LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
4.6.08 12:24

A u nás nezaprší a nezaprší, slunko peče a mě je z toho horka nanic.

SEX - to jsme řešili po dlouhé době v pondělí - dostala jsem chuť na zavináče, a manžel přeochotně sedl do auta a dojel do kauflandu, s tím, že bude odměna… no fuj takové kšefty :oops: …ale krásně jsem se nacpala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 12:26

ahojda, může mi někdo poradit? chci si dát do svého profilu nějaký ten krásný metr, co vám bude říkat, za jak dlouho se mi mimi narodí…ale nějak se mi to nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.6.08 12:27

ahojda, může mi někdo poradit? chci si dát do svého profilu nějaký ten krásný metr, co vám bude říkat, za jak dlouho se mi mimi narodí…ale nějak se mi to nedaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
4.6.08 12:36

odpověď

Ahoj holčiny,
já jsem dnes ani nešla do práce. Ráno mi bylo pořádně špatně a zatím se mě to drží. Vždy když se trochu najím, tak je to lepší. Vařila jsem rizoto s tuňákem a zeleninou. Jinak sex u nás je cizí slovo. Chudák drahoušek loudí, ale já nemám chuť. Po prvním trimestru klidně, ale do té doby to bude muset vydržet.
Gav - koně jsou krásný, jen kdyby neutíkali. a ty nehtíky. Já jsem si poprvé nechala udělat nehty letos v lázních. Jenže je to hned pryč. To by člověk nesměl nic dělat. Já si je normálně ani nelakuju, protože pak nemám čas je udržovat.
Výbavičku máme po dceři, takže když to bude holka, tak koupíme jen nějaké zimní věci, když kluk, tak toho nakoupíme víc. Ale ty nejmenší věci máme uni, takže je budeme moc použít.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 13:05

Tak jsem vařila milánský špagety.Sice jsem si pochutnala,ale hned je mi blbě :( Asi si uvařím mátový čaj.Miláček mě tahá do lesa,ale moc se mi nechce :?
Co se týče sexu,tak jsem tu koukám opět za exota :oops: Když mi není špatně,tak můžu pořád a řekla bych,že to je i intenzivnější :wink: MISHI-ale co bys neudělala pro zavináče,že :D
Díky za chválu koníků,ale co jsem těhu,nemám na ně nějak náladu.V sobotu tu máme ve vsi Květinový den,bude to velká sláva,my tam budem vozit děti na koních,tak doufám,že nebude pršet :?
PETULO77-já dělám hlavně umělý nehty,teď z novýho materiálu a řikám jim dřevorubecký :D protože se s nima dá dělat všechno.Já je mam taky a že se teda neflákám :D
LENÍ-nehty naštěstí nedělám každý den,ale pak mam nárazovky,jako třeba dnes a pak brousím a brousím a brousím.Ale bohužel,penízky jsou potřeba :?
TEREZKO-ty máš teda den,ale hlavně nepolevit,a nekojit.Tak přeju pevný nervy :D
A už zas nevím,kdo co psal :?
Teda u nás leje :(
jdu si uvařit ten čaj,nebo vrhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.6.08 13:06

Ahojky, mi jsme dneska byli z holkama na očním. Tak Terezka dopadla dobře, ale zato Eliška bude nosit brýle. Zatím má na každé očičku čtvrt dioptrie.Ale budeme ji muset jedno očičko deňe zakrívat. Protože ji jedno očičko trochu utíká. Doufám že se to brzo spraví. S brýlečkama problém nebude. Ale stím zakrýváním očička nevím jak to zvládnem. To bude asi problém.

Holky, jak se tu vkládají fotky. Já jsem to zkoušela, ale nějak mi to nejde.
Chtěla bych tu vložit fotku našich berušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 13:25

Jo,taky jsem si zkoušela dělat jen tak ze srandy,podle čínskýho kalendáře,určování pohlaví budoucího dítěte.U předešlých dětí mi to vychází a teď by to měla být holčička :D Beru to s rezervou,ale jsem zvědavá,jestli to vyjde :D
Jinak,co se týče výbavičky,tak sice po dětech už nic nemám,nějak jsem nepočítala ještě s třetím potomkem :wink: ale mam slíbeno po třech miminkách,takže dokoupím hlavně zimní věci,páč to jsou samozřejmě letní miminka :D
Už jste na sobě pozorovaly nějaký změny,co se týče vizáže?Já mam teda mastnější pleť,ale beďary se mi naštěstí nedělaj.Mám normálně vlnitý vlasy,který si vždycky po umytí hlavy natáhnu,ale teď mam teda smůlu :( Můžu natahovat jak chci a za chvilku jsem zase kudrnatá jak ovce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 13:29

tak holčiny jsem zpátky od kadeřnice - konečně vypadám zase jako člověk 8) ale musím říct, že jsem si to tam vůbec neužila, bylo mi vedro, trochu na omdlení, když mi myla hlavu tak jsem málem usnula :lol: takže sranda :) naštěstí když zjistila že jsem těhu tak mi ani nedávala hlavu pod takovej ten sušák že prej aby se mi neudělalo špatně - no docela sem to ocenila, blbě by mi asi nebylo, ale fláknout bych sebou mohla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 13:29

PEŤO-no vidiš,pořád si hekala,že ti nic neni,tak konečně je to tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.6.08 13:35

No já mám po holkách oblečení jak na dvojčata, a je to převážně holčičí výbava, problém je v tom, že jedna je v dubnu a druhá v srpnu, takže budu muset pořídit něco na zimu. Kočárek máme sice funkční ale strašně těžký, ale o novém si můžu nechat jenom zdát, protože začínáme stavět a cihly mají holt přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 13:45

gav kdyz to furt neni to co bych si predstavovala - v podstate kdyz je horko tak je mi blbe dycky, tehu netehu, proste nemam horka rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.6.08 14:08

PEŤO-ty si prostě musíš pořád něco vymejšlet,viď :D
Jdu se natáhnout,než budu muset jít pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.6.08 14:11

Ppetro buď ráda, že ti nic neni..
Co se týká výbavičky tak mám prakticky vše, protože Veru se narodila v prosinci. Tak to teď určitě nechám a na konci si něco koupím pro radost, aby to malý mělo taky něco novýho. Kočárek jsem sice chtěla prodat, že si na druhý pořídím jiný. No, ale než jsem ho mohla dát pryč, tak jsem v tom. Tak si ho necháme.
Dítě mi spí už 3 hodiny, to jsem zvědavá co z toho zas bude.. pa T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
4.6.08 14:12

gav no dokonce jsem si dneska koupila zas testík, že zkontroluju jestli ta čárka nezmizela :oops: :lol: trochu blázen no :roll: :lol: ty si pěkně odpočiň - mě peskujete když posekám zahradu a sama děláš práce tak za tři chlapy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
4.6.08 14:25

Ahojky, vy toho teda za dopoledne nakecáte. A já se sem dopolko nedostanu, sakra. :-)
SEX - tak ten u nás teď trochu vázne, protože manžel chodí od 17 dělat do bistra a vrací se tak kolem 23-24 a to já už se chystám do pelíčku. A taky jsme poslední dobou oba dost unavený. Ale kdyžtak se vždycky nějak domluvíme. Zatím na pilu netlačí a tak je to dobrý.
VÝBAVIČKA - tu já zatím neřeším, protože mám spoustu věcí po Daníkovi, naštěstí byl v únoru. A když to bude holka, určitě něco nakoupím, protože doma mám hodně modrých věcí. Já totiž modrou miluju.
Jinak vy co máte první mimi, jedna rada ode mě, nenakupujte moc dopředu větší velikosti, aby jste to pak unosili. Daník do půl roku vystřídal 4 velikosti a nosil vel.80, což je normálně pro roční dítě. Takže zimní bunda v srpnu nám byla fakt na prd. :lol:
KOČÁREK - jsem asi jedna z mála, která není nadšená, že ho musí koupit. První kočárek je totiž v dezolátním stavu. A to jsem si naivně myslela, že mi vydrží na obě děti. Já osobně už bych si žádný levný kočárek nekoupila, hlavně kdybych plánovala ještě další dítě. Kočár stál 6 000 a teď budu potřebovat další, řekněmě 12 000 a jsme skoro na 20 000. A to nemám žádné golfky ani jiný sporťák. Takže si to spočítejte sami a já si můžu říct, že jsem husa pitomá. :nevim:

A copak jsme dneska dělali my??? Ráno jsem byla s Daníkem u dr., už si myslím, že je to v pohodě. Snídal přesnídávku, k obědu měl dva talíře polévky a furt chodí a říká mňam, mňam. Dopolko jsme ho dali na chvíli ke tchýni, protože manžel mě hodil na ortopedii s tím kolenem. Zase jsem si tam dělala akvárko, vytáhli mi 30 ml vody a jinak nic, protože jsem těhu. Ale snad to bude dobrý. A teď odpolko jsme chtěla jít na nákup, ale leje jak z konve a tak na to prdím. No a po třetí jdu do práce. Včera večer jsem od 21:30 do 23:30 žehlila a byla jsem úplně mrtvá, ale jsem ráda, že to mám hotový. Dneska večer budu u telky odpočívat.
Jinak vám musím říct, že to druhý těhu je úplně něco jiného. První jsem si užívala jako vy, ale tohle druhé je jiné. Je prostě míň času na všechno. A na šetření svého těhotného tělíčka není čas. Daník chce občas pomazlit v náručí, tuhle nejel výtah a tak jsem kočár i s Daníkem táhla ze třetího patra a to je furt něco. Doufám, že to na mimi nebude mít nějaký vliv. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí