LEDŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
31.5.08 22:06

šamotka no jako můj chlap už to do celýho světa vytroubil :roll: takže nám jestli to nevyjde tak budu poslouchat samý litování od každýho, na to jsem tak zvědavá :roll: ale co už no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 22:10

Tady vám posílám fotečku toho našeho maroda.

Peti, to my se s manželem domluvili, že to řekneme až to budeme mít potvrzený od dr. Ale hlavně Peti, VYJDE TO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.5.08 22:11

šamotka no na fotečce jako marod zrovna moc nevypadá :lol: ale jinak moc pěknej klučina ;) no a doufám že to vyjde, ale je to divný cejtím se podezřele netěhotně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 22:14

Tak to jsme dvě, já kdybych si neudělala test, tak vím prd. Dneska ráno jsem myslela, že už se nevolnosti dostavili, ale celý den pohoda. Já to takhle měla i poprvé, na nevolnosti jsem moc netrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.5.08 22:19

no já pro jistotu včera dělala ještě jeden testík, tak už je krásně tmavej - i když teda furt není ta čárka uplně stejná jako kontrolní, ale jen o malinko světlejší. No a taky někde někdo psal že mu první lezla testovací a pak až kontrolní - to u mě taky nehrozí - tak doufám že je to OK …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 22:29

Ahoj, jsem opět zde..
Já měla s testama odyseu - u Verunky mi 2 testy (dělané týden po sobě) vyšly tak, že kdybych to nezkoumala lupou, tak na to nepřijdu. Byla tam tak slaboulinká čárka.. ale byla tam. Dr. mi následně potvrdil, že jsem už 9 týdnů těhotná!!!!
No a teď to bylo naprosto zřetelný. Vlastně jsem se jen ujistila, bylo mi to naprosto jasný.
Jo a psala jsem, že mi neni špatně jo :lol: tak dneska mi manža musel zastavit na cestě na chatu - lehce jsem blinkla! Tak super..
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 22:33

Holky, já jsem měla taky slabou tu druhou čárku, ale říkala jsem si, že tam je, takže i mimi tam je. Pak jsem to taky pákrát radši ještě zkontrolovala. Ale asi až 10 dní po MS jsem jí měla pořádně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.5.08 22:36

:D Tak to můj chlap to taky všude vytrubuje:) ale mým rodičům to chci říci až po druhé návštěvě u doktora…jinak…bývá vám špatně? Já mám žaludek jako na vodě a občas se mi chce zvracet, ale nakonec to vždy ustojím…a občas tlak v podbřišku…napnuté prsa a dostavuje se únava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 22:38

Mně ještě špatně není, z prsou mi teče mléko, ale to asi proto, že Daníka ještě kojím :lol: a únava taky trochu je, ale já nemám ráda moc teplo, takže je to možná i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
31.5.08 22:41

šamotka - Daneček je krásný klučina…to se máte, když víte do čeho jdete :D to my prvorodičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 22:43

Taky špatně snáším horko. Ještě, že pokaždý rodím v zimě, protože prožívat ty poslední měsíce v létě, tak snad zdechnu. Minule jsem v prosinci chodila jen ve svetříku - okolí nechápalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 22:53

Terko, já chtěla právě i to druhý na zimu. V létě bych zdechla.
Gamal, no určité výhody to má. Ale představa, že miminko bude 2 měsíce v jednom kuse řvá jako Daník. Tak to je mi šoufl už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 22:59

Šamotko, 2 měsíce jsou krása!!! Fakt. Veru řvala 1/2 roku, z toho tak asi 2,5 měsíce téměř vkuse :roll: . Někdy přes den vůbec nespala - jen řvala - pak usla v 1 hodinu v noci a spala 9 hodin vkuse.. prosíííím prosííím ať to druhý neřve (aspoň ne takhle).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
31.5.08 23:04

No to Daník řval hlavně v noci. Vstávala jsem k němu tak po třech hodinách. Uspávala jsem ho v náručí, probudil se asi za tři hodiny, nakojit a pak jsem tak hodinu uspávala, byla jsem ráda, když jsem si na hodinu dáchla. Po kritickém víkendu, kdy jsme oba s manželem naspali asi 4 hodiny jsem rozhodla, že do půlnoci ho má on a budí mě jen na kojení a od půlnoci ho mám já a on se šel vyspat. V 7 týdnech jsme byli na operaci kýly a pak se to zlepšilo.
No taky bych to podruhé nemusela zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
31.5.08 23:08

No to je taky hezký. Pravda je, že my se v noci vždycky vyspali. Tak třeba si to teď vyzkoušíme taky :wink: . Šamotko a jak je to teď - jak často se ti Daník budí v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí