LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
3.6.08 11:35

Zuzlí:To ti nezávidí…Kam jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 11:38

jdu na gyndu dat vysledky a zkusit zda mi neda tehu prukazku,pak to oznamit v praci a na alergoologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
3.6.08 12:53

ahojky!
nooo Zuzí a neskusila si, nezůstat hlady? já jak dostávám hlad.. tak je mi víc zle! i když na to nemám chuť! musím se přemoct… a pak je mi líp! drž se holka a odpočívej!
jdu… přišel manžel.. a pojedeme na ten rodičák! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
3.6.08 13:44

Nazdárek všem spokojeným maminkám a jejich pupíčkům :huban:
Vezmu to popořadě a snad si vzpomenu na všechny.
Misho, dr nám výtěr nedělal, ale on ten průjem nemá týden v kuse. Začalo to ve středu, pak ok, v pátek už měl bobek a v sobotu zase, v neděli jen trochu a dneska už taky lepší. Dneska opet ráno nic nejedl, ale před obědem si vzal ze špajzu přesnídávku a furt mňam, mňam, tak jsem mu jí dala a snědl jí celou. :potlesk: A k obědu měl trochu rýžové polévky s mrkví. A smectu do něj nedostanu, ani v pití ani v jídle.
Holky, co se týká pohlaví, tak mi si to asi taky necháme říct, ale budeme to vědět jen s manželem. Já jsem to chtěla vědět i poprvé, ale manžel ne. Dr mi to řekl, manžel byl na chodbě a když jsem vyšla, hned se mě ptal, co to je. Nevydržel ani 5 sekund. Oba jsme si kluka moc přáli. A teď. Manžel chce opět kluka a mně je to asi jedno. Jinak mě strašně bavilo poslouchat, co ostatní tipují. Moje mamča, babička i tchýně tipovali holku.
Maci, jestli může endiaron fakt nevím, ale dneska se mi to zdá zase lepší. Zítra jdeme k dr, tak uvidíme. Ale pije dost a to je hlavní.
Keit, díky za tip pro Daníka, zítra to má k obědu.
Daisa, tak to jsou špatný zprávy. Dělala jsem na interně, takže infarkty, mrtvice, vysoké tlaky moc dobře znám. Ať je brzy líp.
Tady zase všechno spí, kromě mě. Odpolko pojedu s Daníkem na nákup, mamka měla svátek a taťka má dnes narozky, takže něco koupit. A pak se chvíli stavíme na hřišti si pohrát, sluníčko zalezlo, tak snad nebude takový vedro.
Zatím Pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.6.08 14:07

Šamotko, tak to snad už budete mít dobré, máš pravdu, hodně pít je nejdůležitější, my s tím naopak máme problém, ani jedna holka moc nepije (kromě mlíka) jenže při průjmu jsme mlíko měli zakázané, a to byl průšvih.

Závidím všem kdo si můžou zdřímnou, ale na druhou stranu to přeju všem co čekají první dítě - užijte si to dokud to jde!!! :D My máme všichni rýmu, Niki nemůže usnout, mezi tím se vzbudila Terka a já jsem nervozní z dnešní kontroly. Takže dneska si dáchnu až večer - ve 4 jdu na kontrolu a v 5 mám anglinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 14:27

holky mě se nechce makat, mám útlum a spala bych. Tak aspoň brozdám po netu a kochám se miminkovskejma věcma a plánuju jak je za pár měsíců budu nakupovat :lol: Hodím vám sem taky něco pro pokochání ;)

http://www.babyexpert.cz/…g/jungle.jpg

http://www.babyexpert.cz/…%20lilac.jpg

http://www.babyexpert.cz/…%20cream.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 14:34

tak vyrizeno hotovo.v praci nadseny nebyly.na gynde sem vyfasovala vychazky a alergoologie hruza.nic mi nedala a rozloucila se semnou s tim ze se uvidime az dokojim.
maci za dnesek sem mela kakao s rohlikem a presnidavku.jen co pomyslim na jidlo je mi blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
3.6.08 15:08

Ahoj těhulky,

všechny vás zdravím.

Tak vám musim povědět, jak mám ukecanýho chlapa. Včera už to řekl Míše, naštěstí teda neříkal nic o dvou, jen že bude mít brášku nebo sestřičku, ale pak jí ukázal fotku z utz (to jsem teda nepochopila proč) a od té doby jí vrtá hlavou proč jsou tam dva ty černý puntíky :wink:

Jindro - taky by mě zajímalo jaké je to s dvojčaty :oops: Zatím mám stále pocit, že to musí být strašný hukot, zvládat obě děti najednou. Míša byla extrémně hodná (aspoň mi to všichni říkali), takže jestli to teď budou dva řvouni, tak jsem zvědavá, jak nám to spolu půjde.

PPeti - myslím že se nemusíš cítit jako exot. Já sice nechodím do klasického zaměstnání, ale dělám pro jednu firmu administrativu, na čtyři hoďky denně, v podstatě z domova, a jako druhou práci mám starost o naší vlastní firmu - účto, nákupy, nabídky, občas provozovna nebo servis u zákazníků. Takže mnohdy říkám, že bych raději oddělala někde tu svou směnu a pak šla s čistou hlavou domů, protože takhle tu práci mám pořád po ruce a i když bych třeba chtěla odpočívat, tak to tu prostě pořád vidim. Je teda pravda, že jsem teď hodně zvolnila. Původně jsem si plánovala, že budu dělat až do nástupu na mateřskou, pak to chvíli nějak překlepeme a jak to půjde tak začnu zase znovu dělat. Ale s těmi dvojčaty to vidím bledě, tak už raději nic neplánuju. Kolegovi co mi šéfuje jsem to pro jistotu už řekla, aby byl připravenej, že můžu taky přinést ze dne na den neschopenku no a uvidíme jak to půjde dál.

Šamot - třeba už je to na dobré cestě, když si sám vzal přesnídávku

Jak jste tu probíraly to pohlaví, tak já si to nechám říct určitě, pokud to půjde. A je mi celkem jedno co to bude, teď se spíš děsím toho, abych ty prcky donosila co nejdéle a aby byli v pořádku. Manžel by rád kluka, tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
3.6.08 15:30

Samotko, snad bude brzo lip…uz se to prece lepsi…
PPeto, my jsem stejny, stejne plasime a stejne resime nakupy :D
Ja zas dnes resila, jak to vydrzim do pristi stredy, ze me uz ani ty prsa neboli a nic mi neni, jestli je mimi v poradku atd. Chudak pritel :)
Ale ty postylky jsou kraaaasne…ani si netroufam tipovat cenu, my asi budeme nakupovat starsi veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.6.08 15:40

Holky tak už jsem se vzbudila, ale nejradějc bych zalezla zpět.
Peťo: Ty postýlky jsou nádherný.My budem mít asi postýlku po mě,mamka říkala že jí má ve sklepě. Akorát tam koupíme novou matraci. Myslím že i vaničku mají ve sklepě. Jelikož budem asi na výkendy pendlovat mazi Táborem a Sokolovem tak musíme ještě koupit tu cestovní postýlku.Jinak se těším až budu nakupovat ty roztomilý věcičky na mimi.Už doma jich pár mám. Koupila jsem si je ještě než jsem zjistila že jsem těhu.2 bodíčka, ale větší velikost a dvoje ponoštičky. Vyfotím vám to a dám sem, ale za chvilku přijde miláček a myslel by si že jsem se zbláznila.Tak až tu nebude,jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 16:16

holčiny to nejsou celý postýlky, jsou to mantineli a povlečení, maj k tomu do :,-(y rychlozavinku a podobný kravinky :) a já jsem do nic zamilovaná i když jsou drahý jako sviň :lol:

peta25 jsem moc ráda že nejsem plašan sama :lol: mě nebolí taky nic, dneska mi není ani blivno, unavená jsem jen přiměřeně, ale to dělá to počasí - no hrůůůůza :lol:

tak a já jdu konečně domů, tak papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.08 17:04

Zdravim vsechny v tom desnem hicu!

Tak jak jsem vcera vysilovala jestli BYT CI NEBYT, tedy jit ci nejit k doktorovi, nakonec jste me Maciku a ostatni presvedcili. Za coz vam dekuji. Radsi budu za blazna nez prijit pozde.

Dnes rano jsem se sve mudre zdvorile vnutila na kontrolu, ikdyz mam jit az v pondeli 9.6., aby vse zkoukla.
A sok jak blazen!!!8O

Nejen, ze je vse ok ale dokonce uz mame SRDICKO!!!! A to jsem teprve 6+3… Me to dojalo tak, ze jsem se jeste na ‚koze‘ rozbrecela a manza zacal natahovat taky. No divadlo… :roll: :lol:

A jen pro upresneni. Ty bolesti v brise byly silnejsi a trvalejsi pry proto, ze mam zaklonenou delohu (coz vim)a tehotenstvim se mi jeste vice zaklonila, takze tlaci a popotahuje trochu jinde nez obvykle.
Dostala jsem magnesium, tak snad to polevi.
Takze ppetra,peta25 , plasakum zdar! Jsem v tom s vami!!! :-)

Gratuluju vsem ostatnim, kteri uz maji srdicko a tem, co zatim jeste ne, nebojte, to prijde kazdou chvili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
3.6.08 17:19

Karli: to je skvělé! :D Tak to se těším na čtvrtek, určitě ho taky už uvidím!

Ppeti: krásné postýlky 8O :D , my asi vezmeme jednu od našich ještě po mě a přelakujeme, peněz asi nebude nazbyt.
Ale je to pokocháníčko :-)

Zuz: hlavně klid a klid :-) a jak říká Macik, mě bylo taky zle, donutila jsem se něco sníst a bylomi líp. Hlavně teda něco, co se mi zrovna nepříčilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.08 17:29

Toho naseho maleho delfina se srdickem jsme hned oslavili kacenkou se zelim.
A pokud mi po tomhle nebude spatne tak uz snad po nicem… :poblion:
Hned jsme si vzpomnela na Zuzi, ktera chudak zapasi s rohlikem.
Neboj Zuzi to se casem zlepsi.

Lenka79 , s temi dvojcaty mam osobni zkusenost. Jedny ma bracha, 18let, druhe svagrova 3,5roku. A ikdyz jsem na vlastni oci videla, co to je za zahul, strasne jsem dvojcata chtela. Dokonce i manza! Vzhledem k tomu, ze se v nasem pripade schylovalo k IVF, tak to vypadalo docela nadejne. Zacatek bude urcite divoky ale je treba VYDRZAT!! Drzim ti palce!

Co se tyce pohlavi, zrovna dnes jsme to s manzou probirali. Po prakticke strance (vybavicka atd.) to u nas nebude problem, svagrova ma parecek a uz nam to zacala vsechno ladovat do pytlu. Ale z osobniho hlediska bych rada miminku rikala ON nebo ONA radeji nez TO. Tak uvidime. Manza ma v srpnu narozky, tak mu mozna pripravim nejake prekvapko.
Teda, jestli to vydrzim! :-)

…spis mam obavu, ze mu to ‚vytelim‘ hned, jeste na chodbe u mudry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.08 17:33

Leniko , jasne ze tam bude! Kde jinde by bylo,ne!? :lol:
My jsme se takhle daleko minule nedostali tak mame obrovskou radost.
Doufam,ze zahlasis ve ctvrtek co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital