Poradna duly
Jana Čurdová
ja si t necham rict ale budu to vedet jen jaa ani budoucimu manzelovi to nereknu
Ahojky, tak my i si to taky necháme říct. Manželová maminka nám zase předvídá dvě holky. Tak jsem fakt zvědavá co to bude. I když nám je to jedno co to bude. Hlavně aby se miminka narodili v pořádku a v termínu.
Jindro:tak u dvojčat to je jasný to bych si na 100%nechala říct co to bude, ale u toho jednoho a kor když to je první tak se rozmejšlím, ale asi to nevydržím. Ty jo podruhý dvojčata. To je dobrý.
To musí být asi pěknej záhul dvojčata, co? já zjistit že v bříšku rostou 2 tak mě šmějkne
Stačí to jedno. ![]()
JINDRO: když to budou holky tak to budete pěknej babinec co?
to aby jste si aspon porídili psa at manžel neni sám na tolik holek, ale je pravda kdyby se vám povedli dva kluci tak je to super.
ahojky pupíci!
Jindro přemýšlím, že jsi vlastně vybavená na dvojčata.. už to s nima umíš… to půjde skoro samo ne??? nee dělám si legraci… je to síla to je jako vyhrát ve sportce šance na to abys měla 2× po sobě dvojčata ne? co ti říkal doktor.?? hele a tvoje holky se narodily v termínu? jak byly velké?
Vykukuju Leniku jak dopadla s tou neschopenkou… Šamotko ten malej si teda užije!!! chudák! a hele na endiaron je malej??? ten zastaví i vlak! a hlavně co vím tak pobije i ty hnusný bakterie…
Ppetruš jak je? neboj mě prsa taky normálně nebolí… jen když jdu spát a ležím na boku tak začnou… přes den je to ok! kdy že jdeš na kontrolu?
Daisy… to s tím nevlastním tatínkem je blbý! chudák! ať se drží! někdy je to fakt těžký!
Laky zdravím… uvidíš třeba se dočkáš holčičky…
Dlouho tu nebyla Ronnie… a víc holek se tu dlouho neobjevilo…
Já dnes jedu na rodičák starší dceři - už na gymnázium kam natupuje po prázdninách asi nám řeknou co budou potřebovat za učebnice… a tak… a pak už se těším na příští středu jdu na UTZZ!!!!!!!!
a říct si to nechám až to půjde… tak hned! nevydržela bych to!
hezký den všem! ![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím z domu. Paní doktorka na mě sice tak nějak koukala (je mladá, bezdětná), ale neschopenku mám a příští středu jdu na kontrolu.
Mám i vycházky, prý mi to prospěje.
Dala jsem si chleba s marmeládou, nejedla jsem ji už několik let!
Ted mám i rýmu a bolí mě hlava.. to je z toho počasí, člověk se snaží větrat a v noci chytně průvan ![]()
Jinak vidím debatu o pohlaví - já si to říct nechám, pukla bych zvědavostí
taky už chci oslovovat miminko.
Zdravím všechny ![]()
ahojky Leni.. no tak je to dobrý… ale až půjdeš ke svému gynekologovi on ti jí taky může napsat.. dokonce na dlouho! a hlavně ti bude rozumnět až mu popíšeš své stavy v dopravních prostředccích.. a tak… tak odpočívej! ![]()
Maci: to jsem právě nechtěla - na neschopence razítky z gyndy… mzdovka je děsná drbna
a třeba mi už za týden bude líp ![]()
Heled, to budete pro dceru kupovat novou školní výbavu, vid
to mě vždycky bavilo nejvíc ![]()
1.-2. Ronnie KO 17.6. TP 1.1. 2009 1.-2. GAVOTTKA KO 25.6. screning 30.6. TP 1.1. 2009 3.-4. Laky UTZ 10.6. TP 3.1. 2009 3.-4. Gabča UTZ TP 3.1. 2009 5. Macik74 UTZ 11.6. TP 4.1. 2009 6. MishaB. UTZ 3.6. TP 5.1. 2009 7. Apricose KO 25.6. TP 7.1. 2009 8. Peta25 UTZ, KO 11.6. TP 10.1. 2009 9. Jindra UTZ 9.6. TP 14.1. 2009 DVOJČÁTKA 10. Lenika UTZ 5.6. TP 18.1. 2009 11. Lenka 79 KO, UTZ 10.6. TP 19.1. 2009 DVOJČÁTKA 12. Šamotka KO 17.6. TP 23.1. 2009 13.-14. Keit KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 13.-14. Karli KO,UTZ 9.6. TP 24.1. 2009 ** 15. Tereza007 ** KO TP 26.1. 2009 16. Zuzlína KO 1.7. TP 27.1. 2009 17. EKcko UTZ TP leden 2009 18. Ppetra KO, UTZ 9.6. TP 29.1. 2009 19. Renula KO TP leden 2009 20. Lexxie KO TP leden 2009 ** 21. Petula77 ** KO TP leden 2009 ** 22. Tina11 ** KO,UTZ 4.6. TP leden 2009 ** 23. Gamal ** KO,UTZ TP 31.1. 2009 ** 24. Daisyzbopo ** KO,UTZ 12.6. TP 5.2. 2009
no Leni budeme… jenže už je to tak, že i učebnice musíš koupit! my jsme je dostali a vrátili jako na základce.. a teď když máš štěstí tak je koupíš po někom, když ne musíš sehnat nové! nooo hlavně jsem zvědavá jak jí to půjde.. ona je zmatkař… takže než si zvykne.. no uvidíme.. gympl je dost těžkej! ale chtěla to! má to mít! ![]()
aha tak to jo… myslela jsem, že by ti jí nenapsal.. nooo uvidíš… hlavně si teď odpočiň! jdu něco pojíst.. svačina se hlásí.. dnes udělám omáčku… s těstovinama..ještě nevím jakou!
a metřík zas nejde! se picnu! to mě teda štve!
dobré dopoledne!
Dneska jsem se vzbudila s báječnou náladou. Přítel byl včera s kamarádama a vykecal jim tu naší velkou novinu. Všichni mu moc gratulovali a pak to do půlnoci oslavovali. Jsem ráda, že má takový kamarády. ![]()
Daisy držím palečky, mrtvička je hloupá. Kolik je mu let?
Šamotko já jsem byla strašný blinkátko jak říkal taťka a mamka vždycky udělala ošizenou bramborovou kaši bez másla a jen s trošinkou mléka a na to jen na vodě ohřátou libovou šunku. Je to vydatný a nikdy mi to nepřitížilo, tak to možná zkus
… jak mi není moc dobře, tak si jí asi udělám k obědu ![]()