co?
holky koukám do fotogalerie… fotečky jsou úžasný! ale mocinky prosím, když dáváte fotku a k ní popis.. připojte taky vaši přezdívku… trošku se ztrácím.. je tam něčí tapetka.. a něčí UTZ a krásný pes - velký! ale koho??? vím, že to tu někdo psal.. ale zabte mě.. nemohu si vzpomenout! díky moc!!!! ![]()
Ahoj, uz nejakou dobu čtu vasi diskuzi, ale doted jsem se nepripojila, jelikoz se vsechny mezi sebou znate. Ale doufam ze dalsi ktera ma termin v lednu (23.1.) mezi sebe prijmete.
Ja jsem byla na kontrole dneska a srdicko jsem videla ..jsem 7+3tt..a zatim krome totalne nateklych prsou jiny priznaky nemam…takze doufam ze uz se to ani neprobudi.
Jinak stale mi neni jasny jak se delaji ty metriky at to hledam jak chci a jak to ze se vam tam vzdycky objevuji ty zakladni informace.. ![]()
Zdar těhule,
jako poslušný manžel plním úkol a dávám Vám se foto rodiny.
Vítám tě mezi námi panamo - teda nás je jak hub a nakukuji i do února a tam se pořád nic neděje…nojo
květen, lásky čas…všem přeji dobrou noc a také gratuluji ke kontrolám, mě čeká až za týden a už ted se nemůžu dočkat ![]()
Dobré ranko ![]()
gratuluju všem ke včerejším kontrolám a závidím srdíčka
ale snad se taky dočkám ![]()
Lenka moc krásný bublinky na fotečce ![]()
Já jsem byla včera tak zklamaná z toho že není to srdíčko, že jsem si o fotku ani neřekla
tak příště no, stejně tam byl jen flek kterej je prej barunka ![]()
Dobre ranko holciny!
Vidim, ze vsechny jeste chrnite. Tak jen v rychlosti.
Ppetro , jak rikali holky, mimi je nejspise mladsi a taky zalezi na citlivosti UTZ. Neboj, bude tam!
Maciku zmen mi prosim KO na 23.6., asi nedopatrenim se tam objevilo 27. Dik.
A vitam Panamu ! To uz je nas 30, ne!? To byl teda plodny mesic…
![]()
A samozrejme gratuluji vsem k uspesnym kontrolam! ![]()
macík prosím přepiš mi kontrolu na 16.6 - nějak jsem se překlepla…dík ![]()
Dobré ráno,
PPetro - neboj, to víš že se dočkáš a Baru se ti ukáže v celé své kráse.
Moje dr. srandistka, když mi včera ukazovala co a jak, tak povídá: no a ten mastnej flek v tý dutince je plůdek a už mu ťuká i srdíčko.
Je fakt, že pro sebe si dělala fotky po jednom a tam to bylo vidět teda podstatně lépe.
Dobré ránko těhule..
teda nás je 30 to je krásný číslo.
U nás nic nového dnes v 15:45 jdu na ten UTZ tak k večeru písnu co a jak, jak jsem vyrostli a konečně už chci to srdíčko ![]()
LENKO: krásná fotečke a tiše závidim dvojčátka.