Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jdem se projít s přítelem.tak večer se tu stavím.tak zatím papa ![]()
Ahoj holky,
jen bleskem - odešla jsem z práce v jednu, zítra jdu k praktické, aby mi napsala neschopenku, snad mi ji vystaví. Končím s hrdinstvím, ten dnešek byl šílený.. Doma jsem se prospala, v klidu i najedla, dokonce jsem uklidila koupelnu ![]()
Ozvu se zítra, pa, Lenika
K SRDÍČKŮM GRATULUJU!
super GAV dík za Lesinu.. já už jsem jí taky psala.. ale je to tak 14 dní … pak Petra.. a teď ty.. ![]()
Leniko jasně… bude ti doma líp! budeš moct odpočívat… a ne omdlévat v MHD!
Leniko je dobře, že jsi doma ![]()
Já už do práce holky taky asi nepůjdu. Celý den je mi šoufl a jsem ráda, že ležím…
Jen mi to doma hrozně pomalu utíká ![]()
Leniko:je to pro tebe lepší, copak se máš takhle trápit v práci. Hezky odpočívej doma. Holky mě se docela často motá hlava a jsem strašně přecitlivělá. Chce se mi dost často brečet, prostě jen tak to na mě přijde. No děs. ![]()
Díky za podporu ![]()
Daisy: já o víkendu probrečela celého Forresta Gumpa
![]()
Dobrou, Lenika
Pravda, Forrest Gump byl strašný záběr na city. Jsem jak na houpačce nahoru a dolu ![]()
Tak dobrou holky, miláček za chvilku přijde domu, tak tu jdu trochu poklidit ![]()
holky nějak to nemám ty změny nálad! snažím se! jen jsem unavená!
Nazdárek všem,
dočítala jsem asi 5 stránek a nevím, na co reagova.
Těm, co dnes viděli srdíčko gratuluju a tiše závidím. Těm co je špatně, těm teda nezávidím a přeju ať je to co nedříve alespoň o trošku lepší. No a marodů, přeji brzké uzdravení.
Paralenu bych se nebála, pochopitelně s mírou.
Taky nám přibyly nějaké neschopenky, což plně schvaluji. Doma je to titiž super. A co budpou říkat v práci??? By mi to bylo jedno. Moje mimi, moje mimi, moje mimi,......
Gav, já už se v těch tvých uprchlíkách nevyznám. Já myslela, že ti furt zdrhaj koně a teď už i psi. No nemáš to s tím zvěřincem jednoduché. Kolik máte koní???
Já byla dopolko s Daníkem u dr., celý víkend skoro nic nejedl a měl průjem. Ale u dr nic nového. Hlavně hodně pít, lepší pití než jídlo a dále hylak a smectu. No ale tu do něj nedostanu. Ráno nesnídal, v poledne neobědval až odpoledne měl 8 soustíček chleba se šunkou. Toť vše. Už mě to pěkně s… Je slabej jak moucha, bílej jak stěna, furt se ke mě chodí mazlit. A to mu ještě lezou dolní stoličky, aby toho nebylo málo. Kdyby bylo radši špatně mně než jemu. Dneska nekadil, tak jsem zvědavá jak zítra.
Já sama bych potřebovala s kolenem k dr., ale nemám čas. Už mě to docela bolí, ale manžovi říkám, že ne. No to jsem celá já.
jejda tady je zas novinek
omlouvám se pokud něco vynechám …
srdíčka gratuluju všem co nově viděli srdíčko a musím se přiznat že zádivím ![]()
lenika to je dobře že zůstáváš doma, bude ti tam líp. Mě bylo dneska v práci taky mizerně, ale asi hraje trochu roli psychika, jak jsem vypadla z práce tak ještě cestou domů mi už bylo mnohem líp … Rozhodně to teď vydržím do tý kontroly …
šamotka máš to ale s prďolou trápení. Ale jestli má srajdu tak bych se mu snažila dávat dietnější věci než je zrovna chleba se šunkou …pravda moc tomu nerozumím, ale vím že teda vždycky to byly banány, rohlík se sýrem, rýže a kuře …
tak a víc nevím
Já se cítím furt netěhotně
Teda odpolko v práci mi bylo blbě ale fakt nevím jestli to nemám vsugerovaný protože se mi nechce makat ![]()
Peti, dr. říkal banány, piškoty, rohlík, rýžová nemléčná kaše, jablkové pyré. Jenže on už to jí skoro týden a nemůže to ani vidět. Z tohodle už nesní nic, tak je člověk rád, když sní něco jiného. A chleba jakš takš vezme do pusy. Je to hrůza. Jo a tu šunku mu dávala tchýně. ![]()
Tak tobě se nechce makat, jo??? Se ti ani nedivím. ![]()
šamotka nojo tak po nějaký době se mu ani nedivim že mu to leze krkem chudákovi
Co nějakou polívečku - vývar? Není polívkovej? Nebo uvařenou mrkem s kuřátkem? Makat se mi nechce no, ale popravdě komu by se chtělo, kor v tomhle počasí
![]()
Peti, když já mu něco udělám a on to nechce. Polívkovej je, ale ve středu jdeme na kontr., tak se radši zeptám. Aby zase nebyl nějaký problém.