LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
3.6.08 09:52

Gavottko co hafani, už se vrátili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 10:15

jejda vy jedete jak draci, člověk si na hoďku odběhne na anglinu a tady je popsaná stránka :lol:

holky ale já snad budu za chvíli poslední co chodí do práce, to je teda morálka :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
3.6.08 10:32

tak jestli máš nějakou normální práci ve který se nehoníš a nejsou tam nějaký rizika, tak proč ne. Já jsem taky chtěla zůstat, ale pak mi došlo co všechno při svém povolání riskuju a vzdala jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 10:48

keit dělám v kanclu, takže fyzická náročnost nula nula nic, ovšem mám pod sebou přes 100 lidí takže je to zas psychicky náročný :roll: stres a tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
3.6.08 10:56

To je pro mně španělská vesnice Peto, to si nedovedu představit :) Asi to záleží na tom, jak se budeš cítit, na ničem jiném :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.6.08 10:58

Ahojky, jsem zpět.
Keit:je mu 61 nebo 62.A před 2 rokama proděla 2 nebo 3 infarkty. Nejvíc mě nervuje že mu nemůžou srazit ten tlak. A R. mi pořád nevolá jak natom je.Volala jsem mu a on tam ještě nevolal, tak jsem mu psala, ale R. mi vůbec neodpovídá… :(
Pe´to 100 lidí? 8O
Holky mám hlad jdu si uvařit ríži a dám si to kuřecí stehýnko co jsem včera upekla…Mňám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 10:59

jojo, beru to tak že dokud to půjde tak tu budu, až to nepůjde půjdu marodit. No ale co si budem povídat, ráda bych tu byla co nejdýl kvůli penízkům :oops: pro mimi se budou hodit jako nikdy jindy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
3.6.08 11:08

Daisy tak držím palce! Tláček je potvora :( A nech si chutnat!

Peníze hýbou světem, taky jsem to řešila, ale budeme to muset zvládnout. Doufám, že spoustu věcí dostanu po ségřinejch dětech…Už se do toho špitálu vracet nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.6.08 11:12

Keit:dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
3.6.08 11:16

Tak jsem volala dopráce kolegovi, že mám neschopenku, vyptával se, no svedla jsem to na virozu. Naštěstí jsem zrovna probulela poslední díl Přátel, takže jsem měla i ucpaný noc :lol:

S penězama mám taky obavu, všechno jsem ted dali do bytu, takže hotovost na kontě žádná :?
Je mi divně, jdu vyšoupnout psa z mé peřiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.6.08 11:17

Ahoj, jsem zase zde..
včera jsme měli perný den - byla jsem u Dr. - já idiot zapomněla, kdy jsem měla poslední mens. - tak nic, podle vyšetření řekl 6 týdnů, to sedí.
Na UTZ jdu za dva týdny.
Našim umřel pes, tak jsme k nim jeli a oznámili radostnou událost, večer jsme to pak řekli i tchánům.. tak je to venku.
K tomu pohlaví - my si to říct nenecháme. Nenechali jsme si to ani poprvé - připadá mi to hezký pak všem oznámit co vlastně máme. Normálně překvapení nesnáším, ale tohle si nenechám ujít.
Dnes jsem jak zbitá, vůbec se mi nechce nic dělat.
Jdu uspat dítě, možná se taky uspim. Tak zatim Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
3.6.08 11:23

Jsme na tom stejně Terezko, všechny peníze v bytě a na kontě 00 :( A ještě nemáme nábytek v ložnici a potřebujeme nový radiatory… z toho člověk nikdy nevyjde, ale myslím, že to nějak půjde :)
Jdu taky chrnět, není mi moc dobře :(
Tak zatím pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
3.6.08 11:24

holky vy mě provokujete s tím spaním, každej hlásí že jde do pelechu :twisted:

přiznejte se, copak tu už není nikdo další pracující? přece nejsem jediná za exota 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
3.6.08 11:27

Tak holky hezky se vyspinkejte.Já se jdu najíst a si taky zalehnu.procházka mě nějak zmohla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
3.6.08 11:28

holky zavidim jidlo,ja se na nej nemuzu podivat jak mi je blbe.lezim opet v posteli a nic se mi nechce.a to za hodku jedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí