LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
6.6.08 10:32

Jeee GAV, koukam, že jsme na tom stejně s těhu…to je paráda, tak schválně, kdo dřív. Ještě mi neřekly termín, na kdy ho máš ty? no a taky pořád nevím, od kdy mám ty týdny počítat…Moje gynda byla asi nějaká zmatená, nebo nevim, ale alespoň v těhu chci chodit do té nemocnice,protože díky nim mám miminko pořád v sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
6.6.08 11:33

nevíte někdo co pomáhá na nevolnosti? já už jsem zoufalá…je mi zle, ale nonstop :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
6.6.08 11:35

Ahoj holky,

tak snídani jsem pro jistotu zalízala zázvorovým lízátkem :) zatím se to drží. Taky už mám doma manžela, pojedeme nakoupit a snad na nějaký dobrý normální oběd. Jo a špinění přes noc ustalo, ted jenom slaboučké nic.

Tak ordinace vás zajímá :lol: Zkusím sepsat ty nej body:

• Anička Fryntová si vymyslela, že chce převoz do nemocnice v Kanadě a podstoupit operaci tam, kde je její matka, primáře by to stálo majlant, ale on půjčil peníze synovi Matyášovi, aby si mohl koupit bar U čerta.
  • Frynta je z toho mimo, je hrubý na Sylvu, prý kvůli ní musel koupit drahé auto a byt a ted nemá peníze. Sylva čeká kluka.
  • Pí*a Magda je sprostá na Pusenského manželku, řekne jí naschvál, že její současný přítel je neplodný a naznačí, že je s Pusenským těhotná (což je hovadina, bo ona chce karieru a bude dělat vedoucí odd. plastiky).
  • Pí*a Tereza obviní Honzu z domácího násilí (bo minule spadla ze shcůdů, jak mu brala toho psa - Magdy jí to pomohla sepsat pro policajty), její strýc ho zažaluje kvůli čemusi ohledně stavby. Tereza je neustupná, neoblomí ji ani její otec, Pavla atd. Honzovi hrozí vězení.
  • jinak tam probíhali operace a nějaké příběhy pacientů..

Manžel dupe, chce k PC. Přeju pohodový den berušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
6.6.08 11:37

Gamal: kup si ty zázvorové lízátka Gravipop, jsou super. Nebo nějaké GINGER tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
6.6.08 11:45

ahooooooooooooooooooj,
koukam ze ani nikomu nechybim:(.ale docitani je mnoho.
dneska sem byla na nakupech,hruza,duchodci vsude nacpany hlavne v supermarketech.
taky sem se stavovala v praci.v pondeli zajdu na gyndu zda mi ukonci neschopenku,domluvila sem se ze budu chodit na 4 hodinky denne,budu mit vice penez a pak nepujdu varit,ale pujdu na vydej,ciz neni tezka prace.dneska mi je uz lepe,sem tam mi neco zasmrdi a zaludek vyda signal bleeee,ale nezvracim.
musim neco vam napsat.ty hormony sou desny,normalne mi smrdi chlap,mno nesmrdi,ale me to tak prijde,fakt desny,nevim co mam delat,zda mu to mam rict ci ne :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
6.6.08 11:47

Omlouvám se,že sem vstupuje,ale je mi líto Gamal.
Já moc dobře vím,jaké jsou nevolnosti a ty jsem měla opravdu obě předchozí těhotenství a to do 3 měsíce.Nebyla jsem schopná se postarat ani o sebe,lezla sem po čtyřech a to doslova.
S Bárou jsem skončila v nemocnici na kapačkách a je pravda,že ty mi hodně pomohly.

V tomto těhotenství mi bylo špatně cca 3krát a pomohl mi 100% jablečná štáva,lízátka pro těhotné a zázvorové bonbony.

Gamal,vydrž to a všem Vám přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.6.08 12:11

Ahojky!Tak jsem sem nakoukla, ale nevím na co mám reágovat.No tak já se loučím a v po zase přijdu.Tak pápalála.

Jo Léni tak koukám že v tý ordinaci to je pěkně hustý.Koukám že už neví co by vymyslely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
6.6.08 12:49

KACKO-těhotenství se počítá od poslední MS.já ji měla sice 2.4. ale ovu byla kolem 10DC takže podle utz mám termín 1.1.09 :D
Cane corso znám,jsou to moc krásní psi.My máme čtyři psi a čtyři štěňata a spoustu dalších zvířátek.Fotku můžeš poslat do fotogalerie,do veřejných alb do LEDŇÁTEK 2009
Jestli chceš,mrkni na moje fotky na
https://www.emimino.cz/modules.php?…
GAMAL-mě na nevolnost zabírala cola s ledem,mátový čaj,a teď mentolový žvejky
LENÍ-díky za popis ordinace,tam se ale děje věcí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
6.6.08 13:29

Ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu blivně se cítících holek, je to hnus, jen co dám Natálku ve 12 spát, jdu taky, zvednu e jen pro jídlo, protože jedině s plným žaludkem se to dá vydržet.

MacíK : Napiš mi prosím kontrolu 10. 6. + UTZ, děkuji

jo holky ještě jsem se chtěla zeptat, jak si přesněji spočítám den porodu. PM jsem měla 2. 4., cyklus přesný vždy 30 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
6.6.08 13:53

Nazdárek všem,
tak já se na úvod musím pochlubit, jak jsem včera večer měla doma veselo. Dělala jsem si večeři a Daník otravoval, tak jsem ho začala honit. Utekl mi do ložnice a zabouchl za sebou dveře. A co se nestalo, dveře nešli otevřít, protože se zasekli. Manža byl v práci a tak jsem volala bráchovi, je to takový kutil. Za 5 minut byl u nás a 20 minut jsme se na toho našeho broučka dobejvali. Musel vyndat sklo ze dveří, protože zápatka od zámku se posr..... No dovedete si představit, jak tam Daník řval. To se prostě může stát jenom mě. Dveře jsou zničený, ale to se nedá nic dělat. Akorát že máme ložnici z obýváku a jde mu tam hluk z televize. Snad to brzy nějak vyřešíme. :lol:
Renulo, termín porodu spočítám buď jednoduše, že k 2.4. připočítáš 40 týdnů což mi vychází na 7.1. nebo různě na netu, ale tam se to někdy liší.
 http://www.babyonline.cz/…vypocet.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
6.6.08 17:43

Nevíte zda u nás je nějaká soukromá porodnice? nějak nad tím přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
6.6.08 18:38

ahojky..

tak jsem byla s prckem na tom dětskym dnu a bylo to super to vám musim říct.Měli tam snad 16 atrakci a my jsme jich zvládli 15 jedinou na kterou jsme nešli, bylo plavání ve velikym bazénu to jsme pro letošek vynechali :lol: ale příští rok to třeba vyjde :wink:

koukám, že je tady třičtvrtě holkám špatně, tak at vás nevolnosti přejdou a jste brzo v poho. já to zvládám nevolnosti nemám tak že hezky kynu.

tak mám zase pohodu kluci mi odjeli na chatičku a přijedou zase až v neděli ale jak jsem byla celý den na sluníčku, tak jsem nějak grogy a to jsem chtěla žehlit. :( asi to dneska nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.6.08 18:52

Dobré odpoledne.
Milá Makro, To jsi mi teda dneska udělala radost, že nejsem jediná nudle. Tak ať nám ty kila pěkně přibývají, ale zase ne úplně moc.

Jinak já měla sice dluhý, ale pohodový pracovní den. Docela jsem ráda, že už je pátek a že se zítra pořáááááááádně vyspím. To každodenní dojíždění mě jednou zničí. Hlavně když jsem schopná usnout pomalu i ve stoje. Jen doufám, že nepřejedu abych neskončila třeba v Pardubicích a nebo na druhém konci Prahy.

Tak a všem pejskařkám. Já mám doma krásnou fenku černého kokra, ale řeknu vám, to je občas takový prevít. Hlavně si říkám aby mi pak nedělala žárlivé scény kvůli mimi. To víte doteď to byl jedináček…rozmazlený.Nemáte někdo nějakou zkušenost s mimi a s pejskama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
6.6.08 18:58

Ahoj těhulky,

tady je dnes nějak mrtvo, myslela jsem jak budu celý večer dočítat a prd. Ale jen si užívejte sluníčka.

Dnes mi bylo podstatně lépe než včera, takže jsem většinu dne trávila s klukama na provozu, zítra nám budou předělávat výlohu, tak jsme museli všechno nahrnout na jednu půlku, aby tam na to měli dost místa. No a v pondělí to musíme celé přestavět, protože se změní i vchod.

Tak si užívejte klidu a sluníčka o víkendu a pečujte o pupíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
6.6.08 21:35

ahoj holčičky…
dnes jste se moc nečinily… v tom psaní!
Já dnes měla perný den! vyházela jsem svou i manžovu skříň a celou ji poskládala… manžel dodělal police… mám tři pytle do sběrného dvora.. a tři pytle na charitu… a ještě jsem vyklízela dvě skříně ve vstupní chodbě… budeme je rozebírat a stěhovat na půdu.. a místo nich do chodby půjde nová skříň a šatní skříňky.. a musím ještě vymalovat.. tak si myslím, že se na to dostanu příští týden.. takhle by se mi nevešel do chodby kočár! takže tak!
a až bude ta chodba hotová dojde na řadu ložnice.. vyklidit bordel z pod postele.. protože co se nehodí a není kam dát se vrazí pod postel… a musíme vymalovat a uspořádat ložnici protože se tam nevejde postýlka.. takže mám všude binec jak sviňa.. a práce nad hlavu! ale je potřeba to udělat! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí