LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
10.6.08 09:45

Pozdrávek všem těhulkám. Brouzdám na těchto stránkách teprve pár dní. Včera jsem byla u dr a ten mi potvrdil těhu :-) Jsem v šestém týdnu a velikost plodu 24 mm, vše v pořádku. …ale teď všude čtu, že v šestém týdnu je velikost tak 10 mm, tak nevím nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.6.08 10:02

Ahoj kočeny,tak jsem se sem konečně po dlouhý době dostala.Buď mi je špatně(snad se to anonymní nedotkne :twisted: ) a nebo jsem v jednom kole.Vše jsem poctivě dočetla,ale stejně v tom mám zmatek :?
PETRUŠ-neboj,je jasný,že s tvými předlouhými cykly je mimčo mladší a za týden už uvidíš srdíčko,neboj :D
LENKO-krásná fotečka :D to je tak dojemný,když jsou tam dvě :D
A všem ostatním,co viděly srdíčka samozřejmě gratuluju :D
ZUZI-teda ten víkend ti vůbec nezávidim,a ještě když se chlap postaví proti tobě :evil:
A už si vážně nepamatuju,kdo co psal :(
My tu měli o víkendu ten Květinový den,vozili jsme děti na koních.Šmajdala jsem tam přes tři hodiny,no byla jsem pěkně vyřízená :(
Do toho nám u jednoho auta prasknul vejfuk,takže jsme včerejšek trávili v servisu :( Ale pak jsme si zašli na obídek a večer po práci mě miláček vzal do číny,mňam :D
Co se týče přibírání,tak pupík už mam řáckej,ale zatím jsem přibrala jen 1kg :D
Zítra jedem nakupovat,potřebuju nový plavky a určitě neodolám a koupím něco na mimi :wink:
Tak všem přeju krásnej den,bude zas pěkný vedro :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.6.08 10:06

gav no že se na nás taky zajdeš podívat :) Hele a neuklidňujte mě s dlouhejma cyklama, nemám to těhu počítaný podle MS, ale podle ovulace, protože jsem jí měla fakt pozdě ;)

Lendik vítej mezi námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
10.6.08 10:09

Ahoj holčinky,

tak: GRATULACE K USPĚŠNÝM KONTROLÁM!!! :D
Ppeti: neboj, za týden tam srdíčko bude, holt Barunka je vtipálek :wink:
Lenka79:+manžel krásná fotka!!!! Teda musím říct, že můj drahý byl lehce zklamán, že nejsou dvě… ale nakopla jsem ho a už je vše ok :lol:
panama: ahoj ahoj ahoj :)
Gavi: ahoj Beruško, Ty máš pestrý život.. já se tady uplně stydím :oops: . Sedím doma nebo si venku hlídám unikové cesty na wc… :roll:
Dneska ráno se Anetce nelíbila moje mnam snídaně a už to jelo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:10

Ahoj holky to je fain že ste po kontrole, já jdu až 18.6 tak mám strach co mě řekne. :oops: raní nevolnost už mě konečne opustila.
Je nás tu tolik že to ani nestíhám čist.
ale su doma tak pohodka. dneska je venku krásně tak asi skočím do bazéna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 10:11

ahoj,
díky, vychází mi TP 23. ledna 2009, tak uvidíme. Je normální v 6 tt, aby měl plod 24 mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:13

Ahoj Ledniku, já sem měla velikost plodu v7+3 24,6mm tak asi je to normální néééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
10.6.08 10:14

Manžel včera přikutálel meloun, není teda moc sladký, tak akorát a hodně štavnatý, tak jsem ho včera měla hodně.. :P

Lendik: plod nemůže měřit tolik, já v 6tt+6 h měla 0,91cm, leda by měl tolik plodový vak..

Zuz: pak napiš, co v práci, jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 10:15

Gabčo - co je 7 + 3 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:16

Lendi promin já su také tele že ani neumím opsat jméno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 10:18

Gabčo to je v poho…já se zase moc nerientuju tady na těch stránkách a v psaní odpovědí.

Spíš mě děsí ta velikost plodu. Byla jsem u jiného gynek., protože ta moje má dovču, tak to musím vydržet do příštího týdne a zeptat se na to…ach joooooo…snažíme se od 01/2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:19

je to 7týden + 3dny trak mi to aspon doktorka vysvětlovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:20

jako včem ste sa snažili o oplodnění????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
10.6.08 10:23

Jasně, o mimčo :-) Teď jsem po dva cykly brala clostylbegyt na posilení ovulace a zřejmě to na podruhé vyšlo :-) Snad bude vše v pořádku a jen se doktor spletl. Týdny mi vycházejí… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.6.08 10:27

tak to je super. my sme sa snažili asi 8 měsícu měla jsem problémy s cistou. dokrot mi řekl že jsem silná a že by pomohlo shodit. tak sem sa naštvala a hned jsem sa přehlásila jinde, tam mě je líp. A to jednání te taky nekde jinde. Sem spokojemá :D . A natčená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí