LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
5.6.08 08:05

gav ty se nepočítáš, ty si hyperaktivní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.6.08 08:12

Dobré ránko, Maminy! Tak už sem zase v práci. Za chvilku máme poradu a pak zase hurá do dílny navlékat korálky a omotávat se drátem. Dělám v chráněných dílnách PL- Bohnice, tak to jen abyste věděli. Už se tu pěkně začínají hromadit kolegové, tak já se jdu taky radit. Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
5.6.08 08:25

Ahoj mamči, přeji krásný slunný den bez bolení břicha. dneska si s váma moc nepopovídám, protože mi právě dovezli na hlídání malého sviště, tak jen tak krátce. na chvilku jsem ho zaměstnala…dívá se z okna, jak praacuje bagr. Asi ho vezmu na výlet, když je tak krásně.
Tak tady hezky štěbetejte a třeba se někdy v průběhu dne stavím…

Nevíte o nějaké těhulce z Jablonce nebo Liberce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.6.08 08:29

PEŤO-no v poslední době to není žádná sláva,když pořád chcípám a kolikrát nemam sílu ani číst :D
Hele,jak jsem tě onehdá otravovala kvůli tomu pozemku,tak to ani nevyužiju,páč ten kretén soused se postaral o to,že nám pronájem končí 30.června,takže mazec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.6.08 08:32

KACKO-z Liberce je Rats z diskuse TĚHULKY Z NOVĚ SE SNAŽÍCICH,tak jí písni třeba SZ určitě bude ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.6.08 08:33

gav tak to je mrzuté s tim pozemkem :? Hele ale třeba zrovna kápnete na jinej a ten bude mnohem lepší ;) víš co se říká - všechno zlý je pro něco dobrý :)

já bych už zase spala :lol: jsem jak šípková růža - včera jsem šla spát asi v osm :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.08 08:34

Ahojky, tak vám sem vkládám ty slíbené fotečky berušek.

Na ten čínský kalendář jsem se taky dívala. Škoda že z dvojčatama neočítá.

http://img76.imageshack.us/…32056cc3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 08:35

Dobre ranko holciny!

Tak jsem konecne docetla a nevim, na co driv reagovat.

Kazdopadne vitam Martinu , bude nas vic, nebojime se vlka nic! :lol:

Taky jsem samozrejme zkusila ten vypocet a je to fifty fifty, tak snad to nakonec opravdu bude kluk nebo holka…!!!
(Moje kamaradka totiz komentovala fotku z UTZ,ruzne to otacela a rika:‚Pro me za me by to klidne mohl byt delfin.‘)
No jo, ono to na ni taky prijde. Az to bude jeji vlastni delfin..... :srdce:

A ted se holky pobavite. Po tom, co jsme se v utery vratili od dr. a cerstve videli srdicko, tak jsem ze srandy na manzu vystrcila bricho, jako jestli uz neco slysi. No, a on s naprosto vaznou a soustredenou tvari prilozil ucho a poslouchal!!!! Takhle uz jsem se dlouho nenasmala! Je fakt miloucky..... :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.6.08 08:38

jidra holkám to moc sluší, jsou už takový veliký :)

karli manzel je vtipnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 08:49

Jindro holky jsou moc sikovne. Vypadaji docela jednovajecne. Jak to bylo? Nebo uz jsi to nekde zminovala a prehlidla jsem to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.6.08 08:50

Karli, holky jsou dvojvaječné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
5.6.08 08:51

JINDŘI-holčičky vypadaj na fotce jak andílci :wink:
KARLI-někdy chlapi opravdu nepřemýšlí nad tím,co dělají :D
PEŤO-u prvního těhu jsem byla taky děsně unavená,ale to jsem chodila do školy a ještě k tomu byla na intru,tak nějak nebyl čas se pozorovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
5.6.08 08:53

Jsou si teda hodne ale hodne podobne. Svagrova ma parecek, takze tam o dvojvajecnosti nemuze byt ani diskuse. :lol:

Ted mas taky dve dutinky,ze? Docela ti zavidim… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2026
5.6.08 09:06

Ahoj těhule

Jindro: holčičky jsou super :wink:

GAV: to máš pravdu ,že nemužeš ani přibrat když máš tolik pohybu a to ještě jsi večer připravena na muž smekám klobouk. :lol:

KARLI: jo jo asi to chudinka neví, že to ještě slyšet nebude no ale dočká se :wink:

KAČKO: užij si hlídání at te prcek moc nezlobí.

jdeme ven vypadá to že bude krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
5.6.08 10:15

ahoj těhulky

opět zdravím po delší pauze, ale únava neodpadla ani ted v 10tt ale nevolnosti uz jsou lepsi, tak aspon ze tak…za 3 tydny se vdavam a nevim nevim jak bych to tam zvladla…

Dnes mam dovcu tak tu s vami snad chvilku budu a musim doma taky trosku maknout, vcera jsem usnula v 19 hod a vzbudila se az rano kolem 9hod :) je to fak sila

Těm kdo mají nevolnosti preji rychle zlepseni ale vlastni zkusenost veli ze to chce cas a tydny pomalu ale jiste ubihaji.
Precetla jsem moc moc prispevku tak nevim co rict driv, vitam take vsechny nove tehulky a preji mnoho usmevu do dalsich dni!!!

Jindra: fotka holcicek je krasna, byvala sousedka ma taky takove zabicky ale obcas zlobi jak male certice!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí