Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko, Maminy! Tak už sem zase v práci. Za chvilku máme poradu a pak zase hurá do dílny navlékat korálky a omotávat se drátem. Dělám v chráněných dílnách PL- Bohnice, tak to jen abyste věděli. Už se tu pěkně začínají hromadit kolegové, tak já se jdu taky radit. Pěkný den
Ahoj mamči, přeji krásný slunný den bez bolení břicha. dneska si s váma moc nepopovídám, protože mi právě dovezli na hlídání malého sviště, tak jen tak krátce. na chvilku jsem ho zaměstnala…dívá se z okna, jak praacuje bagr. Asi ho vezmu na výlet, když je tak krásně.
Tak tady hezky štěbetejte a třeba se někdy v průběhu dne stavím…
Nevíte o nějaké těhulce z Jablonce nebo Liberce?
PEŤO-no v poslední době to není žádná sláva,když pořád chcípám a kolikrát nemam sílu ani číst ![]()
Hele,jak jsem tě onehdá otravovala kvůli tomu pozemku,tak to ani nevyužiju,páč ten kretén soused se postaral o to,že nám pronájem končí 30.června,takže mazec ![]()
KACKO-z Liberce je Rats z diskuse TĚHULKY Z NOVĚ SE SNAŽÍCICH,tak jí písni třeba SZ určitě bude ráda ![]()
gav tak to je mrzuté s tim pozemkem
Hele ale třeba zrovna kápnete na jinej a ten bude mnohem lepší
víš co se říká - všechno zlý je pro něco dobrý ![]()
já bych už zase spala
jsem jak šípková růža - včera jsem šla spát asi v osm
![]()
Ahojky, tak vám sem vkládám ty slíbené fotečky berušek.
Na ten čínský kalendář jsem se taky dívala. Škoda že z dvojčatama neočítá.
Dobre ranko holciny!
Tak jsem konecne docetla a nevim, na co driv reagovat.
Kazdopadne vitam Martinu , bude nas vic, nebojime se vlka nic! ![]()
Taky jsem samozrejme zkusila ten vypocet a je to fifty fifty, tak snad to nakonec opravdu bude kluk nebo holka…!!!
(Moje kamaradka totiz komentovala fotku z UTZ,ruzne to otacela a rika:‚Pro me za me by to klidne mohl byt delfin.‘)
No jo, ono to na ni taky prijde. Az to bude jeji vlastni delfin..... ![]()
A ted se holky pobavite. Po tom, co jsme se v utery vratili od dr. a cerstve videli srdicko, tak jsem ze srandy na manzu vystrcila bricho, jako jestli uz neco slysi. No, a on s naprosto vaznou a soustredenou tvari prilozil ucho a poslouchal!!!! Takhle uz jsem se dlouho nenasmala! Je fakt miloucky.....
![]()
jidra holkám to moc sluší, jsou už takový veliký ![]()
karli manzel je vtipnej ![]()
Jindro holky jsou moc sikovne. Vypadaji docela jednovajecne. Jak to bylo? Nebo uz jsi to nekde zminovala a prehlidla jsem to?
JINDŘI-holčičky vypadaj na fotce jak andílci ![]()
KARLI-někdy chlapi opravdu nepřemýšlí nad tím,co dělají ![]()
PEŤO-u prvního těhu jsem byla taky děsně unavená,ale to jsem chodila do školy a ještě k tomu byla na intru,tak nějak nebyl čas se pozorovat ![]()
Jsou si teda hodne ale hodne podobne. Svagrova ma parecek, takze tam o dvojvajecnosti nemuze byt ani diskuse. ![]()
Ted mas taky dve dutinky,ze? Docela ti zavidim… ![]()
Ahoj těhule
Jindro: holčičky jsou super ![]()
GAV: to máš pravdu ,že nemužeš ani přibrat když máš tolik pohybu a to ještě jsi večer připravena na muž smekám klobouk. ![]()
KARLI: jo jo asi to chudinka neví, že to ještě slyšet nebude no ale dočká se ![]()
KAČKO: užij si hlídání at te prcek moc nezlobí.
jdeme ven vypadá to že bude krásně ![]()
ahoj těhulky
opět zdravím po delší pauze, ale únava neodpadla ani ted v 10tt ale nevolnosti uz jsou lepsi, tak aspon ze tak…za 3 tydny se vdavam a nevim nevim jak bych to tam zvladla…
Dnes mam dovcu tak tu s vami snad chvilku budu a musim doma taky trosku maknout, vcera jsem usnula v 19 hod a vzbudila se az rano kolem 9hod
je to fak sila
Těm kdo mají nevolnosti preji rychle zlepseni ale vlastni zkusenost veli ze to chce cas a tydny pomalu ale jiste ubihaji.
Precetla jsem moc moc prispevku tak nevim co rict driv, vitam take vsechny nove tehulky a preji mnoho usmevu do dalsich dni!!!
Jindra: fotka holcicek je krasna, byvala sousedka ma taky takove zabicky ale obcas zlobi jak male certice!!! ![]()