Poradna duly
Jana Čurdová
holky ukuchtěte mi taky něco, začínám mít hlad
asi se stavím k ťamanům pro nudle
za chvilku letím ke kadeřnici, tak konečně zase nebudu vypadat jak strašidlo ![]()
ráda bych Petro, ale na moravu jedeme až pozítří…to by už nebylo dobré…
Dobré dopoledne,
jajda, tady je naplkáno ![]()
U nás od sedmi ráno prší, snad to za chvíli přejde, chci jít se sousedkou a jejím mimi na procházku.
Už ani nevím, co jste to… jo, sex. Tak u nás byl den naposled den před tím, než jsem našla pozitivní test
což jééééé asi ..hodně dlouho.
Manžel by rád, ale sám se tak rozhodl, takže to řešíme jinak..noooo.
. Ale myslím, že po zítřejší kontrole, už to rozjedeme ![]()
Daisy ty oblečky - krásné
já už taky nějaké mám, když jsem byla vloni v Irsku, tak jsme byli v takové outlet prodejně Next a to bylo ![]()
Gav: ty koně, to jsou teda mezci, ne?
takhle Tě zlobit. A jak zvládáš ty nehty?? teda to jsi borec.
Ppeti: kadeřnici závidím
naštěstí mi to tak nějak drží v koukatelném stavu. Akorát jsem ráno při mytí zjistila, že mi nějak padají ![]()
VÍTÁM NOVĚ PŘÍCHOZÍ ![]()
dva měsíce nejsem schopná si obarvit hlavu, vypadam už naprosto otřesně. Na zítřek máme lístky na ples, odpoledne mám jít ke kadeřnici, ale nevim nevim jak to zvládnu. ![]()
Ty nápady na oznámení byly myslím na této stránce ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Lední medvěd „kouknu na Vás v lednu“ je báječnej! Asi to řekneme jen tak, ale tohle je skvělej nápad ![]()
Ahoj děvčata ![]()
tak nám konečně dovezli sedačku, tak jsem ráda…teď ještě čekám na postel, měla bych začít vybylovat, ale vůbec se mi nechce je toho strašně mocc:(, jinak co se týče sexu, taky na něj nemám vůbec chut…
Keit - věcičky na miminka taky okukuji pořád, ale zatím mám koupené jen jedno body a ještě na 6 měsíců
ale začnu nakupovat…raději brzy a postupně než pak všechno naráz - nezdá se to, ale je to dost peněz
jo a ještě jsem si vzpomněla…ty jsi porodní asistentka? to musí být zážitků, já se porodu hrozně bojím, ale zatím je to daleko, tak to neřeším…
Gavotko - dívala jsem se na fotečky a nádhera, ty koníčci jsou fantastičtí…
už jsem všechno zapomněla…píšete toho tolik:)
Jinak já jsem si teď dala banán a je mi opět těžko… no nic jdu se sebou něco udělat, zatím papapa
Ahoj všichni..
dneska mám od rána super den… dítě řve jak pominutý (páč ho nechci nakojit) Rozlila Actimel po celým bytě, tak jsem ji dala do židle, prskla jí lipánek a šla vytírat. Po chvíli jí to přestalo bavit, chtěla vylézt a šprajcla si nohu - opět řev. Pak se podělala do plýny ( to mě fakt nadzvyhla, protože to už normálně nedělá).
Jinak já srdíčko uvidím až za 2 týdny, protože můj Dr. nemá UTZ, ale je mi fakt blbě, tak je určitě všechno OK.
Gavottko - ty koně jsou překrásný!!!! A ty nehty taky. Bomba.
Sex - no lehce si pamatuju co to je..
![]()
Zatím se mějte a opatrujte. Tereza
Ahoj Terezko, docela tě chápu, dneska hlídám jednoho klučinu. Je sice nemocný, ale je to téměř to samé…Pořád brečí, nic nechce a všechno chce… Koberec taky suším po tom, co tam Jeníček rozlil čaj, protože ho nechce. Jinak je to moc hodný dítě, ale dneska to moc nevypadá…doufám, že zítra už to bude lepší… ![]()