LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1158
2.6.08 09:39

Maciku rozumim, je mi jasne, ze to stejne nezachranim. Spise mi jde o to, aby ‚to‘ tam nekolik dni nesedelo a neskoncilo to opet zanetem a sepsi. Minule jsem v brise v podstate 3 tydny mela mrtvou tkan a ani se to nevedelo. Antibiotika pak do me rvali horem spodem. To je to co me trapi…
Ja vim, ze asi zbytecne plasim ale poructe si,ze? :roll:

No nic, budeme k tomu pristupovat optimisticky! :D :D Neni mozna aby to nedopadlo dobre! Jdu si na to dat boruvkovou buchtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:01

Karli to jsem nevěděla, že to bylo až tak zlé! tak se prostě objednej u své doktorky.. pochopí to! jestli ví čím jsi prošla! je to lepší než se děsit a nervovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:02

nooo Peti ty metříky už nejedou druhý den! asi udělám provizorní.. a pak ho vrátím! jdu mrknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
2.6.08 10:17

Teda dneska je mi extremně šoufl.. točí se mi hlava a mám ji jako ve svěráku… :( v tomhle stavu nemůžu dělat..a to mám jít za chvíli na angličtinu. Achjo.

Maci: pěkný metřík :)
Holky: jestli máte jakékoliv obavy, volejte doktorům, opravdu :! . Mně bylo řečeno - radši 4× volat zbytečně, než to jednou zanedbat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 10:19

tak už mám taky novej metřík :) ať mám na co koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:24

noo Petí taky jsem našla jinej zatím! ale nelíbí se mi ještě… je tu nějaká stránka jenže chtějí registraci.. a je to v anglině.. ach jo… a to je pro mě španělská vesnice! tak hledám dál!
Leni.. to je blbý když je ti špatně… tak jdi domů.. a je to! ne? nešlo by to? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:31

Leniko prosím mohla bys mi napsat jakou máš v podpisu adresu tvého metříku? udělej někde mezeru… aby se mi zobrazila jo? díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 10:37

Ahoj holky,já jsem dnes nějak bez nálady :( Včerejšek byl den blbec.Začalo to těma koňma,pak mě dodělalo to sekání kosou,že jsem byla mrtvá,během dne se přidalo pár drobností a večer to dodělaly naše dvě čubky,který utekly a do teď se nevrátily :evil: Takže jsem na pevno rozhodnutá,že jdou z baráku.S tím utíkáním jsou věčně problémy a k čemu mi je zavřenej pes ve voliéře :? Už na to vážně nemám nervy :cry: Dala jsem milion inzerátů na net,tak doufám,že se brzy někdo ozve.
KARLI-neváhala bych ani chvilku,jestli tvoje mudr.ordinuje každý den,tak bych hned volala a jestli ne,tak do porodnice.Klidně to můžeš trochu zdramatizovat,třeba,že máš bolesti,ať nevypadáš jak plašan :D ŠAMOTKO-to je ale hrůza :( vy si teda vážně užíváte :( tak snad se to brzy zlepší :?
Mě je dnes zas nic moc,to je děs,takovej stav na půl,špatně,nešpatně,jestli to takhle půjde dál,tak jdu na neschopenku
PEŤO-nemáš pravdu,že něco přece dělat musíš.Jestli špiníš,ležela bych,co jen můžu.Vážně to není sranda a pak by sis zbytečně drbala hlavu :? Tak nemachruj a vydrž to aspoň ty 3 měsíce.Čekalas na to tak dlouho,tak teď neblbni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:40

no GAv jsem ráda, že to říkáš… když fakt petruška napsala jak posekala celou zahradu.. a to vše další měla jsem z toho pot na čele! je to její první těhu… měla by být opatrnější!
Tak jsem si změnila metřík… až půjde ten můj starej zas ho přendám!!!! škoda, že nejde…
mizím přijel manžel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
2.6.08 10:43

Maci: to víš, že můžu odejít domů. za nohu mě to nikdo držet nebude.. ale mám toho tu tolik :( a zůstalo by to na kolegyni, která má svoji práci.
Chci to udělat a kdyžtak už zůstanu zítra doma, zajdu si k praktické, at mi dá neschopenku…

Gavi: Ty máš teda starosti :? Ty psice jsou co zač, jak je máte dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.08 10:46

jo Leniko už ok! povedlo se! prozatimní změna metříku… pak dám zas ten s bříškem jen už druhý den nefunguje..
GAV no nemáš to jednoduchý.. teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 10:47

gav, mací dík že o mě máte takovou starost :oops: ale cítím se fakt v pohodě, dnes už nešpiním, včera to byla jen jednorázovka. Jooo a zahradu máme malinkou, bylo to posekaný asi za 15 minut ;) Uvidím co mi řekne za týden dr, když bude všechno v pohodě tak budu přešťastná, když nebude, tak to tak asi mělo být :roll:

mám už děsnej hlad a je mi trapný obědvat v 11 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
2.6.08 10:49

Peto já bych tě teda taky zastlala do postele. Přítel trochu nechápe proč ležim a tak jsem se včera nechala zvyklat a šla jsem do garáže s ním. Pak jsem mu předvedal mžitky před očima, barvu stěny a když mně viděl jak se rychle řízaně skládam k zemi, pochopil. Nestojí to za to!

Teda holky, jestli mi odedneška bude takhle, tak nepřiberu ani gram, protože nepozřu sousto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
2.6.08 10:54

keit nojo jenže manžel by to asi opravdu nepochopil :lol: mě fakt nic není, není mi blivno, netočí se mi hlava, jsem uplně v pohodě :) Jo a aby to nevypadalo zas až tak - tak včera jsem skoro celej den prospala ;) takže odpočívám, nebojte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
2.6.08 11:10

Ahoj LENÍ-jsou to roční kříženky labradora s ovčákem,mam je nafocený ve svojí galerce.Jsou vychovaný,strašně hodný,milujou děti,venku chodí bez vodítka.Ale náš plot je stoletej a jak řešeto a nový by vyšel tak na sto tisíc a to jen z pletiva :( No a oni prostě občas v nestřeženou chvilku zdrhnou :( Pouštím je na zahradu jen když jsem venku,ale je to tu velký,samej strom a keř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí