Poradna duly
Jana Čurdová
keit,sem rada ze si me pochopila.vidim to u mamky a segry s brachou.oni nic a ona vse za ne a ted?nic neposlechnou.nechci tak skoncit abych na stary kolena okolo nich litala a oni jen u pc nebo se valeli v posteli
ahoj holky…
Zuzí jsi fakt dobrá!!! a myslím, že na to jdeš správně.. mám dvě holky a myslím, že máme spolu taky krásný vztah a holky jsou hodně bez problémů… když vidím jiné děti… tak si říkám, že jsem je nevychovala zas tak nejhůř! tak doufám, že i potřetí se to povede.. i když to bude mazlík!
jinak špatně mi už není… je mi moc fajn jen jsem utahaná a pořád bych spala no Šípková Růženka…
ahoj maci,mno tak samo ze to asi bude taky mazlik ale pak na tom bude stejn jako holky ![]()
me je fajnky mam desnej hlad,porad bych jedla.ty speky co sem mela se mi uz sjednotily,takze na me to bude videt coby dup.
Zuzí to je fajn.. kdy jdeš k dr? ukončíš neschopenku a jdeš do práce?
jsem zvědavá a už se těším na fotečky ze svatby.. jaké budou šaty? určitě budeš jak princezna.. ![]()
maci,premyslim nad tou praci.zastavim se rano v praci a domluvim se,a pokud se nedomluvim nejdu ukoncit neschopenku.jinak tam jdu az 1.7.a budou mi delat nejaky ty testy.
saty mam s korzetem,prvne sem chtela nejaky v celku ale ted budu rada ze to upravim na briso ![]()
fíha.. už se těším na fotečky! joooo a cukrovíčko… mňam! hned bych si koštla.. něco drobného a dobrého!!! nooo vdávala bych se hned!!! fakt!!! ![]()
jdu vylézt na půdu! a začít jí uklízet… to jsou resty které musím zvládnout! tak jdu mám elán tak se do toho pustím, než mě to zas pustí! ![]()
Zuzi, taky jsem se měla vdávat 2.8.2008, ale nakonec jsme se rozhodli, že bude svatba až se miminko narodí, za rok…já se vlastně nejvíce těším na ty šaty:) mám je už dlouho vybrané od návhářka Rosa Clara a vzhledem k tomu, že už ted mám břicho jak
tak bůhví, jak budu vypadat v srpnu…pořádně si svatbu užij a těšíme se na fotečky a ty dobrůtky, tak ty ti tááák závidím, asi brzo navštívím cukrárnu a vykoupím ji…holky já budu tlustá…mám takové chutě…zatím se brzdím, ale dlouho mi to nevydrží - to bude dřina to schzování po porodu:)
Ahojky holky!
Tak jsem se sem přeci dneska dostala.V rychlosti jsem vás přečeta, sedí tady ta´tka, ale na dálku nevidí, takpsát můžu. On to zatím nevý to až přijedu příště tak mu to oznámím…
ještě nevím jak…Asi mu dám ponožtičky
Ale to musím vymyslet jak…A Babičce to se mi líbil te plám s tou kytkou jak psala Lénika. Doufám že ve čt bude vše v pořádku. Včera ráno mě taky přítel uhnal a já dnes odpo trochu špinila. No na kalhotkách byla taková kapička. Tak jsem aktivovala mamku a ta mi řekla že mám být v klidu,to byla zas akce na záchodě
By mě zajímalo ci si taťka o nás myslel.....tak uvidíme zítra. Nevím asi stejně dr zavolám abych byla klidnější…
Holky já už si ani nepamatuji co jste psaly.
Mací koukám že děláte doma velké změny …
Zuzlí: teda klobouk dolů.To musí bát opravdu náročné vy chovávat ty dvě holčičky…
tak jsem slezla dolů z té půdy.. uffff! strašný co se natahá bordelu.. krabic… hadrů… bot… a dalšího haraburdí co se nehodí.. napytlovala jsem jen asi deset pytlů oblečení… co dovezu do sběrného dvora.. je to malé mě a holky to nechtějí.. tak prostě vše půjde do sběru!
jj holky já budu jak sud! nebo jak obrovitá velrba… začala jsem už na 92 kg raději jsem nelezla zatím na váhu… ale musím jíst po třech hodinách jinak je mi zle! tak si myslím že to půjde jak o život.. ta váha nahoru.. ach jo! ![]()
čau kočky,
dneska odpoledne jsem málem poprvé blinkala, ještě teď to rozdýchávám, ale zvládla jsem to ![]()
Jinak se přidávám k těm, co už přibíraj
řekla bych že mám nahoře 1-2 kila a pupek vyvalenej, ty špeky co šly aspoň trochu zastrčit tak teď už nejdou ![]()
Zítra jdu odpoledne na tu kontrolu tak doufám že bude všechno v pořádku…
Nazdárek maminy,
my dneska byli grilovat steaky. Začalo nám pršet, ale to už jsme to měli všechno snědený. Nacpala jsem se až k prasknutí. Domů jsme přijeli kolem 2 a po 3 už jsem šla zase s Daníkem ven. Vrátili jsme se kolem 7, dostal večeři, mezitím ve špajzu vyklopil celou polévku na zem
no a teď už spí. Hurá.
Zuzi, nemáš to taky holka jednoduchý s těma příbuznýma. Já sama si vždycky říkám, že slušně vychovaný dítě se nikdy a nikde naztratí a nemusím mít strach s ním jít někde na návštěvu. Koukni, kolik je Daníkovi a mám v každé místnosti proutek a vařečku a řežu ho. On je totiž hrozně živej, aktivní, chvíli neposedí a to bych se tady z toho zbláznila. ![]()
Já se zase přidávám ještě k těm, co jsou v poho a není jim špatně. ![]()
ppetra píše: čau kočky,
dneska odpoledne jsem málem poprvé blinkala, ještě teď to rozdýchávám, ale zvládla jsem to![]()
Jinak se přidávám k těm, co už přibíraj
Zítra jdu odpoledne na tu kontrolu tak doufám že bude všechno v pořádku…řekla bych že mám nahoře 1-2 kila a pupek vyvalenej, ty špeky co šly aspoň trochu zastrčit tak teď už nejdou
Mám termím 22.1.2009, koukala jsem jestli ty diskuze mají nějaký smysl, asi jo. Řešit, ale jestli bliju nebo ne, se na mě nezlob ppetro jo docela ujetý. Tato diskuze asi nebude pro mě.
Milá anonymní ,
tak sem prostě nechod když ti to vadí holt probíráme co k těhotenství patří a myslim si, že tohle jo i když já osobně problémy nemám.
jinak holky dobrou noc zítra mrknu........... at už je úterýýýýý
dobrou
laky píše:
Milá anonymní ,
tak sem prostě nechod když ti to vadí holt probíráme co k těhotenství patří a myslim si, že tohle jo i když já osobně problémy nemám.jinak holky dobrou noc zítra mrknu........... at už je úterýýýýý
dobrou[/quo
Právě protože je to normální. Jít na diskuzi jen proto, abych oznámila blití ?????