Poradna duly
Jana Čurdová
Pozdrávek všem těhulkám. Brouzdám na těchto stránkách teprve pár dní. Včera jsem byla u dr a ten mi potvrdil těhu
Jsem v šestém týdnu a velikost plodu 24 mm, vše v pořádku. …ale teď všude čtu, že v šestém týdnu je velikost tak 10 mm, tak nevím nevím ![]()
Ahoj kočeny,tak jsem se sem konečně po dlouhý době dostala.Buď mi je špatně(snad se to anonymní nedotkne
) a nebo jsem v jednom kole.Vše jsem poctivě dočetla,ale stejně v tom mám zmatek ![]()
PETRUŠ-neboj,je jasný,že s tvými předlouhými cykly je mimčo mladší a za týden už uvidíš srdíčko,neboj ![]()
LENKO-krásná fotečka
to je tak dojemný,když jsou tam dvě ![]()
A všem ostatním,co viděly srdíčka samozřejmě gratuluju ![]()
ZUZI-teda ten víkend ti vůbec nezávidim,a ještě když se chlap postaví proti tobě ![]()
A už si vážně nepamatuju,kdo co psal ![]()
My tu měli o víkendu ten Květinový den,vozili jsme děti na koních.Šmajdala jsem tam přes tři hodiny,no byla jsem pěkně vyřízená ![]()
Do toho nám u jednoho auta prasknul vejfuk,takže jsme včerejšek trávili v servisu
Ale pak jsme si zašli na obídek a večer po práci mě miláček vzal do číny,mňam ![]()
Co se týče přibírání,tak pupík už mam řáckej,ale zatím jsem přibrala jen 1kg ![]()
Zítra jedem nakupovat,potřebuju nový plavky a určitě neodolám a koupím něco na mimi ![]()
Tak všem přeju krásnej den,bude zas pěkný vedro ![]()
gav no že se na nás taky zajdeš podívat
Hele a neuklidňujte mě s dlouhejma cyklama, nemám to těhu počítaný podle MS, ale podle ovulace, protože jsem jí měla fakt pozdě ![]()
Lendik vítej mezi námi ![]()
Ahoj holčinky,
tak: GRATULACE K USPĚŠNÝM KONTROLÁM!!! ![]()
Ppeti: neboj, za týden tam srdíčko bude, holt Barunka je vtipálek ![]()
Lenka79:+manžel krásná fotka!!!! Teda musím říct, že můj drahý byl lehce zklamán, že nejsou dvě… ale nakopla jsem ho a už je vše ok ![]()
panama: ahoj ahoj ahoj ![]()
Gavi: ahoj Beruško, Ty máš pestrý život.. já se tady uplně stydím
. Sedím doma nebo si venku hlídám unikové cesty na wc… ![]()
Dneska ráno se Anetce nelíbila moje mnam snídaně a už to jelo… ![]()
Ahoj holky to je fain že ste po kontrole, já jdu až 18.6 tak mám strach co mě řekne.
raní nevolnost už mě konečne opustila.
Je nás tu tolik že to ani nestíhám čist.
ale su doma tak pohodka. dneska je venku krásně tak asi skočím do bazéna. ![]()
ahoj,
díky, vychází mi TP 23. ledna 2009, tak uvidíme. Je normální v 6 tt, aby měl plod 24 mm?
Ahoj Ledniku, já sem měla velikost plodu v7+3 24,6mm tak asi je to normální néééééééé
Manžel včera přikutálel meloun, není teda moc sladký, tak akorát a hodně štavnatý, tak jsem ho včera měla hodně.. ![]()
Lendik: plod nemůže měřit tolik, já v 6tt+6 h měla 0,91cm, leda by měl tolik plodový vak..
Zuz: pak napiš, co v práci, jsem na to zvědavá.
Gabčo to je v poho…já se zase moc nerientuju tady na těch stránkách a v psaní odpovědí.
Spíš mě děsí ta velikost plodu. Byla jsem u jiného gynek., protože ta moje má dovču, tak to musím vydržet do příštího týdne a zeptat se na to…ach joooooo…snažíme se od 01/2007
Jasně, o mimčo
Teď jsem po dva cykly brala clostylbegyt na posilení ovulace a zřejmě to na podruhé vyšlo
Snad bude vše v pořádku a jen se doktor spletl. Týdny mi vycházejí… ![]()
tak to je super. my sme sa snažili asi 8 měsícu měla jsem problémy s cistou. dokrot mi řekl že jsem silná a že by pomohlo shodit. tak sem sa naštvala a hned jsem sa přehlásila jinde, tam mě je líp. A to jednání te taky nekde jinde. Sem spokojemá
. A natčená