Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já tady odpolko psala, jak bude večer odpočívat a šetřit kolínko a zase tu něco blbnu. Sem hrozná. Když já s tím naším drakem přes den nic neudělám.
Teď jsem čučela do čínského kalendáře a podle něj jsme počali holčičku. ![]()
nééé žádný pozorování klídek a užívat si! já mám výhodu i toho že holky už mi pomůžou.. takže když se mi něco nechce.. teba vysávat tak je poprosím a oni vysajou nebo doběhnou s košem a tak… to je fakt paráda!
začínám být unavená.. jooo a někdo se ptal na ten únor 2009 - diskuse už je - založila ji Pavluška.. jen je ještě sama.. jen holky z února 2007, a 2008 jí přály.. ale za chvíli to vypukne… nás je tu požehnaně!! ![]()
šamotko a kde je ten čínskej kalendář? taky mrknu hoď sem odkaz na net.. ![]()
Nejhorší je to čekání, ale pokud výsledek stojí za to, tak se to vyplatí.
Už jsem se pomalu sžila s pocitem, že budeme mít dvojčata, i když strach mám pořád. Ale už teď vím, že když tam v úterý bude jen jedno, tak mi to bude celkem líto.
Peti, je pravdu, že nejsi tak vyjukaná a nad spoustou věcí není ani čas přemýšlet.
Maci, takhle si to „užívám já“. Vstávám v 6, teda Daník, obléknout, nasnídat a kolem 8:30 vyrážíme na nákup. Až se vrátíme, jdu dělat oběd, Daník zatím krámuje celý byt. Oběd, uspat Daníka, umýt nádobí a pak chodím na pc a nadávám, jak jste se dopolko zase rozkecali. Po 3 chodíme ven a vracíme se po 6. Jsme vetšinou na hřišti a já tam za Daníkem furt běhám, protože on nevydrží na místě a furt něco někde dělá. Hrůza. Večer vykoupat, nakojit a spát. Po 20 uklidím celý byt (hlavně obývák a kuchyň) a mám klid a většinou jsem úplně mrtvá. No a po večerech dělám různé domící prace. Už jsem tu psala že ve 22 běžně peču, žehlím, peru apod. Spát chodím mezi 23-24. ![]()
jejda šamotko to taky znám! neboj se… starší dceři byly tři a půl když se ta druhá narodila.. stavěli jsme dům… a já pak začala studovat dálkově školu… dojížděli jsme do školky a na stavbu.. neboj taky to mám za sebou! o to si to teď víc užívám! když už je to ten mazánek!!!! po dlouhých letech (jedné dceři je 15 let a druhé 11 let)
![]()
doufám, žejste našli ten příspěvek kde jsem popsala ty fotky.. doufám, že vám to půjde… ![]()
http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
Tady jedna metoda výpočtu. ![]()
šamotko ta sedí!!!!! mě na obě holky a teď bych měla mít konečně syna!!! KLUKÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Podle toho čínského kalendáře to na Míšu sedí, tak uvidíme, měl by to být kluk. Ale jak je to s dvojčaty?
ta od Jasánka sedí! ta podle čínského mi nesedí ani na jednu holku! a teď by vyšla holka! ta první je lepší!!!
![]()
Tak to jsem zvědavá.
Mně to vychází na holku, ale manžel by chtěl zase kluka. Říkala jsem mu to a on „Tak to budeme ještě pokračovat“ ![]()